EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord goud.
Artikel 3891 tot 3895 met de

betekenis van het woord GOUD

Geplaatst op: dinsdag 22 oktober 2013

Azië zal GOUD blijven kopen

Dat men in Azië een sterke voorkeur heeft voor GOUD, zal inmiddels geen verbazing meer wekken. Echter, de jongste cijfers van HSBC zullen u wellicht versteld doen staan.

HSBC Holdings is een bank die stevig verankerd is in Azië en die daarom het volste recht van spreken heeft wanneer het over de honger naar GOUD van de Aziaten gaat. HSBC maakt zich geen zorgen: de Aziaten zullen GOUD blijven kopen en wel in een stevig tempo.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: dinsdag 22 oktober 2013

Dit is dé trade voor de komende jaren,…

De Nasdaq tart alle wetten van de zwaartekracht. Niets lijkt een verdere stijging in de weg te staan. Het is precies terug 1999 waar beleggers achter alles aan holden wat naar internet rook terwijl de GOUD- en zilvermijnen voor dood achter gelaten werden. In 1999 was het technologiefeestje bijna gedaan en begon het GOUD & zilver feestje. Gaan we dit op nieuw beleven?

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: maandag 21 oktober 2013

Wordt uitlevering van fysiek GOUD een probleem?

Het begint er steeds meer op te lijken dat centrale banken, in het bijzonder de Amerikaanse FED, lang niet zoveel GOUD in bezit hebben als officieel wordt beweerd Dat blijkt onder andere uit het verzoek van Duitsland in januari van dit jaar om 300 ton GOUD te

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: maandag 21 oktober 2013

GOUD shorten? Heel onverstandig

Spelbepalers als Goldman Sachs gebruiken drogredenen om hun verkoopadvies in GOUD te onderbouwen. De redenering is soms zelfs ronduit simpel. Vreemd voor een bedrijf met de slimste koppen in dienst.

Dat het op de GOUDmarkt hard tegen onzacht gaat staat als een paal boven water. In de praktijk stellen we vast dat de derivatenmarkt zich lijnrecht tegenover de fysieke markt heeft gezet. De fysieke kopers van GOUD ondersteunen de GOUDmarkt, de derivatenmarkt stelt zich aan de verkoopzijde op.

Lees verder op SlimBeleggen.net
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs