EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
33
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
32
kliks
16
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord goud.
Artikel 3876 tot 3880 met de

betekenis van het woord GOUD

Geplaatst op: vrijdag 8 november 2013

GOUDprijs onderuit na publicatie banencijfer VS

In de maand oktober kwamen er in de VS 204.000 nieuwe banen bij, veel meer dan de algemene verwachting van 120.000 banen. Ook werd het cijfer van september wat naar boven herzien. Toch steeg de werkloosheid als gevolg van een dalende participatiegraad. Steeds meer werkloze Amerikanen stoppen met het zoeken naar een baan.

Lees verder op Marketupdate.nl
Geplaatst op: vrijdag 8 november 2013

Perth Mint ziet verkoop GOUD stijgen

De Australische Perth Mint heeft in oktober weer wat meer GOUDen munten en GOUDbaren verkocht, zo blijkt uit de laatste cijfers van het munthuis. Vergeleken met vorig jaar verkocht het Australische munthuis dit jaar al 47,5% meer GOUD en 30,5% meer zilver. Australië heeft na China de grootste GOUDmijnproductie ter wereld en produceert veel GOUDstaven en munten voor de Chinese markt.

Lees verder op Marketupdate.nl
Geplaatst op: vrijdag 8 november 2013

Kan Bitcoin een wereldreservemunt worden?

Volgens vele is GOUD nog steeds de enige waardevolle globale reservemunt. Maar kan een virtuele munt ook een wereldreservemunt worden?

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: donderdag 7 november 2013

Een verrassende ontdekking over de GOUD-ETF’s

Er is veel te doen dit jaar over de uitstroom van fysiek GOUD uit de GOUD-ETF GLD. Hoewel GLD veruit de grootste GOUD-ETF is, is het zeker niet de enige.

vond het eens interessant om te kijken wat er met de GOUDvoorraad van de andere grote GOUD-ETF's is gebeurd.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: donderdag 7 november 2013

DOCU : Uw persoonlijke data zijn GOUD waard

Wie we zijn, onze voorkeuren op tal van gebieden, onze leefsituatie – het wordt allemaal met maar meest zonder ons eigen medeweten verzameld, in kaart gebracht en…verkocht! Verkocht aan bedrijven en al wie er maar belang in stelt en ervoor wil betalen (en ook de overheid kan als zij dat wil er in snuisteren).  Blijkbaar zijn onze persoonlijke data GOUD waard…  Via ons belgedrag, ons surfgedrag, zeker ook via de sociale media zoals Facebook en Twitter geven we vrijwillig, eigenlijk zonder het te beseffen vaak, ons privéleven vrij.

Lees verder op Biflatie.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs