Nieuws / Artikelen met het woord

goud

8071 artikelen gevonden. Artikel 396 tot 400
Bron: The Bullion House
Geplaatst: woensdag 2 november 2016

Verkoop BeleggingsGOUD stijgt flink

De verkoop van beleggingsGOUD is flink aan het stijgen. Ondanks de prijsstijging steeg de verkoop met.......

Bron: Marketupdate
Geplaatst: woensdag 2 november 2016

HSBC: GOUDprijs naar 1.500 dollar als Trump wint

De GOUDprijs kan naar $1.500 per troy ounce stijgen als Donald Trump president wordt, zo verwacht analist James Steel van HSBC. Hij voorziet een zeer protectionistisch economisch beleid als Trump de verkiezingen wint, waar het edelmetaal van zal profiteren. Maar ook als Clinton wint kan de GOUDprijs volgens hem stijgen, omdat zij als president meer fiscale stimulering zal toepassen. Dat zorgt voor een hogere inflatie en daarmee een vlucht richting GOUD.

Bron: Hollandgold
Geplaatst: woensdag 2 november 2016

Dubai gaat GOUD in yuan verhandelen

De Dubai Gold and Commodities Exchange wordt de eerste GOUDbeurs buiten China waar GOUD voortaan ook in yuan verhandeld kan worden, zo schrijft de China Daily. Afgelopen vrijdag ondertekenden de GOUDbeurs van de Dubai en de Shanghai Gold Exchange (SGE) in Shanghai een overeenkomst over het aanbieden van nieuwe GOUDcontracten in de Chinese munt.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: maandag 31 oktober 2016

Waarom GOUD geen goede investering is

Algemeen zien de meeste analisten op Wall Street GOUD niet als een goede investering. ‘GOUD is een barbaars relikwie’ zegt men dikwijls. Zelfs Warren Buffett heeft het niet voor het gele edelmetaal omdat het niets opbrengt. Het biedt geen rente en verliest daardoor veel waarde als financieel instrument.

GOUD betaalt geen rente en zonder rente kan je geen gebruik maken van de kracht van samengestelde interest. Samengestelde interest werd door Albert Einstein gedoopt tot het 8e Wereldwonder. Warren Buffett werd er eigenhandig multimiljardair mee. Aangezien GOUD dit niet heeft, is het geen goede investering – aldus de Wall Street gemeenschap.

Bron: The Bullion House
Geplaatst: zaterdag 29 oktober 2016

Analisten zien GOUDprijs stijgen naar $1331

De gemiddelde verwachting voor de GOUDprijs onder 35 analisten ligt voor het komend jaar op.......Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$