EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
35
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
32
kliks
26
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
18
kliks
Bron: BNR.nl
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord goud.
Artikel 3866 tot 3870 met de

betekenis van het woord GOUD

Geplaatst op: vrijdag 1 november 2013

Jim Sinclair: GOUD gaat naar $50.000

We zijn op weg naar de vernietiging van ons geld, zegt Jim Sinclair in een interview met Greg Hunter van USA WatchDog. We zien de ontwikkeling waarbij de Verenigde Staten transformeert van de meest machtige staat ter wereld naar een of andere bananenrepubliek.

Volgens Jim Sinclair zal de Amerikaanse dollar totaal vernietigd worden als hyperinflatie optreedt. Een van de aanstokers zou kunnen zijn wanneer Saoedi-Arabië de dollar laat vallen. Als de Saoedies hun olie niet meer verkopen in dollars, zal de koopkracht van de dollar zienderogen dalen en betalen ze in de Verenigde Staten vier tot vier keer zoveel voor hun brandstoffen.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: donderdag 31 oktober 2013

Peter Schiff en James Turk over GOUD

De twee onderstaande video's komen van The Gold Report. In de eerste video legt Peter Schiff uit waarom hij positief is voor GOUD.

Dit interview werd afgenomen vlak nadat de Verenigde Staten een overeenkomst bereikte over het schuldplafond. In de tweede video laten we James Turk aan het woord.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: donderdag 31 oktober 2013

Dubai gaat eigen handelsplatform voor GOUD ontwikkelen.

Dubai, de hoofdstad van de Verenigde Arabische Emiraten, is een waar knooppunt geworden voor de fysieke GOUDmarkt. Door de centrale liggen is de stad de uitvalsbasis voor Indiërs, Chinezen en Arabieren die GOUD willen kopen. Om de markt nog beter van dienst te zijn wil de grondstoffenbeurs van Dubai een markt voor GOUDcontracten opzetten. De contracten hebben betrekking op 1 kilo GOUD.

Lees verder op Marketupdate.nl
Geplaatst op: donderdag 31 oktober 2013

GOUD met een laagje suiker

Dit is een nogal vreemde titel, dat geef ik onmiddellijk toe. Toch is het minder vreemd dan het op het eerste gezicht lijkt. Het slaat namelijk op de relatie tussen de suikerprijs en de GOUDprijs. In een artikel over de huidige situatie op de GOUDmarkt schrijft de Amerikaanse analist Stuart Thomson van Gracelandupdates.com dat het verloop van de suikerprijs een goede indicator is voor het toekomstige verloop van de GOUDprijs.

Lees verder op cfd-handel.nl
Geplaatst op: donderdag 31 oktober 2013

Jim Sinclair: "GOUD biedt bescherming tegen hyperinflatie van de dollar"

Jim Sinclair verwacht dat de Amerikaanse dollar op hyperinflatie afstevent. Ondanks fiscale en monetaire stimulering groeit de economie nauwelijks, waardoor men op den duur het vertrouwen zal verliezen. Onder deze omstandigheden zal de waarde van fysiek GOUD blijken...

Lees verder op Marketupdate.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs