Nieuws / Artikelen met het woord

goud

7983 artikelen gevonden. Artikel 3876 tot 3880
Bron: passiefinkomenmetgoogleadsense.nl
Geplaatst: zaterdag 24 augustus 2013

Passief Inkomen met Google Adsense

leert u de geheimen van het opbouwen van een inkomen met Google Adsense. Het opbouwen van een Passief Inkomen met Google Adsense is niet zo heel moeilijk wanneer u weet hoe het...

Waar moet ik beginnen? Mijn verhaal zal voor veel alleenstaande moeders bekend in de oren klinken. Met twee schoolgaande kinderen en het huishouden blijft er niet veel tijd over voor mijn eigen leven. Je wilt toch het allerbeste voor je kinderen. De sociale druk is immens en mijn kinderen mogen absoluut niet bezwijken aan pesterijen en andere druk. Dus wil je graag dat nieuwe truitje, die mooie schoenen of die G Star spijkerbroek voor ze kopen. Maar dat moet wel kunnen. En van een uitkering kan dat gewoon niet. Leven van een uitkering is voor een alleenstaande zwaar. Voor een één ouder gezinnetje is het misschien nog wel zwaarder. Na de zoveelste keer dat mijn jongste thuiskwam omdat hij gepest werd met zijn schoenen, was voor mij de maat vol. Ik ben op zoek gegaan naar bijverdienste vanuit huis en thuiswerk. Wat een beerput trok ik open! Piramidespelen, fraude met bankrekeningen, netwerk marketing bedrijven en noem maar op. Eigenlijk was niets voorbestemd voor mij. Ja de GOUDen bergen die me voorgespiegeld werden waren aantrekkelijk. En in mijn dromen zag ik mijn kinderen al als blije wezentjes door het leven gaan. Maar de tol die ik ervoor moest betalen was gewoonweg te hoog. Ik wilde niet leuren met producten of diensten die oninteressant of zelfs veel te duur waren. Waarom Aloë Vera aanbieden aan je vrienden en kennissen wanneer je dit ook bij het Kruidvat voor een paar Euro’s kunt krijgen. Je hele persoonlijke geloofwaardigheid gaat naar de knoppen met deze aanbiedingen. Ik kon wel door de grond zakken toen ik andere moeders op het schoolplein over me hoorde roddelen. Dat nooit meer dus.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: vrijdag 23 augustus 2013

“Deze GOUDrally blijft niet duren”

Volgens analisten Peter Richardson en Joel Crane van Morgan Stanley zal de GOUDrally tegen het einde van het jaar weer afnemen. Nog volgens deze analisten gaat de GOUDprijs er nu al vanuit dat de Federal Reserve in september zal beginnen met 'tapering' anders zou de GOUDprijs al veel hoger gestaan hebben, zo staat op BusinessInsider.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: vrijdag 23 augustus 2013

De stijging van de GOUDmijnaandelen – acht weken later

Eind juni dook de GOUDprijs even onder de $ 1.200, een daling van 25 procent ten opzichte van het begin van dit jaar. Sindsdien kroop de GOUDprijs stilletjes omhoog tot nu iets minder dan $ 1.400, een stijging van 14 procent. Dit is nog steeds ver onder de piek van net geen $ 1.900. Maar de GOUDmijnaandelen kunnen een beter parcours voorleggen. De stijging was gemiddeld dubbel zoveel als deze van de GOUDprijs.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: vrijdag 23 augustus 2013

De lijn waar iedere GOUDbelegger nu naar kijkt

Er zijn verschillende positieve drijvende krachten achter de GOUDprijs, van backwardation tot de enorme Aziatische vraag naar fysiek GOUD, van de sell-off bij US Treasuries tot de kostprijs voor GOUDmijnen,... GOUD was in alle verhoudingen te laag gezakt. Maar er is een belangrijke lijn waar iedere GOUDbelegger nu naar kijkt zegt Zerohedge, namelijk het 100-daags gemiddelde.

Bron: citareg.nl
Geplaatst: vrijdag 23 augustus 2013

Waarom ABN Amro met verlies verkopen en geen GOUD?

Bent u ook benieuwd hoe die 6,3 miljard aan bezuinigingen uw portemonnee gaat raken? Na Prinsjesdag zullen we het weten. Feit is dat het consumentenvertrouwen niet verder toeneemt en dat de door het kabinet zo gewilde consumentenuitgaven uitblijven. Geen wonder, want niemand weet hoe de komende lastenverzwaringen nu weer zullen uitpakken en wat de individuele gevolgen zullen zijn. Vast staat in ieder geval dat minimaal 2 miljard van die extra bezuinigingen uit lastenverzwaringen zullen bestaan.

Overigens ook curieus: de overheid jaagt de inflatie aan door de BTW met 2 procent te verhogen en berekent vervolgens die extra inflatie door in de extra huurverhogingen. Twee maal kassa! Want indirect komt die huurverhoging via de verhuurdersbelasting bij de overheid terecht. Goed, de overheid zit dringend om geld verlegen en zoekt in alle hoeken en gaten of er nog wat te halen valt. De nood is nu zo hoog dat, sinds de terugkeer van het kabinet van het zomerreces, plotseling de verkoop van staatsbank ABN Amro actueel is.Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$