Nieuws / Artikelen met het woord

goud

8144 artikelen gevonden. Artikel 3986 tot 3990
Bron: Biflatie.nl
Geplaatst: donderdag 5 september 2013

Een “legende” uit de GOUDwereld vertelt

Pierre Lassonde is de gewezen president van GOUDgigant Newmont Mning, gewezen president van de World Gold Council en de huidige voorzitter van GOUDmijner Franco Nevada.  Het zal u niet verwonderen waarschijnlijk – de man houdt zeer van GOUD.  Maar hij vertelt vandaag ook waarom precies.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: donderdag 5 september 2013

Kaarten van John Paulson liggen op tafel, GOUDmarkt weer waar ze aan toe is

Financial Enhancement’s Andrew Thrasher kan alleen maar bevestigen dat de stemming rond het GOUD in de goede richting is gedraaid. Hij keek eerst uit naar een doorbraak boven 1,350 Dollar en die hebben we gekregen. Nu moet het GOUD zichzelf bewijzen boven 1,417 Dollar.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: donderdag 5 september 2013

“Oorlog Syrië = val US dollar = GOUD $ 30.000″

Economist Dr. Paul Craig Roberts zegt dat de grote leugens van de Verenigde Staten deze keer niet hebben gewerkt zoals in Irak. Er werd bewijs gefabriceerd tegen het regime van Assad als excuus voor een verdere radicalisering van de moslims om China en Rusland schaakmat te zetten. Nu de rest van de wereld de Verenigde Staten door heeft, kan dit zware gevolgen hebben.

Als Obama over duidelijk bewijs zou beschikken dat Assad achter de aanval met chemische wapens zit, zou hij deze wel doorgespeeld hebben aan de Britse Premier Cameron zodat deze zich beter had kunnen verdedigen. Dit is het grootste bewijs dat Amerika niet over de geschikte bewijzen beschikt, aldus Dr. Paul Craig Roberts.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: donderdag 5 september 2013

GOUD: Tijd voor een (korte) pauze?

GOUD is begonnen aan een cyclus van dagelijkse dalingen na een versterkte stijging van dagelijkse stijgingen. Vermoedelijk zal de GOUDprijs deze week in de aanloop naar het Amerikaanse banenrapport corrigeren naar $ 1.340 - $ 1.350, aldus Gold Scent.

Dergelijke dalingen zijn nodig om traders even de stuipen op het lijf te jagen en het sentiment naar een normaal, gezond niveau te herstellen in voorbereiding tot de volgende opwaartse beweging.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: woensdag 4 september 2013

GOUDprijs terug naar $ 1.000?

De mogelijke oorlog in Syrië lijkt de GOUDprijs voornamelijk te drijven de laatste dagen. Gisteren ging de GOUDprijs fors omhoog door berichten van testraketten, vandaag gaat de GOUDprijs fors naar beneden door het uitblijven van een beslissing omtrent een aanval op Syrië. Maar zelfs zonder Syrië kan de GOUDprijs het wel eens verrassend moeilijk krijgen de komende maanden, aldus MarketWatch.Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$