EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord goud.
Artikel 401 tot 405 met de

betekenis van het woord GOUD

Geplaatst op: dinsdag 21 februari 2017

Rusland kocht in januari 31 ton GOUD

Rusland heeft in de eerste maand van het nieuwe jaar 31,1 ton GOUD aan haar reserves toegevoegd, zo blijkt uit de nieuwste cijfers van de Russische centrale bank. Het land beschikt nu over een GOUDvoorraad van 1.645,37 ton, goed voor een zesde plaats op de ranglijst van landen met de grootste GOUDvoorraden. De totale GOUDreserve staat tegen een waarde van $62,93 miljard op de balans en vertegenwoordigt daarmee bijna 16% van de totale reserves van de centrale bank.

Lees verder op Hollandgold
Geplaatst op: dinsdag 21 februari 2017

GOUDprijs stijgt na renteverhogingen VS

De GOUDprijs gedraagt zich de laatste jaren anders dan wat je op basis van de gangbare economische theorieën mag verwachten. De laatste twee renteverhogingen van de Federal Reserve zorgden namelijk voor een flinke stijging van de GOUDprijs, terwijl een stijgende rente in veel economieboeken juist wordt uitgelegd als zeer negatief signaal voor GOUD.

Lees verder op Goudstandaard
Geplaatst op: dinsdag 21 februari 2017

GOUDreserves Rusland nemen fors toe

Rusland heeft in de eerste maand van 2017 gelijk een flinke hoeveelheid GOUD opgekocht. De centrale bank kocht......

Lees verder op The Bullion House
Geplaatst op: maandag 20 februari 2017

De 10 beste redenen om nu zilver te kopen

Zilver is GOUD met een turbo . Er was dan ook nooit een beter moment om zilver te kopen dan nu. Op de financiële markten zijn de ogen steeds gericht op GOUD. Maar in de schaduw van GOUD woont ook een edelmetaal dat de markten op zijn grondvesten kan doen daveren: zilver. Zilver heeft niet de kracht en macht van GOUD, maar er zijn voldoende redenen waarom het witte edelmetaal een perfect alternatief is.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: maandag 20 februari 2017

GOUDprijs reageert positief op renteverhogingen

Je weet het nooit met GOUD, dat blijkt maar weer. Sinds de laatste renteverhoging van de FED op 14 december vorig jaar, is de GOUDprijs met ongeveer 7% gestegen. Wie had dat van tevoren gedacht?

Lees verder op Biflatie.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs