Nieuws / Artikelen met het woord

goud

8144 artikelen gevonden. Artikel 3956 tot 3960
Bron: Beurs.com
Geplaatst: donderdag 12 september 2013

Breaking!! GLD weigert GOUD te leveren aan zijn klanten

Grant Williams heeft aangegeven dat 's werelds grootste GOUD-ETF GLD recent geweigerd heeft om fysiek GOUD te geven aan zijn klanten. Mensen die hun aandelen GLD wenste om te ruilen naar fysiek GOUD, werden met een 'Nee' terug naar huis gestuurd, zo staat op cdfund.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: donderdag 12 september 2013

Beer wordt stier en ziet GOUDprijs fors oplopen

Iedereen heeft uiteraard het recht om van mening te veranderen, zeker wanneer zich daar grondige redenen voor aandienen. Zeker op de GOUDmarkt is het wijzigen van opinies geen ongewoon gegeven. De GOUDprijs heeft zich in de afgelopen maanden namelijk volatiel gedragen.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: woensdag 11 september 2013

GOUDprijs stijgt het sterkste in september – hoe ver staan we nu?

De GOUDprijs stijgt meestal door twee redenen, we hebben de 'Fear Trade' wanneer mensen GOUD kopen tegen aankomend onheil, zoals we onlangs gezien hebben met de saga rond Syrië, en we hebben de 'Love Trade' waar de vraag naar fysiek GOUD in China en India toeneemt door de vele festivals en feesten in deze landen. Dit maakt dat de GOUDprijs historisch gezien het beste presteert in september, zo staat op Mineweb.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: woensdag 11 september 2013

Slecht nieuws voor de Amerikaanse arbeidsmarkt is goed nieuws voor het GOUD

De maandelijkse publicatie van het Job Report door het Labor Department is een gebeurtenis waar steeds naar wordt uitgekeken. We laten nu even in het midden of dat terecht is of niet. Op vrijdag 6 september werd bekendgemaakt dat er in augustus maar 169,000 nieuwe banen bijkwamen.

De verwachting lag op 180,000, maar misschien nog slechter nieuws was dat het juli-cijfer, dat op zich al allesbehalve denderend was, eveneens naar beneden werd aangepast. Om een lang verhaal kort te maken: de Amerikaanse arbeidsmarkt is allesbehalve in topvorm.

Bron: Biflatie.nl
Geplaatst: woensdag 11 september 2013

Is China grootste GOUDland ter wereld?

China is in recordtempo de grootste GOUDproducent ter wereld geworden; verwacht wordt 440 ton in 2013. Niets van dit GOUD verlaat het land en daarbij importeert China ook nog massaal via Hong Kong – tijdens de eerste helft van dit jaar zo’n 726 ton – en koopt het tevens GOUDbedrijven op in Afrika en Latijns-Amerika.Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$