EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
46
kliks
Bron: SlimBeleggen.net
36
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord goud.
Artikel 3961 tot 3965
Geplaatst op: donderdag 19 september 2013

GOUD en olie kunnen ook zonder manipulatietheorieën fors hoger

Wat is er met GOUD aan de hand? De GOUDmarkt zoekt nog steeds naar een verklaring voor de zware prijsval die in twee schuifjes plaatsvond, even los van de forse wip die de GOUDprijs gisteren maakte na afloop van de Fed meeting. Helaas is een verklaring daarvoor niet zo simpel. Per definitie worden markten gedomineerd door de wetten van vraag en aanbod.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: donderdag 19 september 2013

Zijn er nog redenen om je GOUD te verkopen?

Volgens Jim Sinclair betekent "QE to Infinity" de US Dollar naar beneden krijgen tot 0,7000 USDX. Het komt er allemaal op neer om de munt zoveel mogelijk te verzwakken. Het afschieten van 'tapering' is een nieuw startschot voor de verdere devaluatie van de dollar. Elke reden voor het GOUD om de daling van $ 1.900 te rechtvaardigen is volgens Sinclair teniet gedaan. Zijn er nog redenen om je GOUD te verkopen?

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: donderdag 19 september 2013

Von Greyerz: Fed zal niet gaan ‘taperen’

economische lot ligt in de handen van Bernanke. Egon von Greyerz, de stichter van de prestigieuze Zwitserse beleggingsvennootschap Matterhorn Asset Management, zegt dat de Amerikaanse centrale bank níet zal gaan “taperen”. De FED kan zich dit volgens von Greyerz gewoonweg niet permitteren. Hierdoor zou de GOUDprijs flink kunnen gaan stijgen. 

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: donderdag 19 september 2013

Dit is wat ‘no taper’ met de GOUDprijs doet

GOUD stijgt ruim $60,- per troy ounce nadat duidelijk werd dat Bernanke nog niet toe is aan tapering. Het is Ă©Ă©n van de beste voor GOUD sinds 2009. De GOUDprijs noteert op moment van schrijven een dikke 4,2% in de plus. De zilverprijs staat maar liefst 6% in het groen.

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: donderdag 19 september 2013

Het feest kan beginnen voor beleggers in GOUDmijnaandelen!

In navolging van het onverwachte besluit van de Fed om haar tapering van QE uit te stellen, schieten diverse activaklassen omhoog. Aandelenindices noteren op recordhoogten, terwijl het grootste vuurwerk afgaat in de GOUDmarkt.

GOUD knalt 3% hoger tot boven 1350 dollar per ounce, waarmee de verliesreeks van de voorbije dagen in een ruk wordt goedgemaakt.

Lees verder op SlimBeleggen.net

Navigeer door nieuws en artikelen

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Tip de redactie

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs