Nieuws / Artikelen met het woord

goud

7985 artikelen gevonden. Artikel 3996 tot 4000
Bron: goudvergelijken.nl
Geplaatst: zaterdag 27 juli 2013

Goldbugs zijn de vijand van de status quo

GOUDvergelijken.nl | Vergelijk nu voor de beste GOUD en zilver prijzen!

Dat wil zeggen: vijanden van het systeem vertegenwoordigd door de overheid, centrale banken en andere financiële instellingen. U bent “eruit gestapt”, u laat aandelen, obligaties en vastgoed, die andere, traditionele beleggingscategorieën links liggen. In mijn eigen Gold and Silver Shop ken ik daar minstens één voorbeeld van, we noemen hem Mr. X. Elke maand koopt hij voor eenzelfde bedrag aan fysiek GOUD of zilver. Ik vroeg hem eens waarom precies voor die som. Hij verklaarde: Vroeger spaarde ik in geld, op een spaarrekening. Toen ik merkte dat ik daarop steeds meer verlies leed door een afname van mijn koopkracht… vandaar dat ik nu spaar in het échte geld: GOUD en zilver.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: vrijdag 26 juli 2013

Is er een GOUDcomplot of niet?

De meeste GOUDbugs vinden het normaal als de prijs van GOUD stijgt en zoeken achter een complot als de GOUDprijs daalt. Er zijn verschillende complottheorieën over GOUD terug te vinden. De rally van deze week zou ook te maken hebben met de aluminiumfraude, dit zou overgeslagen zijn op de GOUDmarkt. Maar een complot? Echt?

Bron: Beurs.com
Geplaatst: vrijdag 26 juli 2013

GOUD, tussen hoop en vrees (Kijk op de week)

De GOUDprijs heeft er een goede week opzitten. Het begon maandag met een opening die $ 40 hoger lag dan vorige week vrijdag waarmee de weerstand van $ 1.300 ineens werd doorbroken. Dinsdag wist de GOUDprijs nog een beetje verder te stijgen naar $ 1.348, maar daar botste het op een volgende weerstand. Wat we de laatste weken zien op de GOUDmarkt zijn vooral technische bodems en weerstanden. Dit voedt het geloof bij mij dat de GOUDmarkt een markt is zoals alle andere, waar er weliswaar ingezet wordt op stijgingen en dalingen, maar waar de sterkste wint, niet de beste manipulator.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: vrijdag 26 juli 2013

GOUD een bubbel? Dit bewijst het tegendeel

Wat is een bubbel eigenlijk? Een bubbel is wanneer een bepaald activa zo hard stijgt, dat iedereen wil participeren in de stijging. De waarde van de activa wordt zo groot dat het niet meer te verantwoorden is met de fundamenten van de sector. Akkoord?! Vele beweren dat GOUD een bubbel is, nu nog steeds, ondanks de correctie van meer dan 20 procent. Maar is dat wel zo?

Bron: marketupdate.nl
Geplaatst: vrijdag 26 juli 2013

Steeds meer GOUD gesmokkeld in India

Explosieve toename - Smokkelaars zijn creatief - Zwakke roepie - Import GOUD neemt af

In India wordt steeds meer GOUD het land in gesmokkeld, zo schrijft de Wall Street Journal. Niet verwonderlijk, want de import van GOUD via de officiële kanalen is door beperkende maatregelen van de regering steeds minder aantrekkelijk geworden. In juni werd de importheffing op GOUD nog verhoogd van 6 naar 8 procent en vanaf deze week ziet de regering erop toe dat GOUDhandelaren 1/5 deel van het geïmporteerde GOUD weer exporteren. Door deze maatregelen is het veel aantrekkelijker geworden om GOUD het land binnen te smokkelen. Dat gebeurt dan ook op steeds grotere schaal in India.Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$