Nieuws / Artikelen met het woord

goud

8111 artikelen gevonden. Artikel 3976 tot 3980
Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: donderdag 29 augustus 2013

GOUDprijs heeft bodem bereikt: JPMorgan en Bank of America zijn het er over eens

De prijsdaling van het GOUD heeft geleid tot een aanzienlijk verlies van 50 miljard Dollar voor al wie GOUD bezat. Dat is natuurlijk een aanzienlijk bedrag maar veel zorgen hoeven we ons daarover niet te maken. Er zijn namelijk betere tijden in het verschiet en die zullen niet zo heel lang uitblijven.

Bron: goudvergelijken.nl
Geplaatst: donderdag 29 augustus 2013

10 interessante feiten over GOUD

GOUDvergelijken.nl | Vergelijk nu voor de beste GOUD en zilver prijzen!

Heel veel GOUDgerelateerde gebeurtenissen in de afgelopen tijd. Alles wat een ‘contrarian’ de oren doet spitsen en hem tot actie moet doen overgaan.  Hierbij 10 interessante feiten over GOUD en een aantal overpeinzingen:

Bron: Beurs.com
Geplaatst: donderdag 29 augustus 2013

De stierenmarkt voor GOUD en GOUDmijnaandelen is nog jong

2013 is voorlopig nog een zwak jaar voor GOUD en GOUDmijnaandelen, ondanks de sterke rally van de laatste weken staat de GOUDprijs en vele GOUDmijnaandelen nog steeds op verlies sinds het begin van het jaar. Maar de volatiliteit is enorm. Dit is normaal in deze fase van de stierenmarkt. Als je kijkt naar de stierenmarkt van obligaties die al 32 jaar duurt, kan je stellen dat de stierenmarkt voor GOUD en GOUDmijnaandelen met zijn 12 jaar nog jong is.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: woensdag 28 augustus 2013

Dit is waarom we een nog veel hogere (> $ 130) zilverprijs gaan zien de komende jaren

In de huidige rally van de edelmetalen GOUD en zilver doet de zilverprijs het veel beter dan de GOUDprijs. De huidige stierenmarkt in GOUD en zilver is gelijkaardig aan die van de jaren '70 - '80. Als we die vergelijking doortrekken, kunnen we stellen dat zilver het de komende jaren veel beter gaat doen dan GOUD. Dit is waarom...

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: woensdag 28 augustus 2013

Hoezo, vraaguitval? GOUDimport India op recordjacht!

De smeekbede van de premier van India om minder GOUD te kopen heeft tot op heden geen enkel effect gehad. Ook de stelselmatige verhoging van de (import)taksen laten de bevolking koud.Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$