EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
33
kliks
31
kliks
Bron: BNR.nl
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord goud.
Artikel 3886 tot 3890
Geplaatst op: donderdag 3 oktober 2013

Grafieken: Vraag en aanbod in de GOUDmarkt vanaf 2000

De GOUDmarkt is sinds 2000 behoorlijk veranderd. Beleggers en spaarders kopen steeds meer GOUD, terwijl het percentage GOUD dat gebruikt wordt voor het maken van juwelen in twaalf jaar gehalveerd is. Verder valt op dat centrale banken sinds 2009 niet langer GOUD verkopen, maar juist GOUD kopen. Daardoor wordt de rol van sloopGOUD steeds groter in het jaarlijkse aanbod van GOUD.

Lees verder op Goudstandaard.com
Geplaatst op: donderdag 3 oktober 2013

GOUDprijs in de vele duizenden dollars

“Wanneer de Crash komt zal de GOUDprijs naar $10.000 per troy ounce stijgen” (deel 2) september 30th, 2013 by Koen

In navolging van deel 1 | Albert Edwards mag dan een buitenbeentje lijken – hij krijgt in zijn zienswijze bijval en niet van de minste. Yale econoom Stephen Roach denkt ook dat de problemen in de groeimarkten een serieuze daling van de beurzen kunnen veroorzaken. “Large current account deficits make emerging markets vulnerable“, zei hij op CNBC.

Lees verder op goudvergelijken.nl
Geplaatst op: woensdag 2 oktober 2013

Infographic: De Chinese GOUDkoorts

De Chinese GOUDkoorts heeft toegeslagen, want China heeft zich in een paar jaar tijd ontpopt tot de grootste GOUDmarkt ter wereld. Het land importeert meer GOUD dan India en haalt daarnaast ook meer GOUD uit de grond dan ieder ander land. De Chinezen willen zoveel mogelijk GOUD verzamelen. Deze infographic geeft een tijdlijn van de belangrijkste ontwikkelingen.

Lees verder op MarketUpdate.nl
Geplaatst op: woensdag 2 oktober 2013

EĂ©n verkoper duwde GOUDprijs gisteren naar beneden

Gisteren kreeg de GOUDprijs weer een klap te verwerken. Op een half uur donderde de GOUDprijs van $ 1.325 dwars door de psychologische barrière van $ 1.300 naar $ 1.285. Volgens

Volgens MarketUpdate komt die daling op een perfect getimed moment en was er slechts 1 verkoper. Dit doet uiteraard weer de nodige twijfels rijzen over de "vrije" GOUDmarkt.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: woensdag 2 oktober 2013

Waarom GOUD gisteren daalde

Het leek zo logisch gisteren. GOUD zou profiteren van de politieke onrust in Washington. De Amerikaanse overheid sloot noodgedwongen deels haar deuren en beleggers zoeken bescherming.

Dat viel gisteren even flink tegen voor de GOUD bulls. Het edelmetaal daalde tegen alle verwachtingen in. GOUD verloor circa 3 procent en sloot gisteren in de VS ruim beneden de als steungrens betitelde $1.300. Een slechte start van het vierde kwartaal en de vraag is dan ook gerechtvaardigd waarom GOUD zo onder druk stond.

Lees verder op SlimBeleggen.net

Navigeer door nieuws en artikelen

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Tip de redactie

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs