Nieuws / Artikelen met het woord

goud

8125 artikelen gevonden. Artikel 3956 tot 3960
Bron: Beurs.com
Geplaatst: maandag 9 september 2013

JP Morgan vlucht in … GOUD

Afgelopen vrijdag werd er in alle stilte een zeer belangrijk bericht de wereld ingestuurd. JP Morgan heeft zijn strategie voor grondstoffen gewijzigd naar long posities, voornamelijk basismetalen en koper. JP Morgan sloot ook zijn "verkoop" advies voor edelmetalen. Het ziet er zelfs naar uit dat JP Morgan zelf vlucht naar fysiek GOUD voor de beangstigende maand september, aldus Zerohedge.

Bron: deondernemer.nl
Geplaatst: zondag 8 september 2013

Ferrari verslaat GOUD

Exclusieve klassieke auto’s zoals Ferrari’s, Bugatti’s en Bentleys stijgen veel harder in waarde dan GOUD, kunst en vastgoed. Dat blijkt uit een zaterdag gepubliceerde wereldwijde prijsindex van luxe-goederen van vastgoedspecialist Knight Frank.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: vrijdag 6 september 2013

Zo speel je in op de volgende grote beweging van GOUD

GOUD is iets speciaal. Ofwel ben je voor, ofwel ben je tegen. Maar een ding is zeker, GOUD heeft de tand des tijds overleefd en zal dit naar alle waarschijnlijkheid blijven doen. We gebruiken geen tetradrachmen (oude Griekse munt - valt het ook op dat de munten in de loop van de geschiedenis een steeds kortere naam krijgen - wat geeft dit als Griekenland uit de Eurozone stapt?) meer, maar GOUD is nog steeds volop aanwezig in de financiële wereld.

Het Britse pond verloor 70 procent van zijn waarde tegenover de Amerikaanse dollar na de val van het Britse Rijk. De Amerikaanse dollar op zich heeft al 90 procent van zijn waarde verloren sinds de creatie van de Federal Reserve. Desondanks heeft GOUD dit alles overleefd. En toch gaat de GOUDprijs in grote cyclussen. De vraag is dan ook, gaat de recentste cyclus van GOUD verder,... of gaan we terug naar af?

Bron: Beurs.com
Geplaatst: vrijdag 6 september 2013

Binnen enkele weken kan het lot van GOUD beslist worden

De laatste 7 sessie daalde de GOUDprijs 5 keer. Vandaag viel de GOUDprijs nog terug tot $ 1.360. Maar een zwak banenrapport uit de Verenigde Staten deed de GOUDprijs terug omhoog schieten tot ongeveer $ 1.390. Dat GOUD een hobbelig parcours aflegt, is het minste dat je kunt zeggen. Onderstaande twee grafieken zullen mee aantonen welk het lot van de GOUDprijs zal zijn volgens The Daily Reckoning.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: vrijdag 6 september 2013

Ik koop zilver omdat …

Vraag aan iedere belegger in zilver (en GOUD) waarom ze zilver hebben gekocht, en je zult tal van verschillende antwoorden krijgen; bescherming tegen inflatie, bescherming tegen bank en financiële risico's, onrust over het fiatgeld, onhoudbare groei van schulden en de geldhoeveelheid,... maar er is slechts 1 goede reden waarom Ted Butler zilver koopt, namelijk dat er een groot tekort zit aan te komen.Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$