Nieuws / Artikelen met het woord

goud

8146 artikelen gevonden. Artikel 3946 tot 3950
Bron: Beurs.com
Geplaatst: maandag 16 september 2013

De geschiedenis van GOUD in een notendop

Onderstaande video legt in het kort de geschiedenis uit van het gebruik van GOUD als monetaire grondstof. Van de ontdekking door de Egyptenaren tot het misbruik na Bretton Woods. GOUD heeft al vele watertjes doorzwommen. De GOUDprijs steeg toen we van een vaste GOUDstandaard naar een losse GOUDstandaard gingen en nu zal GOUD terug stijgen in het omgekeerde proces van een losse GOUDstandaard naar een vaste GOUDstandaard, want dat is nodig om het misbruik (dat zich uit of zal uiten in de vorm van inflatie) tegen te gaan. Want GOUD is al eeuwen macht en macht laat zich niet zomaar opzij zetten.

Bron: Goudstandaard.com
Geplaatst: maandag 16 september 2013

GOUD bij beste beleggingen sinds Lehmann

Het is inmiddels vijf jaar geleden dat Lehman Brothers de financiële markten naar de rand van de afgrond duwde. Welke beleggingen rendeerde sinsdien bovengemmideld?

Het NRC handelsblad besteedde een artikel aan de beste beleggingen sinds het omvallen van Lehmann Brohters...

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: maandag 16 september 2013

Koop GOUDmijnaandelen nu de kanonnen bulderen

Vorige week donderdag deed zich een vreemde gebeurtenis voor op de GOUDmarkt. Een koper dumpte 2,000 futurescontracten op een moment dat het bijzonder kalm was op de markt. Veel aanbod in een dunne markt, de gevolgen laten zich raden. De GOUDprijs zakte in 1 klap helemaal door.

Bron: cfd-handel.nl
Geplaatst: maandag 16 september 2013

GOUD: Bull of Bear?

De gemoederen rond de GOUDprijs lopen hoog op de laatste dagen. Niet verwonderlijk, want na een 2 jaar durende correctie leken de bulls de touwtjes eindelijk weer in handen te nemen. De bodem was in juni gezet en we konden ons opmaken voor een ongekende stijging aldus de vele GOUD goeroes, die over elkaar heen vielen om de prachtigste koersdoelen voor te spiegelen. Maar met het breken van de steunzone op 1350 dollar afgelopen week lijkt er een flinke kink in de kabel te zijn gekomen. Of toch niet?

Bron: Beurs.com
Geplaatst: maandag 16 september 2013

GOUDmijnaandelen: nieuwe rally of terug naar af

Sinds het dieptepunt eind juni hebben de GOUDmijnaandelen er een sterke rally opzitten. Helaas werd een (groot) deel van deze rally al weer teniet gedaan door de daling van de laatste weken.Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$