EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord goud.
Artikel 4001 tot 4005 met de

betekenis van het woord GOUD

Geplaatst op: dinsdag 1 oktober 2013

Infographic: Hoe fysiek GOUD uw pensioen kan redden

Onderstaande infographic gaat erover hoe je in de Verenigde Staten een Self-Directed Individual Retirement Account kan nemen die opgebouwd wordt uit fysiek GOUD. Zover ik weet is dit hier in België/Nederland niet mogelijk. Maar er zijn uiteraard andere mogelijkheden om een pensioen op te bouwen met de accumulatie van fysiek GOUD (denk maar aan Gold Money of The Silvermountain).

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: dinsdag 1 oktober 2013

Wanneer de Crash komt zal de GOUDprijs naar $10.000 per troy ounce stijgen (deel 2)

Albert Edwards mag dan een buitenbeentje lijken – hij krijgt in zijn zienswijze bijval en niet van de minste. Yale econoom Stephen Roach denkt ook dat de problemen in de groeimarkten een serieuze daling van de beurzen kunnen veroorzaken. “Large current account deficits make emerging markets vulnerable“, zei hij op CNBC.

GOUDprijs in de vele duizenden dollars

[...]

Lees verder op GoudVergelijken.nl
Geplaatst op: dinsdag 1 oktober 2013

Zo denkt de Italiaanse centrale bank over GOUD

De Italiaanse centrale bank deed gisteravond een bijzonder interessant boekje open over GOUD. Weten hoe de Banca d’Italia over GOUD denkt?

De Italiaanse centrale bank deed gisteravond een bijzonder interessant boekje open over GOUD. Weten hoe de Banca d’Italia over GOUD denkt?

De centrale bank van Italië zwemt in het GOUD gelijk Dagobert Duck. Als we van de officiële opgave van de GOUDreserves uitgaan, altijd tricky natuurlijk, dan staat de Banca d’Italia wereldwijd in de top vijf met 2452 ton GOUD. Nu behoort de Italiaanse economie ook tot de de grootste economieën ter wereld, maar Italië valt buiten de top vijf.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: maandag 30 september 2013

McKinsey ziet nog geen einde aan de ‘commodity super cycle’

Uit de resultaten van een McKinsey enquête blijkt dat de hausse in grondstoffen, de zgn. ‘commodity super cycle’, sinds de millennium wisseling volledig intact is. Gemiddelde grondstofprijzen zijn nagenoeg op het niveau van 2008, toen de financiële crisis begon. McKinsey zegt daarom dat het einde van de super cycle (zoals Citi deze aankondigde in april, op de dag dat GOUD zijn grootste daling sinds 2008 doormaakte) een verkeerde voorstelling van zaken is.

Lees verder op CD Fund.com
Geplaatst op: maandag 30 september 2013

Twijfels op de GOUDmarkt

De GOUDprijs weet niet zo goed positie kiezen. De grootste verkoopdruk is voorlopig verdwenen, maar van een rally is er ook allerminst sprake. Er heerst veel onzekerheid op de GOUDmarkt en beleggers weten niet welke richting te kiezen. Analisten verspreiden dan ook positieve en negatieve analyses die elkaar tegen spreken. Het is afwachten op een moment dat de GOUDprijs terug een definitieve richting inslaat.

Lees verder op Beurs.com
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs