EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
67
kliks
22
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord goud.
Artikel 3881 tot 3885
Geplaatst op: vrijdag 4 oktober 2013

Een fundamentele blik op GOUD: Kopen!

Met de huidige volatiliteit op de markten, vond USA Gold de tijd rijp om nog eens een fundamentele blik te werpen op de GOUDmarkt. Zitten we aan het einde van de stierenmarkt of blijven we momenteel zitten in een zware tussentijdse correctie? Als we naar de fundamenten van de GOUDmarkt kijken en ons niet laten storen door korte termijn patronen, besluit USA Gold dat het nog steeds een goed moment is om GOUD te bezitten.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: donderdag 3 oktober 2013

GATA op CNBC: “Manipulatie GOUDprijs bewezen”

Chris Powell van GATA was te gast op CNBC om de uitzonderlijke bewegingen van de GOUDprijs te bespreken. Volgens GATA kan er geen misverstand meer over bestaan: de GOUDprijs wordt gemanipuleerd!

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: donderdag 3 oktober 2013

Goed nieuws voor de zilver beleggers!!

Deze grafiek van GOUDvergelijken.nl laat zien dat we bijna op het maximum aantal shorts zitten op de zilverprijs.

Het aantal shorts is als het ware geëxplodeerd de laatste maanden, ondanks het spectaculaire herstel van eind juni tot midden augustus.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: donderdag 3 oktober 2013

Breaking!! Comex, We have a problem!!

Schokkend nieuws van de Comex. Het is al vele malen geschreven dat de Comex bijna zonder GOUD zit. Dit telt voornamelijk voor de grote banken JP Morgan, HSBC en Scotia. Dit zijn de cijfers die het bewijzen:

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: donderdag 3 oktober 2013

GOUDkoorts slaat toe in Maleisië

De GOUDkoorts slaat ook onverbiddelijk toe in Maleisië. De vraag naar het edelmetaal is zo hoog in het Aziatische land, dat de Maleisische beurs per 7 oktober de handel toelaat in GOUD futures.

Lees verder op SlimBeleggen.net

Navigeer door nieuws en artikelen

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Tip de redactie

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs