Nieuws / Artikelen met het woord

goud

7987 artikelen gevonden. Artikel 3866 tot 3870
Bron: Beurs.com
Geplaatst: dinsdag 27 augustus 2013

Eric Sprott over de manipulatie door centrale banken en een verdubbeling van de GOUDprijs

In een interview voor Sprott Money News geeft Eric Sprott zijn mening over de GOUDmarkt. Volgens Sprott zitten de centrale banken achter de ontmoedigingen van de verkoop van fysiek GOUD (vooral in India). De situatie op de GOUDmarkt is zo precair aan het worden dat de GOUDprijs wel eens zou kunnen verdubbelen de komende 12 maanden, zo staat op Sprottgroup.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: dinsdag 27 augustus 2013

Vraag naar juwelen vanuit Indonesië kan GOUDprijs sterke duw in de rug geven

Wanneer we praten over de consumptie van GOUD op de groeimarkten hebben we het meestal over China en India. Indonesië wordt vaak over het hoofd gezien en dat is volledig ten onrechte. De archipel van 17.000 eilanden bezit namelijk de potentie om een belangrijke afzetmarkt te worden.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: dinsdag 27 augustus 2013

GOUD verpulvert 1400 dollar!

Hernieuwde spanningen rondom Syrië en tegenvallende verkoopcijfers van duurzame goederen deed de appetijt naar GOUD onder beleggers opnieuw aanwakkeren.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: maandag 26 augustus 2013

“China en India zullen dit jaar meer dan 1000 ton GOUD consumeren”

Hier in het westen kunnen we ons maar moeilijk een beeld vormen van de GOUDgekte die in Azië heerst. Het goedkoper worden van het GOUD heeft die gekte alleen nog maar aangewakkerd. Bovendien is er recent wat beginnen te broeien op de valutamarkten.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: maandag 26 augustus 2013

Hedge funds worden positief voor GOUD

Nadat de GOUDprijs vorige week de kaap van $ 1.400 even doorbrak, lijkt het sentiment onder de hedge funds ook te keren. Donkere wolken boven het economische herstel in de Verenigde Staten, de sterke vraag naar fysiek GOUD in Azië en de uitstroom uit GOUD-ETF's die lijkt te stoppen, hebben ervoor gezorgd dat ook de meeste hedge funds het geweer van schouder veranderen, aldus Minning.Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$