Nieuws / Artikelen met het woord

goud

8162 artikelen gevonden. Artikel 3871 tot 3875
Bron: Beurs.com
Geplaatst: dinsdag 1 oktober 2013

“JP Morgan manipuleert GOUDprijs voor VS én China”

We hebben recent geleerd dat de markten voor GOUD en zilver officieel niet gemanipuleerd worden. Dit is enigszins verontrustend omdat aangegeven werd dat elke manipulatie van de vrije markten niet getolereerd zou worden. Dit kan wel het geval zijn, zij het niet voor de centrale planners van deze wereld. JP Morgan van zijn kant zou gewoon orders uitvoeren in opdracht van ...

Volgens Robert Fitzwilson is een van die "klanten" van JP Morgan de Amerikaanse schatkist / de Federal Reserve. Maar ook China zou tot de klanten van JP Morgan gerekend mogen worden. China heeft twee objectieven met GOUD: zijn immense valutareserves diversifiëren en van zijn munt, de Yuan, een door GOUD gedekte munt maken.

Bron: GoudVergelijken.nl
Geplaatst: dinsdag 1 oktober 2013

De FED weet dat GOUD verder zal gaan stijgen

Jim Rickard, auteur van het boek ‘Currency Wars’, in gesprek met Kitco over de Federal Reserve, tapering, inflatie, deflatie en natuurlijk de GOUDprijs.

[video]

Bron: Beurs.com
Geplaatst: dinsdag 1 oktober 2013

Infographic: Hoe fysiek GOUD uw pensioen kan redden

Onderstaande infographic gaat erover hoe je in de Verenigde Staten een Self-Directed Individual Retirement Account kan nemen die opgebouwd wordt uit fysiek GOUD. Zover ik weet is dit hier in België/Nederland niet mogelijk. Maar er zijn uiteraard andere mogelijkheden om een pensioen op te bouwen met de accumulatie van fysiek GOUD (denk maar aan Gold Money of The Silvermountain).

Bron: GoudVergelijken.nl
Geplaatst: dinsdag 1 oktober 2013

Wanneer de Crash komt zal de GOUDprijs naar $10.000 per troy ounce stijgen (deel 2)

Albert Edwards mag dan een buitenbeentje lijken – hij krijgt in zijn zienswijze bijval en niet van de minste. Yale econoom Stephen Roach denkt ook dat de problemen in de groeimarkten een serieuze daling van de beurzen kunnen veroorzaken. “Large current account deficits make emerging markets vulnerable“, zei hij op CNBC.

GOUDprijs in de vele duizenden dollars

[...]

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: dinsdag 1 oktober 2013

Zo denkt de Italiaanse centrale bank over GOUD

De Italiaanse centrale bank deed gisteravond een bijzonder interessant boekje open over GOUD. Weten hoe de Banca d’Italia over GOUD denkt?

De centrale bank van Italië zwemt in het GOUD gelijk Dagobert Duck. Als we van de officiële opgave van de GOUDreserves uitgaan, altijd tricky natuurlijk, dan staat de Banca d’Italia wereldwijd in de top vijf met 2452 ton GOUD. Nu behoort de Italiaanse economie ook tot de de grootste economieën ter wereld, maar Italië valt buiten de top vijf.Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$