Nieuws / Artikelen met het woord

goud

8128 artikelen gevonden. Artikel 3851 tot 3855
Bron: MarketUpdate.nl
Geplaatst: zondag 29 september 2013

GOUD en zilver report (Week 39)

De laatste ontwikkelingen uit de GOUD- en zilvermarkt lees je op Marketupdate.nl. Deze week grafieken van de GOUDaankopen van centrale banken, de totale import en productie van GOUD in China en de cumulatieve productie van GOUDen beleggingsmunten sinds 1970.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: vrijdag 27 september 2013

Must See weekend TV: The Hidden Secrets Of Money

Mike Maloney is werkelijk een van de grote heren van de financiƫle markten. Zijn voorliefde voor GOUD en zilver maken hem misschien niet zo geliefd bij het grote publiek, maar net als Willem Middelkoop weet hij exact hoe het monetaire systeem in elkaar zit en kan hij ook de gevolgen van de huidige politiek perfect inschatten.

Bron: Biflatie.nl
Geplaatst: vrijdag 27 september 2013

De werkelijke waarde van GOUD en Zilver

Iedereen weet dat GOUD en zilver waardevol zijn, maar er zijn slechts weinig mensen die de echte waarde hiervan beseffen. Er wordt wel gesuggereerd dat de huidige prijs van GOUD en zilver te hoog is na een stijging van 12 jaar. Maar is dat wel zo? Als we de echte waarde van GOUD en zilver kennen, hebben we een duidelijker beeld van de situatie.

En in dit artikel spreekt Xinshan Zhou over drie hoofdcomponenten van deze waarde van GOUD en tevens zilver:

Bron: Goudstandaard.com
Geplaatst: vrijdag 27 september 2013

Bank of America is iets minder positief over GOUD

Bank of America Merrill Lynch heeft haar verwachting voor de GOUDprijs naar beneden bijgesteld. De bank verwacht dat het schuldenplafond in de VS een impuls kan geven aan GOUD, maar dat cyclische edelmetalen als zilver en platina meer zullen profiteren door herstel van de wereldeconomie. In 2014 gaat de GOUDprijs volgens BofA Merrill Lynch naar $1.294 per troy ounce.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: vrijdag 27 september 2013

Sprott over manipulatie, GOUD en de daling van de dollar

VolgensĀ Sprott Asset Management CEO, Eric Sprott zullen de gevolgen van quantitative easing vroeg of laat tot uiting komen in de vorm van een fors lager dollar. In een interview op

bespreekt Sprott onder ander ook de cijfers die niet kloppen op de GOUDmarkt. Sinds 2011 zijn de fundamenten voor de GOUDmarkt ongewijzigd gebleven, maar de GOUDprijs is gedaald - hoe kan zoiets?Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$