Nieuws / Artikelen met het woord

goud

8026 artikelen gevonden. Artikel 3871 tot 3875
Bron: Beurs.com
Geplaatst: donderdag 5 september 2013

GOUD: Tijd voor een (korte) pauze?

GOUD is begonnen aan een cyclus van dagelijkse dalingen na een versterkte stijging van dagelijkse stijgingen. Vermoedelijk zal de GOUDprijs deze week in de aanloop naar het Amerikaanse banenrapport corrigeren naar $ 1.340 - $ 1.350, aldus Gold Scent.

Dergelijke dalingen zijn nodig om traders even de stuipen op het lijf te jagen en het sentiment naar een normaal, gezond niveau te herstellen in voorbereiding tot de volgende opwaartse beweging.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: woensdag 4 september 2013

GOUDprijs terug naar $ 1.000?

De mogelijke oorlog in Syrië lijkt de GOUDprijs voornamelijk te drijven de laatste dagen. Gisteren ging de GOUDprijs fors omhoog door berichten van testraketten, vandaag gaat de GOUDprijs fors naar beneden door het uitblijven van een beslissing omtrent een aanval op Syrië. Maar zelfs zonder Syrië kan de GOUDprijs het wel eens verrassend moeilijk krijgen de komende maanden, aldus MarketWatch.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: woensdag 4 september 2013

Peter Schiff gelooft er rotsvast in: er is een sensationele stijging van de GOUDprijs op komst

Het minste wat je Peter Schiff, CEO van Euro Pacific Capital, kunt verwijten is een gebrek aan principes. Hij is een gold bug van de onbuigzame soort die zich niet stoort aan gebeurtenissen op korte termijn maar steeds het plaatje op de lange termijn in de gaten houdt.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: woensdag 4 september 2013

Hoe erg was de berenmarkt in GOUD?

Nadat de GOUDprijs $ 1.416 bereikte, was de berenmarkt in GOUD officieel voorbij (op het moment van schrijven noteren we weer iets lager). Tijd voor Philip N Diehl om de huidige berenmarkt te vergelijken met andere berenmarkten uit de geschiedenis van de GOUDmarkt.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: woensdag 4 september 2013

GOUD naar nieuwe records, ook in gemanipuleerde markten”

Marc Faber, auteur van het "Gloom, Boom & Doom Report," is een gerespecteerd man met een uitgesproken menig. Hij geeft vaak interviews aan CNBC en aan Bloomberg TV. Dit zijn enkele antwoorden die hij recent gaf over de markten, aldus Seeking Alpha.Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$