EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
41
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
37
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
34
kliks
34
kliks
22
kliks
Bron: BNR.nl
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord goud.
Artikel 3976 tot 3980 met de

betekenis van het woord GOUD

Geplaatst op: woensdag 2 oktober 2013

Europese centrale banken zullen geen GOUD verkopen

Verschillende Europese centrale banken hebben op een conferentie van de LBMA gezegd dat ze geen GOUD meer zullen verkopen. GOUD is een essentieel onderdeel van de balans van de centrale bank, omdat het een uitstekende diversificatie biedt tegenover valutareserves. De geruchten over GOUDverkopen door Cyprus, Italië of Portugal kunnen dus van tafel...

Lees verder op MarketUpdate.nl
Geplaatst op: woensdag 2 oktober 2013

“Wanneer de Crash komt zal de GOUDprijs naar $10.000 per troy ounce stijgen”

“Wanneer de Crash komt zal de GOUDprijs naar $10.000 per troy ounce stijgen” (deel 1) september 29th, 2013 by Koen

Bovenstaande uitspraak komt van Albert Edwards, Global Strategist bij de Franse investeringsbank SocGen. Edwards wordt door medestanders een ‘deflationist’ genoemd en door tegenstanders een ‘permabear’. Feit is dat hij reeds 17 jaar geleden een Ice Age Theorie ontwikkelde: een zeer lange periode zoals in Japan jaren ’90 dat aandelen zullen dalen in waarde. Toen kwam inderdaad de beurscrash van 2000 maar Edwards voorspelt iets nog veel groter en ingrijpender…

Lees verder op goudvergelijken.nl
Geplaatst op: woensdag 2 oktober 2013

GOUD en GOUDmijnen blijven in een neerwaartse trend

De vrees voor de afbouw van het verruimingsprogramma door de Fed deed de GOUDprijs geen goed. Eens de Fed besliste om de stimulus nog niet af te bouwen, zorgde dit voor een korte opstoot van de GOUDprijs. De fiscale problemen in de Verenigde Staten kan de GOUDprijs momenteel zelfs niet hoger duwen. Gisteren daalde de GOUDprijs ondanks dat de dollar verzwakte. Dit is al geen goed teken.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: woensdag 2 oktober 2013

10 interessante feiten over GOUD

Heel veel GOUDgerelateerde gebeurtenissen in de afgelopen tijd. Alles wat een ‘contrarian’ de oren doet spitsen en hem tot actie moet doen overgaan.  Hierbij 10 interessante feiten over GOUD en een aantal overpeinzingen:

[...]

Lees verder op GoudVergelijken.nl
Geplaatst op: woensdag 2 oktober 2013

Werd de GOUDprijs gisteren gemanipuleerd?

De GOUDprijs zakte gisteren met $30 per troy ounce, nadat één verkoper plotseling 130.000 contracten GOUD op de markt dumpte. Dat stelt Howard Wen, analist edelmetalen bij HSBC. In tien minuten tijd werd er voor €1 miljard aan GOUD verhandeld, terwijl dat normaal het volume voor een hele dag is. Hoe lang laten GOUDbeleggers zich nog in de maling nemen?

Lees verder op MarketUpdate.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs