Nieuws / Artikelen met het woord

goud

8112 artikelen gevonden. Artikel 3941 tot 3945
Bron: Beurs.com
Geplaatst: maandag 9 september 2013

Dit GOUDmijnaandeel betaalt een groeiend dividend

GOUDmijnaandelen zitten in de lift en dividendgroeiers zijn meestal bij de beste van de klas. Wat als je deze zou kunnen combineren, het beste van twee werelden. Een GOUD-ETF zoals GDX biedt slechts een dividendrendement van iets meer dan 1,5 procent. Maar er zijn individuele GOUDmijnaandelen die een aantrekkelijker dividend bieden, zoals IAMGOLD (IAG).

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: maandag 9 september 2013

GOUDprijs zal ontploffen de dag dat investeerders brutaal in andere wereld wakker worden”

Iemand die nooit voor een ophefmakende uitspraken verlegen is geweest: Peter Schiff, CEO van Euro Pacific Capital. Van Schiff is geweten dat hij een gold bug pur sang is. Hij heeft het GOUD door dik en dun verdedigd. Ook op moeilijke momenten bleef hij het GOUD trouw.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: maandag 9 september 2013

JP Morgan vlucht in … GOUD

Afgelopen vrijdag werd er in alle stilte een zeer belangrijk bericht de wereld ingestuurd. JP Morgan heeft zijn strategie voor grondstoffen gewijzigd naar long posities, voornamelijk basismetalen en koper. JP Morgan sloot ook zijn "verkoop" advies voor edelmetalen. Het ziet er zelfs naar uit dat JP Morgan zelf vlucht naar fysiek GOUD voor de beangstigende maand september, aldus Zerohedge.

Bron: deondernemer.nl
Geplaatst: zondag 8 september 2013

Ferrari verslaat GOUD

Exclusieve klassieke auto’s zoals Ferrari’s, Bugatti’s en Bentleys stijgen veel harder in waarde dan GOUD, kunst en vastgoed. Dat blijkt uit een zaterdag gepubliceerde wereldwijde prijsindex van luxe-goederen van vastgoedspecialist Knight Frank.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: vrijdag 6 september 2013

Zo speel je in op de volgende grote beweging van GOUD

GOUD is iets speciaal. Ofwel ben je voor, ofwel ben je tegen. Maar een ding is zeker, GOUD heeft de tand des tijds overleefd en zal dit naar alle waarschijnlijkheid blijven doen. We gebruiken geen tetradrachmen (oude Griekse munt - valt het ook op dat de munten in de loop van de geschiedenis een steeds kortere naam krijgen - wat geeft dit als Griekenland uit de Eurozone stapt?) meer, maar GOUD is nog steeds volop aanwezig in de financiële wereld.

Het Britse pond verloor 70 procent van zijn waarde tegenover de Amerikaanse dollar na de val van het Britse Rijk. De Amerikaanse dollar op zich heeft al 90 procent van zijn waarde verloren sinds de creatie van de Federal Reserve. Desondanks heeft GOUD dit alles overleefd. En toch gaat de GOUDprijs in grote cyclussen. De vraag is dan ook, gaat de recentste cyclus van GOUD verder,... of gaan we terug naar af?Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$