Nieuws / Artikelen met het woord

goud

8005 artikelen gevonden. Artikel 3856 tot 3860
Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: dinsdag 3 september 2013

Ron Paul gelooft dat GOUDprijs kan exploderen

Er zijn GOUDkevers, er zijn GOUDstieren en wie weet nog veel meer dieren die geloven in een stijging van de GOUDprijs. Er is echter maar 1 Ron Paul en zoals we allemaal weten is die buitengewoon bullish voor de edelmetalen. En dat is dan nog zacht uitgedrukt.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: dinsdag 3 september 2013

GOUDprijs bevindt zich op “Stairway To Hell’ wanneer U.S. schuldenplafond optrekken

In de jaren 70 lanceerde de Britse popgroep Led Zeppelin “Stairway to Heaven”, een song die zonder enige discussie tot de klassiekers van de popmuziek mag gerekend worden. Er is geen enkele top 100, top 500 of top 1,000 waar deze song niet in wordt opgenomen.

Tom Fitzpatrick heeft een alternatieve versie van deze songtitel bedacht, met die opmerking dat er geen enkele link bestaat met de muziekwereld. De GOUDprijs bevindt zich op de “Stairway To Hell’ wanneer de U.S. hun schuldenplafond optrekken. Iets wat ze wel zullen moeten doen.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: dinsdag 3 september 2013

Dit is wat het slimme geld momenteel koopt

Het "slimme geld", ook wel de hedge funds, fondsbeheerders, de top van de money managers, positioneert zich altijd als eerste in nieuwe trends. Het "domme geld" wordt wel eens verwezen naar de particuliere beleggers omdat die meestal te laat op het feestje verschijnen. Maar waar positioneert het meeste "slimme geld" zich tegenwoordig? In GOUDmijnaandelen.

De stijging van de GOUDprijs naar $ 1.400 werd voornamelijk gedreven door de paniek rond Syrië, maar in tegenstelling tot hoe Wall Street tegenover GOUD staat (nog steeds vol haat en nijd), gebeurt er van alles onder de oppervlakte op de GOUDmarkt. John Paulson bijvoorbeeld verminderde zijn blootstelling aan GLD van 21,8 miljoen aandelen naar 10,2 miljoen, maar ...

Bron: Beurs.com
Geplaatst: dinsdag 3 september 2013

50 grafieken die iedere belegger moet gezien hebben

Ronald Stoeferle van Incrementum Liechtenstein heeft een prachtige reeks van grafieken gepubliceerd vol met data betreffende de stierenmarkt in GOUD en het overmatig gebruik van schulden in de westerse wereld. De presentatie is indrukwekkend, inzichtelijk en verplichte lectuur voor elke belegger, aldus Gold Stock Bull.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: maandag 2 september 2013

Het ziet er goed uit voor GOUD, maar nog beter voor zilver

Volgens Mike Paulenoff, auteur van MPTrader.com, ziet het er goed uit voor GOUD, maar nog beter voor zilver. Het huidige plaatje past perfect als een sterke correctie binnen de langdurige stierenmarkt. De GOUD- en zilverprijs maken zich nu op om de volgende opwaartse beweging in te zetten dat GOUD en zilver naar nieuwe records zal brengen, zo staat op MarketWatch.Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$