Nieuws / Artikelen met het woord

goud

8134 artikelen gevonden. Artikel 3891 tot 3895
Bron: Biflatie.nl
Geplaatst: zaterdag 21 september 2013

Alles wat u altijd al wilde weten over economie en GOUD

…maar nooit durfde vragen :  

DEBT COLLAPSE : THE CASE FOR $20.000 OZ GOLD

Bron: stoerejongenzzz.nl
Geplaatst: vrijdag 20 september 2013

10 landen met de grootste GOUDreserve

De 10 landen met de grootste GOUDreserve is heel geschikt voor al onze would-be criminals, de mensen die de films Ocean’s ten, elven, twelve tot en met six-thousend te veel hebben gezien, hier de GOUDen tip. We laten ff zien wel land je van welke hoeveelheid GOUD je kan beroven. Wist je dat wij met 17 miljoen mensen 54 ton meer GOUD hebben dan 1,2 miljard Chinezen. Kijkuhhh…

Een GOUDreserve wordt door sommige instellingen, waaronder veel centrale banken, aangehouden als opslag van waarde. Eind 2005 was ongeveer 18% van al het GOUD op de wereld in handen van dergelijke instanties als valutareserve. 39% daarvan was in handen van landen binnen de Europese Unie.

Bron: MarketUpdate.nl
Geplaatst: vrijdag 20 september 2013

Zeven grafieken van de GOUDmarkt

Speciaal voor de liefhebbers van GOUD heeft Marketupdate zeven grafieken uit het laatste GOUDrapport van Thomson Reuters GFMS gehaald. Voor het volledige 44 pagina's tellende rapport verwijzen we naar Marketupdate.

Bron: Goudstandaard.com
Geplaatst: vrijdag 20 september 2013

Goldman Sachs verwacht stijging GOUDprijs

Goldman Sachs verwacht op korte termijn een rally in GOUD. Door het uitblijven van tapering en de nadering van het Amerikaanse schuldenplafond kan de GOUDprijs nog verder stijgen. Een week geleden kwam Goldman Sachs nog met een vrij negatief koersdoel voor GOUD. In 2014 ziet de bank de prijs dalen naar $1.050 per troy ounce.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: donderdag 19 september 2013

Jim Rogers ziet GOUD … ondanks uitblijven Fed-taper … nog altijd naar 900 dollar zakken

Jim Rogers is niet zo maar van mening te veranderen. Hij roept nu al enkele jaren dat de GOUDprijs nood heeft aan een daling… en hij is tot op heden op zijn wenken bediend met zijn negatieve visie op GOUD.Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$