Nieuws / Artikelen met het woord

goud

8029 artikelen gevonden. Artikel 3846 tot 3850
Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: woensdag 11 september 2013

2 factoren houden GOUDmarkt in hun ban

De Obama Administration stuit op stevige weerstand wat betreft de plannen om militair tussenbeide te komen in Syrië. Dat is een stevige streep door de rekening van de Amerikaanse president die nog altijd zwaar gezichtsverlies kan leiden. Het zijn dus spannende dagen voor Obama.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: woensdag 11 september 2013

GOUD: Uptrend intact maar kwetsbaar voor verdere consolidatie

De GOUDprijs is gisteren weer meer dan 1 procent teruggevallen. De GOUDprijs beweegt nu al enkele weken zijwaarts maar blijft in een opwaarts trendkanaal, al neemt de kans op een consolidatie/correctie met de dag toe zegt Kitco.

De stijgende trend sinds eind juni blijft intact op weekbasis, zoals te zien is op onderstaande grafiek. Deze trendlijn biedt een belangrijke steun op $ 1.344, die overeenkomt met het 40-daags gemiddelde.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: woensdag 11 september 2013

Laatste kans voor goedkope GOUDmijnen?

De recente correctie in GOUDmijnaandelen kan wel eens de laatste zijn om goedkoop in te stappen. Benchmark voor de GOUDmijnaandelen is de Market Vectors Gold Miners Fund (GDX). Sinds eind juni ging GDX van $ 22 naar $ 31, een stijging van 40 procent op enkele weken, zelden gezien. Nu laat GDX wat stoom af, volgens The Growth Stock Wire.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: woensdag 11 september 2013

Dit is waarom beleggers liever zilver hebben dan GOUD

De zilver-ETF was de best presterende ETF in de maand augustus. Terwijl de GOUDprijs nog slechts 12 procent boven zijn bodem staat, staat de zilverprijs nog altijd zo'n 20 procent boven zijn bodem. Beleggers zien veel liever zilver dan GOUD tegenwoordig. Daar zijn verschillende redenen voor zegt MarketWatch.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: dinsdag 10 september 2013

4 mogelijke scenario’s voor GOUD

Wel oorlog, geen oorlog, wel 'tapering', geen 'tapering', GOUD omhoog, GOUD omlaag. De GOUDprijs gaat gebukt onder veel onzekerheid en dus een grote volatiliteit.Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$