EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord goud.
Artikel 3921 tot 3925 met de

betekenis van het woord GOUD

Geplaatst op: dinsdag 15 oktober 2013

Raghuram Rajan: "We kunnen altijd nog GOUD verkopen"

De gouverneur van de Indiase centrale bank, Raghuram Rajan, heeft gezegd dat India haar GOUD kan verkopen als dat nodig is. In een noodgeval verkoopt India liever haar GOUD dan dat ze een noodlening van het IMF aanneemt. De Indiase economie loopt de laatste tijd wat stroever door de zwakke roepie, oplopende inflatie en door een tekort op de betalingsbalans.

Lees verder op MarketUpdate.nl
Geplaatst op: dinsdag 15 oktober 2013

Marc Faber bespreekt de volatiliteit van de GOUDprijs

Tom Keene (Bloomberg TV) vroeg aan Marc Faber hoe hij de recente volatiliteit van de GOUDprijs bekijkt en ervaart.

Voor Marc Faber is de GOUDprijs weer afgezakt naar de koopzone onder 1250 dollar, omdat het sentiment zo negatief is omtrent GOUD, maar de omstandigheden steeds beter worden.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: maandag 14 oktober 2013

Een GOUDen toekomst

Larry Edelson, beleggingsspecialist voor Moneyandmarkets.com, is een echte GOUDkever, een goldbug. Iemand die een grote fan is van het gele edelmetaal maar zich in tegenstelling tot velen uit deze kleine gemeenschap niet laat meeslepen met elke GOUDmanie.  Er bestaan teveel mythes en propaganda, er is teveel inteelt, aldus Edelson.  Hij is er zich wel bewust van dat wat hij zo dadelijk gaat verklaren, hem niet in dank zal worden afgenomen…

[...]

Lees verder op GoudVergelijken.nl
Geplaatst op: maandag 14 oktober 2013

Max Keiser: “China heeft meer dan 5.000 ton GOUD

Het is niet de eerste keer dat de Chinese overheid kritiek heeft op het beleid van de Verenigde Staten dat de Amerikaanse dollar dreigt te devalueren. De oproep op het Chinese nieuwsagentschap Xinhua news doet vandaag veel stof opwaaien. Dergelijke sterke en krachtige taal onthult iets zegt 

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: maandag 14 oktober 2013

Chinese media roept op tot een Nieuwe Wereldorde…zonder de VS! (deel 1)

Het kleine deel van de westerse intelligentsia dat echt weet hoe de zaken er voor staan op het gebied van internationale politiek verwacht dat China’s GOUDhonger (grootste producent ter wereld en dit jaar ook grootste consument) uiteindelijk zal resulteren in een yuan/renminbi die door GOUD gedekt zal zijn.  En aldus de USD gaan vervangen als wereldreservemunt.  Nou, laat dit nu precies bevestigd worden door een journalist van het prominente Chinese Xinhua News Agency, “an important information organ of the central government”!

Lees verder op Biflatie.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs