EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
48
kliks
Bron: SlimBeleggen.net
34
kliks
25
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord goud.
Artikel 396 tot 400
Geplaatst op: zondag 1 januari 2017

Grootste Vermogensbeheerder ziet GOUDprijs $200 stijgen in 201

De grootste vermogensbeheerder heeft het koersdoel voor GOUD verhoogd naar......

Lees verder op The Bullion House
Geplaatst op: vrijdag 30 december 2016

GOUDmarkt in 2016: Jaaroverzicht

Het jaar 2016 zou je kunnen omschrijven als het jaar waarin de neerwaartse trend voor GOUD doorbroken werd. De combinatie van dalende aandelenkoersen en de dreiging van een langdurig lage of zelfs negatieve rente gaven de aanzet voorĀ een vlucht richting edelmetalen.Ā Halverwege het jaar stond de GOUDprijs bijna 23% hoger, terwijl zilver in de eerste zes maanden van dit jaar zelfs met 37% omhoog schoot. Daarmee was de eerste helft van 2016 het beste halfjaar voor GOUD sindsĀ 1974.

Toch wisten de edelmetalen deze stijgende lijn niet vol te houden, want in de tweede helft van het jaar maakten GOUD en zilver een pas op de plaats. Met eenĀ GOUDprijs van iets meer dan ā‚¬35.100 per kilogram op het moment van schrijven komen we uit op een jaarrendement van 11,5%. Zilver deed het dit jaar een stuk beter, want de huidige koers van ongeveer ā‚¬490 per kilogram vertaalt zich naar een jaarrendement van 19%.

Lees verder op Edelmetaal-info.nl
Geplaatst op: donderdag 29 december 2016

Waarom bitcoin stijgt en GOUD niet

Je zal je misschien hebben afgevraagd, ā€œhoe zouden de GOUD- en zilverprijs erbij gestaan hebben indien de bitcoin nooit uitgevonden zou zijnā€. Immers, de ā€˜marktkapitalisatieā€™ van bitcoin ($15 miljard) is de marktkapitalisatie kapitalisatie van zilver ($14 miljard) voorbijgegaan.

Beide assetclasses, edelmetaal en cryptogeld beschikken over veel gelijkenissen en hebben onder investeerders gelijkaardige aantrekkingskracht. Oneindig en gemakkelijk deelbaar, waardevast, het moet gemijnd worden, is een ruil- betaalmiddel, grote waarde in kleine fysieke volume, niet geliefd door overheden, nauwelijks of niet te traceren door overheden, alternatief voor cashgeld, en niet bij te drukken door centrale banken.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: donderdag 29 december 2016

GOUDreserves Duitsland nu grotendeels in Frankfurt

De Duitse centrale bank heeft net als in 2015 ook in 2016 een flinke hoeveelheid GOUD.......

Lees verder op The Bullion House
Geplaatst op: donderdag 29 december 2016

Jaaroverzicht: GOUDmarkt in 2016

Het jaar 2016 zou je kunnen omschrijven als het jaar waarin de neerwaartse trend voor GOUD doorbroken werd. De combinatie van dalende aandelenkoersen en de dreiging van een langdurig lage of zelfs negatieve rente gaven de aanzet voor een vlucht richting edelmetalen. Halverwege het jaar stond de GOUDprijs bijna 23% hoger, terwijl zilver in de eerste zes maanden van dit jaar zelfs met 37% omhoog schoot. Daarmee was de eerste helft van 2016 het beste halfjaar voor GOUD sinds 1974.

Lees verder op Marketupdate

Navigeer door nieuws en artikelen

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Tip de redactie

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs