Nieuws / Artikelen met het woord

goud

8166 artikelen gevonden. Artikel 3876 tot 3880
Bron: GoudVergelijken.nl
Geplaatst: dinsdag 1 oktober 2013

De FED weet dat GOUD verder zal gaan stijgen

Jim Rickard, auteur van het boek ‘Currency Wars’, in gesprek met Kitco over de Federal Reserve, tapering, inflatie, deflatie en natuurlijk de GOUDprijs.

[video]

Bron: Beurs.com
Geplaatst: dinsdag 1 oktober 2013

Infographic: Hoe fysiek GOUD uw pensioen kan redden

Onderstaande infographic gaat erover hoe je in de Verenigde Staten een Self-Directed Individual Retirement Account kan nemen die opgebouwd wordt uit fysiek GOUD. Zover ik weet is dit hier in België/Nederland niet mogelijk. Maar er zijn uiteraard andere mogelijkheden om een pensioen op te bouwen met de accumulatie van fysiek GOUD (denk maar aan Gold Money of The Silvermountain).

Bron: GoudVergelijken.nl
Geplaatst: dinsdag 1 oktober 2013

Wanneer de Crash komt zal de GOUDprijs naar $10.000 per troy ounce stijgen (deel 2)

Albert Edwards mag dan een buitenbeentje lijken – hij krijgt in zijn zienswijze bijval en niet van de minste. Yale econoom Stephen Roach denkt ook dat de problemen in de groeimarkten een serieuze daling van de beurzen kunnen veroorzaken. “Large current account deficits make emerging markets vulnerable“, zei hij op CNBC.

GOUDprijs in de vele duizenden dollars

[...]

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: dinsdag 1 oktober 2013

Zo denkt de Italiaanse centrale bank over GOUD

De Italiaanse centrale bank deed gisteravond een bijzonder interessant boekje open over GOUD. Weten hoe de Banca d’Italia over GOUD denkt?

De centrale bank van Italië zwemt in het GOUD gelijk Dagobert Duck. Als we van de officiële opgave van de GOUDreserves uitgaan, altijd tricky natuurlijk, dan staat de Banca d’Italia wereldwijd in de top vijf met 2452 ton GOUD. Nu behoort de Italiaanse economie ook tot de de grootste economieën ter wereld, maar Italië valt buiten de top vijf.

Bron: CD Fund.com
Geplaatst: maandag 30 september 2013

McKinsey ziet nog geen einde aan de ‘commodity super cycle’

Uit de resultaten van een McKinsey enquête blijkt dat de hausse in grondstoffen, de zgn. ‘commodity super cycle’, sinds de millennium wisseling volledig intact is. Gemiddelde grondstofprijzen zijn nagenoeg op het niveau van 2008, toen de financiële crisis begon. McKinsey zegt daarom dat het einde van de super cycle (zoals Citi deze aankondigde in april, op de dag dat GOUD zijn grootste daling sinds 2008 doormaakte) een verkeerde voorstelling van zaken is.Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$