Nieuws / Artikelen met het woord

goud

8134 artikelen gevonden. Artikel 3871 tot 3875
Bron: Beurs.com
Geplaatst: woensdag 25 september 2013

Mike Maloney: “Als je merkt dat GOUD gemanipuleerd wordt, volgt er meestal slecht nieuws”

Volgens Mike Maloney verliest de Amerikaanse dollar binnen enkele jaren haar status als wereldreservemunt. Het buitenland is niet langer bereid om de schulden van Amerika te dragen en treft daarom steeds meer voorbereidingen op een tijdperk na de dollar. Zo sluiten steeds meer opkomende economieën handelsovereenkomsten die het gebruik van Amerikaanse dollars overbodig maken. Daarnaast worden dollarreserves in toenemende mate omgezet in zogeheten ‘hard assets’.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: woensdag 25 september 2013

De GOUDprijs kan nog verrassend uit de hoek komen

Goldman Sachs voorspelt een GOUDprijs van $ 1.000 tegen eind 2014. HSBC ziet ook niet veel graten in een hogere GOUDprijs, maar stelt wel vast dat een lage GOUDprijs de fysieke vraag in Azië aanvuurt. Er kan veel veranderen op korte tijd op de GOUDmarkt, maar US Funds blijft positief en denkt dat de GOUDprijs wel eens kan verrassen de komende maanden.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: woensdag 25 september 2013

GOUDprijs nog dit jaar weer op $ 1,600

De GOUDprijs moet nog dit jaar het niveau van $ 1.600 kunnen bereiken. Anthem Blanchard, CEO van Anthem Vault, in de VS een ware autoriteit op het gebied van edelmetalen, is daarvan overtuigd. Hij verkoopt met Anthem Vault fysiek GOUD en zilver aan Amerikaanse consumenten en heeft dus niets te maken met de papieren GOUDmarkt.

Blanchard maakt zich sterk dat het slot van 2013 er qua evolutie van de GOUDprijs veelbelovend uitziet. Die GOUDprijs zal voor het einde van dit jaar weer op $ 1,600 staan. Dat betekent dat er vanaf de huidige prijsniveaus nog een aardig ritje kan worden afgelegd.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: woensdag 25 september 2013

We zitten nu al op een nieuwe GOUDstandaard

In 1971 werd de GOUDstandaard afgeschaft en werd er voor het eerst in de geschiedenis overgestapt op een globaal fiat muntsysteem. De Petrodollar werd ingevoerd waarbij alle handel in olie over heel de wereld in dollars moest gebeuren. Dit gaf de Verenigde Staten een gigantisch voordeel en was mede verantwoordelijk voor menige oorlogen die de VS voerde. Maar het spel is bijna gedaan zegt Max Keiser op The Huffington Post.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: dinsdag 24 september 2013

Er is geen weg meer terug

Deze markt zit vol verrassingen.

Dat is toch het minste dat je kan zeggen?

Wie had er gedacht dat GOUD een klap zou krijgen NA Bernanke's "no-tapering"?Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$