Nieuws / Artikelen met het woord

goud

8112 artikelen gevonden. Artikel 3986 tot 3990
Bron: Beurs.com
Geplaatst: woensdag 28 augustus 2013

Die is waarom je GOUD moet hebben als je munt crasht (Update)

We schreven een week geleden al dat je beter GOUD kan bezitten als je munt crasht. Ondertussen gaat de crash van de Indiase munt, de Rupee, onverminderd verder,... en blijft GOUD in Rupee stijgen. Gisteren alleen al daalde de Rupee met 3,88 procent, aldus Zerohedge.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: woensdag 28 augustus 2013

Enkele tips om je GOUD en zilver te verstoppen

Voor diegene die onze site (dagelijks) volgen en besloten hebben om fysiek GOUD te kopen om zich te beschermen tegen financieel onheil, hebben we enkele tips op een rijtje gezet waar je de GOUDen en zilveren munten en baren het best kunt bewaren. Niet iedereen heeft namelijk een kluis in huis. Maar er zijn nog andere plaatsen waar het perfect mogelijk is om je GOUD en zilver te bewaren zonder nadelige effecten zegt Gold Stock Bull.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: dinsdag 27 augustus 2013

Het wordt met de dag duidelijker dat er geen fysiek GOUD meer is

Professor Antal Fekete liet zijn gedacht weten over waarom de backwardation van GOUD de laatste weken blijft duren. Als GOUD in backwardation zit, wil dit zeggen dat GOUD voor toekomstige levering goedkoper is dan GOUD voor onmiddellijke levering. Dit wijst op een serieuze krapte op de fysieke GOUDmarkt. Dat backwardation zo lang aanhoudt, wil zeggen dat het met de dag duidelijker wordt dat er geen GOUD meer is.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: dinsdag 27 augustus 2013

In bepaalde werelddelen is er sprake van ware ‘Gold Rush’

Iskandar Husin, secretaris-generaal van de Indonesian Goldsmiths and Jewelers Association, pakte uit met een rapport dat op de GOUDmarkt goed werd onthaald. Blijkt namelijk dat de consumptie van GOUD in Indonesië hoge toppen scheert, de vraag zwelt alsmaar aan.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: dinsdag 27 augustus 2013

China, Rusland en Duitsland tegen de rest van de wereld met als inzet … GOUD.

Volgens Stephen Leeb gaan we op termijn twee blokken zien in de wereld. Aan de ene kant zijn er de landen China, Rusland en Duitsland, aan de andere kant staat de rest van de wereld. Inzet van dit alles is het GOUD. Er zal een race ontstaan naar al het beschikbare fysieke GOUD en dit zal de prijs voor het edelmetaal de hoogte in sturen, vertelt Stephen Leeb aan King World News.Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$