Nieuws / Artikelen met het woord

goud

8146 artikelen gevonden. Artikel 3951 tot 3955
Bron: vn.nl
Geplaatst: zondag 15 september 2013

Het Duitse Jobwunder

Bijna alle Duitse werklozen zijn uit de 
statistieken verdwenen. Daarvoor in de plaats kwamen lage lonen, 
verlies van 
arbeidsrechten en armoede. 
‘Jobwunder? Een sociale aardbeving!’

Wat moet het heerlijk voor Mark Rutte zijn geweest dat hij op 25 juni in Berlijn de GOUDen Ludwig Erhard-munt kreeg uitgereikt.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: zaterdag 14 september 2013

Een GOUDen investering in je portfolio!

Beste lezers, Mijn naam is Sven van Tongeren, geboren in Maastricht (NL) en gestudeerd aan de Zuyd University of Applied Science met een grote persoonlijke en professionele interesse in de beurs. Zoals vele inmiddels weten ben ik werkzaam geweest in Chicago als ‘Associate’ bij keeneonthemarket onder leiding van Andrew Keene als directeur en oprichter. Ik probeer 3 á 4 keer per jaar terug te gaan naar Chicago om mezelf continue te blijven ontwikkelen en  contacten warm te houden. Ook schrijf ik regelmatig artikelen op deze website waar zo'n 30.000 beleggers bij elkaar komen om  de meest essentiële informatie te lezen en delen.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: vrijdag 13 september 2013

Er is meer dan GOUD (Kijk op de week)

Het lijkt wel GOUD tegen de rest op de beurzen. Ofwel zit je in het GOUDkamp ofwel ben je tegen GOUD. Maar waarom zou de GOUDprijs het niet goed kunnen doen terwijl de rest het ook goed doet? Er zijn tientallen argumenten te vinden waarom GOUD het goed zal doen in de toekomst en er zijn tiental argumenten te vinden dat GOUD het slecht gaat doen in de toekomst. Op korte termijn zal alvast veel afhangen van wat Ben Bernanke gaat beslissen.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: vrijdag 13 september 2013

Flashcrash GOUD ruikt naar manipulatie

De GOUDprijs maakte gisteren een forse duikeling. Nu is het niet meer dan normaal dat de prijs van GOUD, net als alle andere activa, omhoog en omlaag kan gaan. Ik wil niet tot de groep behoren dat als de GOUDprijs omlaag gaat, dat er een complot is en dat als de GOUDprijs omhoog gaat, het de normaalste zaak van de wereld is. Maar gisteren was er toch iets speciaals aan de hand, MarketUpdate weet wat...

Bron: Beurs.com
Geplaatst: vrijdag 13 september 2013

Tweet van de dag – Jim Rickards over Rusland, Syrië en GOUD

Ik gooi niet snel een Tweet op de site, maar deze tweet van Jim Rickards vond ik zo geniaal en de moeite, dat ik het niet kan nalaten om hem te publiceren.Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$