Nieuws / Artikelen met het woord

goud

8070 artikelen gevonden. Artikel 3976 tot 3980
Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: donderdag 22 augustus 2013

Chinese vraag naar GOUD kan explosief stijgen!

De Chinese vraag naar GOUD komt vanuit 3 hoeken. Op de 1ste plaats is er de Chinese centrale bank die met de regelmaat van een klok GOUD koopt en niets wijst uit dat ze daar in de komende weken of maanden mee zal stoppen. Stelselmatig zal de centrale bank haar GOUDreserves blijven opbouwen.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: woensdag 21 augustus 2013

Premie voor aankoop van GOUD bereikt recordhoogte in India

De premie voor de aankoop van fysiek GOUD heeft in India een nieuwe recordhoogte bereikt. Naar de reden waarom moet niet lang gezocht worden: de centrale bank heeft bijkomende voorwaarden opgelegd voor de import van GOUD en dat is niet zonder gevolgen gebleven.

Bron: nuzakelijk.nl
Geplaatst: woensdag 21 augustus 2013

SP en CDA bezorgd over Nederlandse GOUDvoorraad

Nederland heeft een GOUDreserve van 612 ton, ter waarde van zo'n 24 miljard euro. Slechts ongeveer een tiende daarvan ligt bij De Nederlandsche Bank (DNB) in Amsterdam. De rest ligt voor zover bekend opgeslagen in de Verenigde Staten, Groot-Brittannië en Canada.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: woensdag 21 augustus 2013

Ron Paul: “De GOUDprijs zal exploderen”

Ron Paul is een voormalig US Congressman en een zeer gerespecteerde man met gefundeerde inzichten voor de GOUDmarkt. Hoewel de GOUDprijs op korte termijn kan fluctueren, is er op lange termijn maar een richting mogelijk volgens Ron Paul, en dat is recht omhoog.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: woensdag 21 augustus 2013

De 2 belangrijkste koopsignalen voor GOUD

Volgens The Daily Reckoningzijn er twee drijvende krachten achter het herstel van de GOUDprijs. Er is het dumpen van GOUD en aanverwante door de hedge funds in het tweede kwartaal en de correctie van de aandelenbeurzen die in het voordeel van de GOUDprijs speelt.Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$