EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
56
kliks
32
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord goud.
Artikel 3986 tot 3990
Geplaatst op: dinsdag 17 september 2013

10 redenen waarom de GOUDprijs fors zal stijgen de komende weken

De laatste dagen is er groot optimisme dat het conflict rond Syrië werd bedwongen. Dit heeft onder andere de GOUDprijs fors parten gespeeld. Je kunt de gevolgen al raden als er nu toch een oorlog zou uitbreken. Volgens SilverDoctors zijn er 10 reden waarom we alsnog een oorlog gaan krijgen.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: dinsdag 17 september 2013

HSBC verhoogt haar GOUDprijs target

Veel waarnemers zitten met de handen in het haar vanwege de daling van de GOUDprijs. Komt die er echt als een verrassing? In feite niet, verstandige investeerders hadden kunnen vermoeden dat er iets zou gebeuren wanneer het Syrië-verhaal weer naar de achtergrond zou verdwijnen.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: dinsdag 17 september 2013

Infographic: Taper of niet: gevolgen voor GOUD, zilver, Treasury en US Dollar

Dé vraag van deze week is uiteraard of de Federal Reserve zijn aankoopprogramma van US Treasuries en Mortgage backed securities gaat terugdringen of niet, en zo ja - wat zal het bedrag dan zijn. In afwachting van deze beslissing hangt de markt in de touwen want het toekomstige beleid van de Federal Reserve zal een grote impact hebben op verschillende activa.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: dinsdag 17 september 2013

Exclusieve grafiek: De productie van GOUDen munten sinds 1970!

Marketupdate heeft een exclusieve grafiek gemaakt van de totale productie van GOUDen beleggingsmunten sinds de introductie van de Krugerrand. De GOUDen Krugerrand was de eerste beleggingsmunt die op grote schaal geproduceerd werd. Vandaag de dag worden er meer Canadese en Amerikaanse munten geslagen. Niet vreemd, want de GOUDproductie in Zuid-Afrika daalt al jaren.

Lees verder op MarketUpdate.nl
Geplaatst op: maandag 16 september 2013

Bereidt China een aanval op dollar voor?

China is in een recordtempo de grootste GOUDproducent ter wereld geworden met naar verwachting een productie van 440 ton dit jaar.

.  Niets van dit GOUD verlaat het land en daarnaast importeert China ook nog massaal GOUD via Hong Kong – tijdens de eerste helft van dit jaar zo’n 726 ton – en koopt het tevens GOUDbedrijven op in Afrika en Latijns-Amerika. Het officiële GOUDbezit van China is nu 1054 ton, maar dit cijfer dateert alweer van 2009. Gaat het zijn GOUDvoorraad gebruiken om de dollar aan te vallen?

Lees verder op Beurs.com

Navigeer door nieuws en artikelen

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Tip de redactie

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs