Nieuws / Artikelen met het woord

goud

8134 artikelen gevonden. Artikel 3896 tot 3900
Bron: Beurs.com
Geplaatst: donderdag 19 september 2013

GOUD geen veilige haven? Bekijk dit dan eens…

De Indonesische Rupiah is een van de zwakst presterende munten van de laatste weken/maanden. Sinds de sell-off van de groeilanden, gaat het van kwaad naar erger. Sinds begin juni verloor de Rupiah 15 procent ten opzichte van de dollar (gegevens van voor de beslissing tot no-taper) waarmee het zelfs slechter doet dan de Indiase Rupee. Maar de redding ligt bij GOUD.

Bron: Biflatie.nl
Geplaatst: donderdag 19 september 2013

GOUD: het geld van vrijheid en eerlijkheid

De val van twee grote banken in Engeland en de USA (Northern Rock en Bear Stearns) hadden ons eigenlijk al moeten waarschuwen en doen heroverwegen of het fundament van de financiële wereld nog wel intact was.

Nationalisatie van valuta’s

Bron: cfd-handel.nl
Geplaatst: donderdag 19 september 2013

GOUDmijnen nu interessant!

GOUDmijnen en zilvermijnen zitten al weer 2 jaar in de hoek waar de klappen vallen. Sinds de GOUDprijs een top neer zette in 2011 is het bergafwaarts gegaan met de koersen van het gele edelmetaal en van de mijnbouwbedrijven die het delven. Niet direct een sector om je geld in te zetten zou je zeggen, maar die gedachte is iets te kort door de bocht.

Bron: MarketUpdate.nl
Geplaatst: donderdag 19 september 2013

Marc Faber: "Verstandige mensen kopen GOUD"

Volgens Marc Faber kopen verstandige mensen GOUD als een verzekering tegen financiële rampspoed. Heeft hij gelijk? Of predikt hij voor eigen parochie?

Bron: goudbubbel.nl
Geplaatst: donderdag 19 september 2013

Greg McCoach: GOUD binnen 5 jaar naar een koers van 10.000!

Obligaties gedekt door GOUD als vervanger voor de klassieke GOUDstandaard

Interessant interview met een van de bazen van AmeriGold, Greg McCoach. In dit interview legt hij uit waarom hij denkt dat de GOUDkoers binnen nu en vijf jaar naar de 10.000 dollar zal gaan stijgen. Hiervoor noemt hij diverse redenen, waardoor hij op het eerste gezicht een valide standpunt heeft. De jump die de actuele GOUDkoers gister maakte na aanleiding van het nieuws van de FED dat men niet gaat beginnen met taperen is in ieder geval een stap in de goede richting.Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$