Nieuws / Artikelen met het woord

goud

8112 artikelen gevonden. Artikel 3961 tot 3965
Bron: Beurs.com
Geplaatst: woensdag 4 september 2013

GOUD naar nieuwe records, ook in gemanipuleerde markten”

Marc Faber, auteur van het "Gloom, Boom & Doom Report," is een gerespecteerd man met een uitgesproken menig. Hij geeft vaak interviews aan CNBC en aan Bloomberg TV. Dit zijn enkele antwoorden die hij recent gaf over de markten, aldus Seeking Alpha.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: dinsdag 3 september 2013

GOUDprijs stijgt het sterkste in september

September is traditioneel een sterke maand voor de GOUDprijs. In India is de oogst achter de rug en met het geld koopt de Indiase bevolking GOUDen juwelen en baren. Er zijn ook veel festivals en huwelijken in de tweede jaarhelft, traditioneel wordt er veel GOUD gegeven als geschenk voor deze trouwpartijen die tot 5 dagen kunnen duren.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: dinsdag 3 september 2013

Ron Paul gelooft dat GOUDprijs kan exploderen

Er zijn GOUDkevers, er zijn GOUDstieren en wie weet nog veel meer dieren die geloven in een stijging van de GOUDprijs. Er is echter maar 1 Ron Paul en zoals we allemaal weten is die buitengewoon bullish voor de edelmetalen. En dat is dan nog zacht uitgedrukt.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: dinsdag 3 september 2013

GOUDprijs bevindt zich op “Stairway To Hell’ wanneer U.S. schuldenplafond optrekken

In de jaren 70 lanceerde de Britse popgroep Led Zeppelin “Stairway to Heaven”, een song die zonder enige discussie tot de klassiekers van de popmuziek mag gerekend worden. Er is geen enkele top 100, top 500 of top 1,000 waar deze song niet in wordt opgenomen.

Tom Fitzpatrick heeft een alternatieve versie van deze songtitel bedacht, met die opmerking dat er geen enkele link bestaat met de muziekwereld. De GOUDprijs bevindt zich op de “Stairway To Hell’ wanneer de U.S. hun schuldenplafond optrekken. Iets wat ze wel zullen moeten doen.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: dinsdag 3 september 2013

Dit is wat het slimme geld momenteel koopt

Het "slimme geld", ook wel de hedge funds, fondsbeheerders, de top van de money managers, positioneert zich altijd als eerste in nieuwe trends. Het "domme geld" wordt wel eens verwezen naar de particuliere beleggers omdat die meestal te laat op het feestje verschijnen. Maar waar positioneert het meeste "slimme geld" zich tegenwoordig? In GOUDmijnaandelen.

De stijging van de GOUDprijs naar $ 1.400 werd voornamelijk gedreven door de paniek rond Syrië, maar in tegenstelling tot hoe Wall Street tegenover GOUD staat (nog steeds vol haat en nijd), gebeurt er van alles onder de oppervlakte op de GOUDmarkt. John Paulson bijvoorbeeld verminderde zijn blootstelling aan GLD van 21,8 miljoen aandelen naar 10,2 miljoen, maar ...Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$