EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord goud.
Artikel 3846 tot 3850 met de

betekenis van het woord GOUD

Geplaatst op: woensdag 6 november 2013

Sentiment in de GOUDmarkt laat verbetering zien

Er bestaat zelfs een index voor het sentiment in de GOUDmarkt... Handelaar BullionVault meet de verhouding tussen het aantal klanten dat GOUD koopt en GOUD verkoopt en maakt daar een index van. Bij een cijfer boven de 50 zijn er meer kopers dan verkopers. In oktober kwam het cijfer uit op 54,3, het hoogste niveau in zes maanden. Het record was in september 2011, toen de index uitsloeg naar 71,1.

Lees verder op Marketupdate.nl
Geplaatst op: woensdag 6 november 2013

Van GOUDstandaard naar oliestandaard

Ooit stapte de dollar over van een GOUDstandaard naar een oliestandaard. Nu begint deze oliestandaard (petrodollar) instabiliteit te vertonen. Een cocktail van een groeiende wereldbevolking, grondstoffenhonger en een verpauperende dollar zetten enorme druk op het accepteren van deze dollar en het functioneren van het huidig financieel systeem. Men zet alles in op groei. Onze welvaart moet daarvoor plaatsmaken. Juist: groei en welvaart zijn twee verschillende zaken!

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: woensdag 6 november 2013

“Op een gegeven moment zal de Fed een soort GOUDstandaard moeten invoeren”

Er is niets dat de Federal Reserve kan doen om de huidige depressie op te lossen. De Amerikaanse economie heeft structurele veranderingen nodig en die moeten door Washington genomen worden. Maar bij de Fed denken ze nog steeds dat ze goed bezig zijn - tot de hel los barst, dan hadden ze het weer niet zien aankomen. Op dat moment zal de Fed een soort van GOUDstandaard invoeren, niet omdat ze dat willen - maar omdat dat de enige optie is die het vertrouwen kan herstellen, aldus Jim Rickards.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: woensdag 6 november 2013

GOUD heeft alleen een correlatie met…

Een grondig onderzoek door de World Gold Council naar de correlatie van GOUD met andere asset classes bracht enkele verrassende uitkomsten aan het licht.

Juan Carlos Artigas, Hoofd Research bij de World Gold Council, is een overtuigd ‘believer’ in GOUD. Hij publiceerde een uitgebreide studie over dit edelmetaal en over de evolutie van de GOUDprijs, waarbij onder andere werd onderzocht naar mogelijke correlaties met andere activa klassen.

Lees verder op SlimBeleggen.net
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs