Nieuws / Artikelen met het woord

goud

8112 artikelen gevonden. Artikel 3951 tot 3955
Bron: Beurs.com
Geplaatst: vrijdag 6 september 2013

Het is gedaan met de stijging van GOUD en olie

De laatste maanden kwam er weinig goed nieuws betreffende de consumenten in de Verenigde Staten. Ook de vastgoedsector ligt al enkel maanden op zijn gat. Ondertussen heeft de GOUD- en olieprijs geprofiteerd van de toegenomen geopolitieke spanningen en de verwarring rond het beleid van de Federal Reserve. Maar dat liedje is nu ten einde zegt Craig Johnson van Piper Jaffray op Yahoo Finance.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: donderdag 5 september 2013

7 redenen dat de GOUDprijs niet meer over de $ 1.400 gaat

Vorige week woensdag doorbrak de GOUDprijs met gemak de barrière van $ 1.400. Sinds begin deze week noteert de GOUDprijs daar weer onder en heeft het moeite om de dalende trend van de laatste dagen om te buigen. 

Bron: Beurs.com
Geplaatst: donderdag 5 september 2013

Is de come back van GOUD definitief of vals?

GOUD heeft de laatste weken geprofiteerd van de stijgende rentevoeten in de Verenigde Staten, de dalende dollar en de toegenomen geopolitieke spanningen. GOUD werd terug een veilige haven voor de beleggers, vooral die buiten de Verenigde Staten. Maar ook binnen de Verenigde Staten wint het GOUD terug aan geloofwaardigheid als veilige haven. Is de come back definitief of vals?

GOUD haalt zeker steun uit de geopolitieke spanningen, maar de speculanten hebben ook bijgedragen tot de recente stijging. De laatste weken werden de long posities met 28 procent opgetrokken. De laatste 2 weken vloeide er ook geen GOUD weg uit de ETF's, vorige week vrijdag zou er zelfs 4,7 ton zijn toegevoegd aan de GOUD-ETF's, het hoogste niveau op dagbasis sinds november 2012.

Bron: Biflatie.nl
Geplaatst: donderdag 5 september 2013

Een “legende” uit de GOUDwereld vertelt

Pierre Lassonde is de gewezen president van GOUDgigant Newmont Mning, gewezen president van de World Gold Council en de huidige voorzitter van GOUDmijner Franco Nevada.  Het zal u niet verwonderen waarschijnlijk – de man houdt zeer van GOUD.  Maar hij vertelt vandaag ook waarom precies.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: donderdag 5 september 2013

Kaarten van John Paulson liggen op tafel, GOUDmarkt weer waar ze aan toe is

Financial Enhancement’s Andrew Thrasher kan alleen maar bevestigen dat de stemming rond het GOUD in de goede richting is gedraaid. Hij keek eerst uit naar een doorbraak boven 1,350 Dollar en die hebben we gekregen. Nu moet het GOUD zichzelf bewijzen boven 1,417 Dollar.Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$