Nieuws / Artikelen met het woord

goud

8112 artikelen gevonden. Artikel 3946 tot 3950
Bron: Beurs.com
Geplaatst: vrijdag 6 september 2013

Binnen enkele weken kan het lot van GOUD beslist worden

De laatste 7 sessie daalde de GOUDprijs 5 keer. Vandaag viel de GOUDprijs nog terug tot $ 1.360. Maar een zwak banenrapport uit de Verenigde Staten deed de GOUDprijs terug omhoog schieten tot ongeveer $ 1.390. Dat GOUD een hobbelig parcours aflegt, is het minste dat je kunt zeggen. Onderstaande twee grafieken zullen mee aantonen welk het lot van de GOUDprijs zal zijn volgens The Daily Reckoning.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: vrijdag 6 september 2013

Ik koop zilver omdat …

Vraag aan iedere belegger in zilver (en GOUD) waarom ze zilver hebben gekocht, en je zult tal van verschillende antwoorden krijgen; bescherming tegen inflatie, bescherming tegen bank en financiële risico's, onrust over het fiatgeld, onhoudbare groei van schulden en de geldhoeveelheid,... maar er is slechts 1 goede reden waarom Ted Butler zilver koopt, namelijk dat er een groot tekort zit aan te komen.

Bron: Biflatie.nl
Geplaatst: vrijdag 6 september 2013

GOUDen idee voor de Nederlandse crisis

Hoe komen we in hemelsnaam uit de crisis in Nederland? Waarom het niet eens aan “de mensen” vragen?

Metro deed dat en één oplossing komt als meest intelligente uit de bus.

Werken aantrekkelijker maken, dummy!

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: vrijdag 6 september 2013

GOUDprijs kan nu met honderden dollars stijgen”

In het kamp van de GOUDoptimisten heeft zich een nieuwe naam op de voorgrond gewrongen. Het is niemand minder dan Dennis Gartman, de bekende commodities trader en uitgever van The Gartman Letter. Gartman heeft zich nog niet zo lang tot het GOUD bekeert.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: vrijdag 6 september 2013

De Verenigde Staten staat aan het begin van zijn GOUDen eeuw

Het klinkt misschien onwaarschijnlijk, maar de Verenigde Staten kan wel eens de drijvende kracht van de globale economie worden de komende jaren. En een sterke economie heeft natuurlijk ook zijn effect op de beurzen. De afbouw van de monetaire stimulus komt er op een moment dat de Amerikaanse huishoudens al een groot deel van hun schulden hebben afgebouwd waardoor de economie zal aansterken.

Momenteel zeggen de economische data niet veel. Sterke autoverkopen en huizenverkopen zijn positief voor de economie, zwakke bbp-cijfers en hoge werkloosheid zijn dan weer negatief voor de economische evolutie. Maar de kans is groot dat de Amerikaanse economie zal aantrekken de komende jaren, en daar zijn verschillende goede redenen voor.Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$