EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord goud.
Artikel 3956 tot 3960 met de

betekenis van het woord GOUD

Geplaatst op: donderdag 10 oktober 2013

Frank Homes legt uit waarom de GOUDprijs zal stijgen

Het is de eigenschap van GOUD om te stijgen in waarde wanneer de reële rentevoet onder 2 procent uitkomt, met andere woorden is er een positief sentiment naar GOUD wanneer de rentevoeten minder dan 2 procent boven inflatie noteren. De huidige situatie heeft dan nog veel in petto voor de GOUDprijs.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: donderdag 10 oktober 2013

Het schuldgedreven economische systeem heeft gefaald

Het GOUDstudieforum legt de vinger op de zere plek. Het door schulden gedreven dollarsysteem heeft gefaald en de Verenigde Staten moeten daar op een gegeven moment aan toegeven. Iedereen die zijn vermogen koste was kost in dit falende geldsysteem wil houden zal daar op een dag een hoge prijs voor betalen. De spaarder is gewaarschuwd...

Lees verder op MarketUpdate.nl
Geplaatst op: woensdag 9 oktober 2013

Wie bepaalt de GOUDprijs?

De GOUDhonger van China bepaalt de prijs van het gele edelmetaal.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: woensdag 9 oktober 2013

Zilver kan dé investering van het jaar worden

Het jaar 2013 zit er bijna op. Een lastig jaar voor GOUD- en zilverliefhebbers. Met nog een kleine drie maanden te gaan kan zilver nog wel eens voor een verrassing zorgen. Riemen vast!

Op Minyanville.com vonden we een zeer interessante blog over zilver. Daar werd een technische analyse gedaan van enkele zilvergerelateerde beleggingen. Het technische beeld bij ProShares Ultra Silver ETF (NYSEARCA:AGQ) ziet er veelbelovend uit.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: dinsdag 8 oktober 2013

US Treasury: GOUDverkoop zou wereldwijde financiële systeem destabiliseren

Ben Bernanke deed onlangs de onvergetelijke uitspraak dat niemand GOUD werkelijk begrijpt. Vermoedelijk had hij het vooral over zichzelf, want zijn collega’s bij de US Treasury hebben heel goed door welke rol GOUD speelt in het financiële systeem.

Dagelijks worden wij geconfronteerd met negatieve berichtgeving over GOUD. Het levert geen rendement. Het zou zogenaamd geen monetaire rol hebben. GOUDbezit is volstrekt overbodig. Het is daardoor waardeloos. Of niet?

Lees verder op CD Fund.com
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs