EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
67
kliks
22
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord goud.
Artikel 3996 tot 4000
Geplaatst op: maandag 16 september 2013

Wie gelooft in een soort van GOUDstandaard, moet dit lezen!

All about Alpha had een interview met James G. Rickards, auteur van de Currency Wars. Volgens Rickards is het mogelijk dat we in de toekomst een soort van GOUDstandaard krijgen. Een GOUDstandaard wil niet zeggen dat er een munt zal zijn die voor 100 procent gedekt is door GOUD, er zijn nog andere mogelijkheden.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: maandag 16 september 2013

De geschiedenis van GOUD in een notendop

Onderstaande video legt in het kort de geschiedenis uit van het gebruik van GOUD als monetaire grondstof. Van de ontdekking door de Egyptenaren tot het misbruik na Bretton Woods. GOUD heeft al vele watertjes doorzwommen. De GOUDprijs steeg toen we van een vaste GOUDstandaard naar een losse GOUDstandaard gingen en nu zal GOUD terug stijgen in het omgekeerde proces van een losse GOUDstandaard naar een vaste GOUDstandaard, want dat is nodig om het misbruik (dat zich uit of zal uiten in de vorm van inflatie) tegen te gaan. Want GOUD is al eeuwen macht en macht laat zich niet zomaar opzij zetten.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: maandag 16 september 2013

GOUD bij beste beleggingen sinds Lehmann

Het is inmiddels vijf jaar geleden dat Lehman Brothers de financiële markten naar de rand van de afgrond duwde. Welke beleggingen rendeerde sinsdien bovengemmideld?

Het is inmiddels vijf jaar geleden dat Lehman Brothers de financiële markten naar de rand van de afgrond duwde. Welke beleggingen rendeerde sinsdien bovengemmideld?

Het NRC handelsblad besteedde een artikel aan de beste beleggingen sinds het omvallen van Lehmann Brohters...

Lees verder op Goudstandaard.com
Geplaatst op: maandag 16 september 2013

Koop GOUDmijnaandelen nu de kanonnen bulderen

Vorige week donderdag deed zich een vreemde gebeurtenis voor op de GOUDmarkt. Een koper dumpte 2,000 futurescontracten op een moment dat het bijzonder kalm was op de markt. Veel aanbod in een dunne markt, de gevolgen laten zich raden. De GOUDprijs zakte in 1 klap helemaal door.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: maandag 16 september 2013

GOUD: Bull of Bear?

De gemoederen rond de GOUDprijs lopen hoog op de laatste dagen. Niet verwonderlijk, want na een 2 jaar durende correctie leken de bulls de touwtjes eindelijk weer in handen te nemen. De bodem was in juni gezet en we konden ons opmaken voor een ongekende stijging aldus de vele GOUD goeroes, die over elkaar heen vielen om de prachtigste koersdoelen voor te spiegelen. Maar met het breken van de steunzone op 1350 dollar afgelopen week lijkt er een flinke kink in de kabel te zijn gekomen. Of toch niet?

Lees verder op cfd-handel.nl

Navigeer door nieuws en artikelen

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Tip de redactie

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs