Nieuws / Artikelen met het woord

goud

8166 artikelen gevonden. Artikel 3936 tot 3940
Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: donderdag 19 september 2013

GOUD en olie kunnen ook zonder manipulatietheorieën fors hoger

Wat is er met GOUD aan de hand? De GOUDmarkt zoekt nog steeds naar een verklaring voor de zware prijsval die in twee schuifjes plaatsvond, even los van de forse wip die de GOUDprijs gisteren maakte na afloop van de Fed meeting. Helaas is een verklaring daarvoor niet zo simpel. Per definitie worden markten gedomineerd door de wetten van vraag en aanbod.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: donderdag 19 september 2013

Zijn er nog redenen om je GOUD te verkopen?

Volgens Jim Sinclair betekent "QE to Infinity" de US Dollar naar beneden krijgen tot 0,7000 USDX. Het komt er allemaal op neer om de munt zoveel mogelijk te verzwakken. Het afschieten van 'tapering' is een nieuw startschot voor de verdere devaluatie van de dollar. Elke reden voor het GOUD om de daling van $ 1.900 te rechtvaardigen is volgens Sinclair teniet gedaan. Zijn er nog redenen om je GOUD te verkopen?

Bron: Biflatie.nl
Geplaatst: donderdag 19 september 2013

Von Greyerz: Fed zal niet gaan ‘taperen’

economische lot ligt in de handen van Bernanke. Egon von Greyerz, de stichter van de prestigieuze Zwitserse beleggingsvennootschap Matterhorn Asset Management, zegt dat de Amerikaanse centrale bank níet zal gaan “taperen”. De FED kan zich dit volgens von Greyerz gewoonweg niet permitteren. Hierdoor zou de GOUDprijs flink kunnen gaan stijgen. 

Bron: Biflatie.nl
Geplaatst: donderdag 19 september 2013

Dit is wat ‘no taper’ met de GOUDprijs doet

GOUD stijgt ruim $60,- per troy ounce nadat duidelijk werd dat Bernanke nog niet toe is aan tapering. Het is één van de beste voor GOUD sinds 2009. De GOUDprijs noteert op moment van schrijven een dikke 4,2% in de plus. De zilverprijs staat maar liefst 6% in het groen.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: donderdag 19 september 2013

Het feest kan beginnen voor beleggers in GOUDmijnaandelen!

In navolging van het onverwachte besluit van de Fed om haar tapering van QE uit te stellen, schieten diverse activaklassen omhoog. Aandelenindices noteren op recordhoogten, terwijl het grootste vuurwerk afgaat in de GOUDmarkt.

GOUD knalt 3% hoger tot boven 1350 dollar per ounce, waarmee de verliesreeks van de voorbije dagen in een ruk wordt goedgemaakt.Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$