Nieuws / Artikelen met het woord

goud

8111 artikelen gevonden. Artikel 3846 tot 3850
Bron: Beurs.com
Geplaatst: woensdag 25 september 2013

Als het monetaire systeem crasht, is het enige dat telt hoeveel GOUD je hebt

Bull Market Thinking had de eer om een interview te mogen doen met James Rickards. Volgens Rickards is de Fed bezig met het blazen van bubbels, net als eind jaren '90 en midden jaren '00. Net als bij de andere bubbels, zal ook deze bubbel pijnlijk eindigen. Het probleem is dat bubbels langer kunnen groeien dan men voor mogelijk acht.

Er zijn veel fondsbeheerders die denken dat we aan de vooravond van een heropleving staan. Maar dat is verkeerd omdat ze de verkeerde modellen gebruiken. We zitten momenteel niet in een cyclische cyclus, maar in een depressive – zoals in de jaren ‘30.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: woensdag 25 september 2013

Dit zijn dé aandelen voor de volgende jaren

Volgens Wyatt Investment Research zitten we momenteel in de GOUDen eeuw voor small cap dividendaandelen. De grote algemene aandelen zitten in een sterke uptrend, maar het zijn de small caps die het nog veel beter doen. Ondertussen betaalt 49 procent van de small caps uit de S&P 600 een dividend, het hoogste percentage ooit.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: woensdag 25 september 2013

Mike Maloney: “Als je merkt dat GOUD gemanipuleerd wordt, volgt er meestal slecht nieuws”

Volgens Mike Maloney verliest de Amerikaanse dollar binnen enkele jaren haar status als wereldreservemunt. Het buitenland is niet langer bereid om de schulden van Amerika te dragen en treft daarom steeds meer voorbereidingen op een tijdperk na de dollar. Zo sluiten steeds meer opkomende economieën handelsovereenkomsten die het gebruik van Amerikaanse dollars overbodig maken. Daarnaast worden dollarreserves in toenemende mate omgezet in zogeheten ‘hard assets’.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: woensdag 25 september 2013

De GOUDprijs kan nog verrassend uit de hoek komen

Goldman Sachs voorspelt een GOUDprijs van $ 1.000 tegen eind 2014. HSBC ziet ook niet veel graten in een hogere GOUDprijs, maar stelt wel vast dat een lage GOUDprijs de fysieke vraag in Azië aanvuurt. Er kan veel veranderen op korte tijd op de GOUDmarkt, maar US Funds blijft positief en denkt dat de GOUDprijs wel eens kan verrassen de komende maanden.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: woensdag 25 september 2013

GOUDprijs nog dit jaar weer op $ 1,600

De GOUDprijs moet nog dit jaar het niveau van $ 1.600 kunnen bereiken. Anthem Blanchard, CEO van Anthem Vault, in de VS een ware autoriteit op het gebied van edelmetalen, is daarvan overtuigd. Hij verkoopt met Anthem Vault fysiek GOUD en zilver aan Amerikaanse consumenten en heeft dus niets te maken met de papieren GOUDmarkt.

Blanchard maakt zich sterk dat het slot van 2013 er qua evolutie van de GOUDprijs veelbelovend uitziet. Die GOUDprijs zal voor het einde van dit jaar weer op $ 1,600 staan. Dat betekent dat er vanaf de huidige prijsniveaus nog een aardig ritje kan worden afgelegd.Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$