Nieuws / Artikelen met het woord

goud

8163 artikelen gevonden. Artikel 3971 tot 3975
Bron: Beurs.com
Geplaatst: vrijdag 13 september 2013

Flashcrash GOUD ruikt naar manipulatie

De GOUDprijs maakte gisteren een forse duikeling. Nu is het niet meer dan normaal dat de prijs van GOUD, net als alle andere activa, omhoog en omlaag kan gaan. Ik wil niet tot de groep behoren dat als de GOUDprijs omlaag gaat, dat er een complot is en dat als de GOUDprijs omhoog gaat, het de normaalste zaak van de wereld is. Maar gisteren was er toch iets speciaals aan de hand, MarketUpdate weet wat...

Bron: Beurs.com
Geplaatst: vrijdag 13 september 2013

Tweet van de dag – Jim Rickards over Rusland, Syrië en GOUD

Ik gooi niet snel een Tweet op de site, maar deze tweet van Jim Rickards vond ik zo geniaal en de moeite, dat ik het niet kan nalaten om hem te publiceren.

Bron: HLN.be
Geplaatst: vrijdag 13 september 2013

Overgangsmanager NMBS werkt voor 0 euro

Oud-Electrabel-baas Jean-Pierre Hansen en minister Jean-Pascal Labille (PS) hebben een deal: Hansen zal de NMBS hervormen voor... 0 euro, schrijft De Morgen. Een belangrijk signaal op een moment dat andere overheidsmanagers strijden voor hun GOUDen parachute.

Bron: CD Fund.com
Geplaatst: donderdag 12 september 2013

SPDR weigert fysieke levering van GOUD

Grant Williams, fundmanager van het Vulpes Precious Metals Fund uit Singapore, geeft aan dat de grootste GOUD-ETF, SPDR Gold Trust, in sommige gevallen fysieke uitlevering heeft geweigerd. Mensen die hun GLD participaties wilden omzetten in fysiek GOUD, ook grote partijen, hebben nul op het rekest gekregen.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: donderdag 12 september 2013

Breaking!! GLD weigert GOUD te leveren aan zijn klanten

Grant Williams heeft aangegeven dat 's werelds grootste GOUD-ETF GLD recent geweigerd heeft om fysiek GOUD te geven aan zijn klanten. Mensen die hun aandelen GLD wenste om te ruilen naar fysiek GOUD, werden met een 'Nee' terug naar huis gestuurd, zo staat op cdfund.Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$