Nieuws / Artikelen met het woord

goud

8134 artikelen gevonden. Artikel 391 tot 395
Bron: Hollandgold
Geplaatst: maandag 5 december 2016

Deutsche Bank treft schikking van $60 miljoen voor manipulatie GOUDprijs

Deutsche Bank treft een schikking van $60 miljoen voor het manipuleren van de GOUDprijs, zo schrijft Reuters. De bank werd schuldig bevonden aan het manipuleren van de dagelijkse GOUDprijs fixing, waardoor handelaren op oneerlijke wijze benadeeld werden. In oktober trof Deutsche Bank ook al een schikking van $38 miljoen voor het manipuleren van de zilverprijs.

Bron: Marketupdate
Geplaatst: maandag 5 december 2016

GOUD niet aan te slepen door referendum Italie

Het Italiaanse referendum en de daling van de GOUDprijs zorgen voor extra drukte in de GOUDhandel. Bij GOUDhandelaren als GOUDstandaard en Hollandgold kwamen er het afgelopen weekend aanzienlijk meer bestellingen binnen dan normaal. “De drukte is vergelijkbaar met de Amerikaanse presidentsverkiezingen van een maand geleden en het Brexit referendum van afgelopen zomer”, zo verklaarde Menno Brandsma van Hollandgold tegenover Marketupdate.

Bron: HLN.be
Geplaatst: zondag 4 december 2016

Erdogan roept Turken op buitenlandse valuta om te wisselen voor lira of GOUD

De Turkse president en machthebber Recep Tayyip Erdogan heeft vandaag zijn landgenoten opgeroepen om hun buitenlandse deviezen om te zetten in Turkse lira. Dat moet de Turkse munt stutten, nu die steeds minder waard wordt in vergelijking met de grote munten.

Bron: Biflatie.nl
Geplaatst: zondag 4 december 2016

Een bezoek aan de GOUDmijnen van Ruby Creek

Dit artikel is geschreven door GOUDkorting.nl | Op uitnodiging van de CEO van GOUDmijn ontwikkelaar van Ruby Creek Resources Inc. zijn we op 21 november 2016 vertrokken naar Canada om daar 3 dagen te gaan kijken bij een GOUDmijn van Ruby Creek Resources Inc.

Bron: Edelmetaal-info.nl
Geplaatst: zondag 4 december 2016

Gevraagd aan Leo Nelissen

Recentelijke schreef je een artikel ‘Don’t buy gold (Miners)’. Dat roept een paar vragen op.

Ik zou niet zeggen dat het tegenstrijdig is om jong te zijn en over GOUD te schrijven. GOUD is een van de macro economische thema’s waar ik over schrijf, en een goede manier om rendement te behalen. Zowel long als ook short. Het is een van de vele ‘dingen’ die ik in de gaten houd. Naast olie is het een van de meest transparante grondstoffen en ideaal om te analyseren.Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$