Nieuws / Artikelen met het woord

goud

8026 artikelen gevonden. Artikel 396 tot 400
Bron: Beurs.com
Geplaatst: donderdag 13 oktober 2016

Deze verwaarloosde vastgoedsector is een GOUDmijn

Woonwagenkampen hebben geen goede naam. Ze doen denken aan zigeuners en criminaliteit. En het is net daarom dat ze zoveel geld opbrengen. Zelfs Warren Buffett investeert er in!

Vooral in de Verenigde Staten zijn woonwagenparken niet meer wat ze vroeger waren. Steeds meer investeerders kopen ze op, renoveren en verhogen vervolgens de huur.

De rendementen lopen op tot wel 25%!

Bron: The Bullion House
Geplaatst: woensdag 12 oktober 2016

Aandelen GOUDmijnen harder onderuit dan GOUDprijs

De GOUDmijnen zijn recent veel harder gedaald dan de GOUDprijs. Het verschil komt uit op factor.....

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: woensdag 12 oktober 2016

De voornaamste katalysator van de GOUDprijs

Algemeen directeur Rick Rule van Sprott Global Resource Investments Ltd. werd geïnterviewd door Kitco tijdens het Mines and Money Conference in Toronto waar hem gevraagd werd om zijn visie op grondstoffen, aandelen en wat de katalysator is voor hogere edelmetaalprijzen.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: woensdag 12 oktober 2016

GOUD wordt nu getest door ’s werelds belangrijkste asset

Het gaat hier om een asset dat op vrijwel iedere portfolio invloed uitoefent. Een asset die het voortdurend volgen ervan waard is, vooral voor bezitters van GOUD en zilver.

De asset waar het hier om gaat is de wereldreservemunt, de dollar. De valuta die door alle landen gebruikt worden om voornamelijk grondstoffen maar ook valuta’s en aandelen te verhandelen. Een valuta die door landen wordt gebruikt om als reserves aan te houden. Je kunt je voorstellen dat wanneer deze dollar zwakker of sterker wordt, heeft dit effect op de gehele wereldhandel.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: dinsdag 11 oktober 2016

Het verborgen plan van China: GOUD accumulatie

Deelnemers (landen) in dit monetaire spel beschikken over GOUD ‘voor het geval dat’, en zullen nooit het idee wekken dat GOUD een rol speelt in het financiële systeem.

Toch beschikt China nog over ‘onvoldoende’ GOUDreserves om als geschikte deelnemer aan de tafel der grootten te kunnen deelnemen. Er wordt daarbij gekeken hoe de GOUDreserve zich verhoudt ten opzichte van de omvang van de economie. De Russen bezitten ongeveer een achtste van de hoeveelheid GOUD dat de Amerikanen bezitten. Daarentegen is de omvang van de Russische economie ook slechts acht maal kleiner dan die van Amerika. Een verhouding die overeenkomt. Zowel voor Rusland als voor Amerika geldt dat de GOUDreserve voor ongeveer drie procent deel uit maakt van het bbp. Voor Europa ligt dit hoger, op vier procent.

Volgens de officiële cijfers bestaat de Chinese GOUDvoorraad voor slechts 0,7 procent uit GOUD ten opzichte van het bbp. China heeft niet enkel nog gigantisch veel GOUD nodig om op het gewenste niveau te geraken, maar moet daarna ook nog eens GOUD accumuleren om in overeenstemming te geraken met de enorme groei die het doormaakt. En hier begint de schoen te wringen...Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$