EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
34
kliks
33
kliks
Bron: BNR.nl
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord goud.
Artikel 4001 tot 4005
Geplaatst op: vrijdag 13 september 2013

Flashcrash GOUD ruikt naar manipulatie

De GOUDprijs maakte gisteren een forse duikeling. Nu is het niet meer dan normaal dat de prijs van GOUD, net als alle andere activa, omhoog en omlaag kan gaan. Ik wil niet tot de groep behoren dat als de GOUDprijs omlaag gaat, dat er een complot is en dat als de GOUDprijs omhoog gaat, het de normaalste zaak van de wereld is. Maar gisteren was er toch iets speciaals aan de hand, MarketUpdate weet wat...

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: vrijdag 13 september 2013

Tweet van de dag – Jim Rickards over Rusland, Syrië en GOUD

Ik gooi niet snel een Tweet op de site, maar deze tweet van Jim Rickards vond ik zo geniaal en de moeite, dat ik het niet kan nalaten om hem te publiceren.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: vrijdag 13 september 2013

Overgangsmanager NMBS werkt voor 0 euro

Oud-Electrabel-baas Jean-Pierre Hansen en minister Jean-Pascal Labille (PS) hebben een deal: Hansen zal de NMBS hervormen voor... 0 euro, schrijft De Morgen. Een belangrijk signaal op een moment dat andere overheidsmanagers strijden voor hun GOUDen parachute.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: donderdag 12 september 2013

SPDR weigert fysieke levering van GOUD

Grant Williams, fundmanager van het Vulpes Precious Metals Fund uit Singapore, geeft aan dat de grootste GOUD-ETF, SPDR Gold Trust, in sommige gevallen fysieke uitlevering heeft geweigerd. Mensen die hun GLD participaties wilden omzetten in fysiek GOUD, ook grote partijen, hebben nul op het rekest gekregen.

Lees verder op CD Fund.com
Geplaatst op: donderdag 12 september 2013

Breaking!! GLD weigert GOUD te leveren aan zijn klanten

Grant Williams heeft aangegeven dat 's werelds grootste GOUD-ETF GLD recent geweigerd heeft om fysiek GOUD te geven aan zijn klanten. Mensen die hun aandelen GLD wenste om te ruilen naar fysiek GOUD, werden met een 'Nee' terug naar huis gestuurd, zo staat op cdfund.

Lees verder op Beurs.com

Navigeer door nieuws en artikelen

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Tip de redactie

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs