EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
32
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
32
kliks
16
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord goud.
Artikel 3896 tot 3900 met de

betekenis van het woord GOUD

Geplaatst op: maandag 4 november 2013

2 belangrijke grafieken over GOUD en zilver

Toen de prijs voor GOUD en zilver de grond werd ingeboord in april, steeg de verkoop van de Amerikaanse Gold & Silver Eagles sterk. Sindsdien zat de verkoop in een dalende trend waarbij de verkoop in augustus en september enorm laag was. Maar in oktober was de appetijt naar deze munten weer helemaal terug, aldus SRSrocco Report.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: zondag 3 november 2013

Helft Finse GOUDvoorraad is uitgeleend

De Finse centrale bank maakte vrij recent kenbaar dat ze een groot gedeelte van haar GOUDvoorraad heeft uitgeleend. De Finse GOUDreserve ligt niet alleen voor 95% in het buitenland, ook is nog eens bijna de helft daarvan uitgeleend aan derden. En zo groeit het aantal claims op dezelfde stapel GOUD...

Lees verder op MarketUpdate.nl
Geplaatst op: vrijdag 1 november 2013

China heeft in september 116,3 ton GOUD geïmporteerd

China heeft in de maand september opnieuw veel GOUD gekocht. Via Hong Kong importeerde het land in totaal 116,3 ton GOUD, bijna 67% meer dan in dezelfde maand van vorig jaar. In de eerste negen maanden van dit jaar importeerden de Chinezen 1.114,9 ton GOUD, bijna een verdubbeling ten opzichte van dezelfde periode van vorig jaar. Aziaten trekken zich weinig aan van de lagere GOUDprijs.

Lees verder op Marketupdate.nl
Geplaatst op: vrijdag 1 november 2013

GOUD: stilte voor de storm

Het is relatief rustig op de GOUDmarkt. Zowel de stieren als de beren houden zich opvallend stil. Daar kan wel eens snel verandering in komen.

Beleven we de stilte voor de storm op de GOUDmarkt? De afgelopen dagen viel er merkwaardig weinig te melden over de gebeurtenissen op de GOUDmarkt. De GOUDprijs blijft gevangen in een relatief kleine trading range.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: vrijdag 1 november 2013

Jim Sinclair: GOUD gaat naar $50.000

We zijn op weg naar de vernietiging van ons geld, zegt Jim Sinclair in een interview met Greg Hunter van USA WatchDog. We zien de ontwikkeling waarbij de Verenigde Staten transformeert van de meest machtige staat ter wereld naar een of andere bananenrepubliek.

Volgens Jim Sinclair zal de Amerikaanse dollar totaal vernietigd worden als hyperinflatie optreedt. Een van de aanstokers zou kunnen zijn wanneer Saoedi-Arabië de dollar laat vallen. Als de Saoedies hun olie niet meer verkopen in dollars, zal de koopkracht van de dollar zienderogen dalen en betalen ze in de Verenigde Staten vier tot vier keer zoveel voor hun brandstoffen.

Lees verder op SlimBeleggen.net
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs