Nieuws / Artikelen met het woord

goud

8145 artikelen gevonden. Artikel 4001 tot 4005
Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: maandag 2 september 2013

GOUDprijs in augustus met 5 procent gestegen, zilver met bijna 20 procent!

We trappen waarschijnlijk een open deur in door te stellen dat augustus een moeilijke maand is geworden voor de markten. De Dollar bereikte een piek voor de afgelopen 4 maanden, het GOUD kon voor de 2de maand op rij een stijging laten optekenen. De GOUDprijs is in augustus met 5 procent gestegen.

De zilverprijs deed er nog een flinke schep bovenop en dikte maar liefst 19,8% procent aan in de maand augustus. Het geeft andermaal aan datgene wat we hier al maanden roepen, namelijk dat zilver de volatiele variant is van GOUD, zowel naar onder maar vooral ook naar boven!

Bron: Beurs.com
Geplaatst: maandag 2 september 2013

Vooruitzichten voor GOUD: steun op $ 1.380 en $ 1.350 – sentiment blijft positief

Op weekbasis verloor de GOUDprijs vorige week $ 10,60 en de zilverprijs $ 0,35. Dit zijn minieme dalingen na een sterke reeks die erop wijzen dat beide edelmetalen overkocht waren. Het gebrek aan volume op de dagen dat GOUD en zilver daalden, wijst erop dat de stijgende trend vermoedelijk verder gezet zal worden. GOUD vindt steun op $ 1.350 en $ 1.380, zilver rond $ 23.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: maandag 2 september 2013

Albert Edwards: “We staan voor een historische crash”

Albert Edwards van Société Générale staat bekend voor zijn extreme voorspellingen. Zo voorspelt hij een S&P 500 van 450 punten en een GOUDprijs van $ 10.000. Hoewel de koersdoelen misschien lachwekkend klinken, is zijn analyse altijd sterk onderbouwd. De val van de groeimarkten is volgens Edwards de recente kanarie in de koolmijn die aantoont hoe ziek het globale systeem eigenlijk is, aldus BusinessInsider.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: vrijdag 30 augustus 2013

De immense schuldenberg stuurt zilver naar $ 150 of meer

De immense schuldenberg staat op instorten, zegt Hubert Moolman.

Het demoniseren van GOUD en zilver heeft alles en iedereen naar papieren activa gestuurd. Dit proces zal zich nu omkeren aan een snelheid die niemand voor mogelijk houdt. Dit zal de zilverprijs naar $ 150 of meer brengen.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: vrijdag 30 augustus 2013

GOUDprijs zet stempel boven 1,430 Dollar

Vorige week is het GOUD weer onder het voetlicht komen te staan, de GOUDprijs liet een voetstuk achter boven 1,430 Dollar alvorens weer wat stoom af te laten. Het is echter een onmiskenbaar feit dat de GOUDprijs opnieuw in een uptrend is doorgedrongen.

De piek van vorige week lag op 1,433.31 Dollar. Het zal voor iedereen duidelijk zijn dat de Syrië-factor momenteel de belangrijkste factor is op de markt voor edele metalen. Credit Suisse analyst Tom Kendall gelooft dat dit nog wel even zo zal blijven.Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$