Nieuws / Artikelen met het woord

goud

8136 artikelen gevonden. Artikel 3916 tot 3920
Bron: HLN.be
Geplaatst: woensdag 18 september 2013

Grieken betogen tegen banenverlies

In Griekenland worden grote betogingen verwacht nu de hele overheidssector opgeroepen is tot een 48 uursstaking. Enkele uren na de start van de betogingen raakte bekend dat een antifascistische rapper overleden is aan de verwondingen die hij opliep in een gevecht met verschillende leden van neonazistische partij GOUDen Dageraad. De vechtpartij begon volgens poitiebronnen rond middernacht in een voorstad van Athene. Het slachtoffer, Pavlov Fyssas, is een antifascistische rapper. De voornaamste verdachte, die al bekend heeft, is een 45-jarig lid van de neonazistische partij GOUDen Dageraad. De politie heeft de man, die in bezit was van een mes, al opgepakt.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: woensdag 18 september 2013

“De dollar zal vervangen worden door SDR’s of GOUD

Jim Rickards houdt een gelijkaardig pleidooi als in het vorige artikel met Nomi Prins. Ook Rickards is van mening dat de grote banken nog steeds veel te groot zijn en nog steeds een veel te groot gevaar vormen voor het financieel systeem. In dit artikel van MarketUpdate was Jim Rickards onlangs te gast bij Max Keiser om te praten over het beleid van de Amerikaanse centrale bank en de dreigende dollarcrisis.

Bron: MarketUpdate.nl
Geplaatst: woensdag 18 september 2013

India schroeft importheffing GOUDen sieraden op naar 15%

De Indiase regering slaat twee vliegen in één klap. Ze maakt GOUD nog duurder door de importheffing op juwelen te verhogen van 10 naar 15 procent. Tegelijkertijd komt ze Indiase juweliers tegemoet, die klaagden over goedkoper import uit landen als Thailand en Maleisië. Hoe hoog moeten de heffingen zijn, voordat Indiërs het GOUD links laten liggen?

Bron: MarketUpdate.nl
Geplaatst: woensdag 18 september 2013

"Met 25 troy ounce GOUD koop je straks een huis"

Volgens de Amerikaanse GOUDhandelaar Mike Maloney komt er een moment waarop je met 25 troy ounce GOUD (minder dan een kilo) een huis kunt kopen. Is dat wel realistisch? Zijn GOUDbeleggers gek geworden? Of krijgen we een herhaling van de hyperinflatie in Weimar Duitsland, toen vermogende mensen met een beetje GOUD complete huizenblokken kochten?

Bron: Beurs.com
Geplaatst: dinsdag 17 september 2013

Volgens deze grafieken kan de GOUDprijs nog veel lager

Volgens Gold Scents is het belangrijk om te kijken naar de weekgrafieken om te zien welke richting een activa uit gaat. Voor GOUD (en zilver) ziet het er momenteel alles behalve rooskleurig uit. Alles wijst erop dat de GOUDprijs een tussentijdse top heeft gemaakt in een dalende trend. Op onderstaande grafiek is te zien hoe de zware daling van afgelopen donderdag zware schade heeft toegebracht aan de GOUDprijs.Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$