Nieuws / Artikelen met het woord

goud

8071 artikelen gevonden. Artikel 386 tot 390
Bron: Marketupdate
Geplaatst: dinsdag 8 november 2016

Duitser verliest Ç40 miljoen aan GOUD in opslag

De Duitse zakenman Günter Püschmann heeft zijn GOUD nooit meer teruggezien, nadat hij het in 1956 bij een Zwitserse en een Canadese bank in bewaring bracht. In 2010 wilde de man zijn vermogen in GOUD – ongeveer duizend kilo met een marktwaarde van bijna €40 miljoen – bij de bank ophalen, maar daar kreeg hij te horen dat het GOUD er niet meer lag. Het edelmetaal was naar Canada getransporteerd en daar kon men geen enkel bewijs vinden dat het edelmetaal eigendom was van de zakenman.

Bron: HLN.be
Geplaatst: dinsdag 8 november 2016

Waar is de 1 ton GOUD van overleden failliete zakenman?

De Duitse zakenman G├╝nter P├╝schmann was 1 ton GOUD kwijt, met een waarde van ruim 40 miljoen euro. Hij stierf in mei op 82-jarige leeftijd. Hij was jarenlang in felle strijd verwikkeld met de Zwitserse bank UBS, een van de belangrijkste vermogensbeheerders ter wereld.

Bron: Biflatie.nl
Geplaatst: maandag 7 november 2016

Infographic: Alles wat u moet weten over olie

Altijd al meer feiten willen weten over onze olie economie? Wie zijn de grootste olieproducerende landen? Waar is de olieprijs het duurst en waar is olie goedkoop? Wat is de wereldwijde productie van olie? Wat zijn de wereldwijde olievoorraden? Wie vebruiken het meest van het zwarte GOUD en welke oliebedrijven zijn het grootst? In deze onderstaande en zeer uitgebreide infographic alles wat u moet weten over olie.

Bron: Marketupdate
Geplaatst: maandag 7 november 2016

GOUDprijs lager na afsluiting FBI onderzoek

De GOUDprijs daalde maandagochtend met 1,3% naar $1.288 per troy ounce, nadat de FBI bekendmaakte dat ze geen strafbare zaken kon vinden in de emails van Hillary Clinton. De conclusie van de Amerikaanse opsporingsdienst kwamen zondagavond voor velen als een verrassing, omdat het onderzoek pas anderhalve week geleden weer geopend werd en betrekking heeft op vele tienduizenden emails.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: zondag 6 november 2016

GOUD stijgt in aanloop naar verkiezingen VS

GOUD is deze week gestegen in aanloop naar de presidentsverkiezingen. Aanstaande dinsdag is het zover en kiest het Amerikaanse volk tussen Trump en Clinton. De GOUDprijs steeg deze week met $20 per troy ounce ofwel 1,55%. De prijs staat boven de $1300 grens op $1304.

Afgelopen woensdag was de FOMC. De FED hield conform verwachting de rente ongewijzigd. GOUD steeg door de grens van $1300 maar leverde later weer een deel van de winst in. Gisteren, vrijdag 4 november, kwam het banencijfer in de VS naar buiten. De verwachting van de markt was een stijging 157.000 extra banen. Het werkelijke cijfer kwam uit op 161.000. De werkeloosheid daalde naar 4,9%. De GOUDprijs tikte langzaam verder omhoog en sloot op $1304 per troy ounce.Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$