Nieuws / Artikelen met het woord

goud

8134 artikelen gevonden. Artikel 4006 tot 4010
Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: woensdag 28 augustus 2013

Oproep van Emmet Kodesh: “Koop GOUD en zilver voor barre tijden”

Nog niet zo heel lang geleden werd iemand die in de Amerikaanse media kwam adviseren om GOUD en zilver te kopen met het schaamrood op de kaken weer naar huis gestuurd. De edele metalen hadden het deftig verkorven bij de investeerders, niemand moest er nog iets van weten.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: woensdag 28 augustus 2013

Lezersvraag: “Waar is al dat fysieke GOUD dan gebleven?”

Vandaag zat er een lezersvraag in de mailbox van beurs.com: "Waar is al dat fysieke GOUD dan gebleven?". Aangezien dit een goede vraag is, leek het mij beter om het antwoord via de site te geven. Het antwoord is in feite heel kort: "Ik weet het niet". Dit vraagt uiteraard wat meer uitleg.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: woensdag 28 augustus 2013

Die is waarom je GOUD moet hebben als je munt crasht (Update)

We schreven een week geleden al dat je beter GOUD kan bezitten als je munt crasht. Ondertussen gaat de crash van de Indiase munt, de Rupee, onverminderd verder,... en blijft GOUD in Rupee stijgen. Gisteren alleen al daalde de Rupee met 3,88 procent, aldus Zerohedge.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: woensdag 28 augustus 2013

Enkele tips om je GOUD en zilver te verstoppen

Voor diegene die onze site (dagelijks) volgen en besloten hebben om fysiek GOUD te kopen om zich te beschermen tegen financieel onheil, hebben we enkele tips op een rijtje gezet waar je de GOUDen en zilveren munten en baren het best kunt bewaren. Niet iedereen heeft namelijk een kluis in huis. Maar er zijn nog andere plaatsen waar het perfect mogelijk is om je GOUD en zilver te bewaren zonder nadelige effecten zegt Gold Stock Bull.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: dinsdag 27 augustus 2013

Het wordt met de dag duidelijker dat er geen fysiek GOUD meer is

Professor Antal Fekete liet zijn gedacht weten over waarom de backwardation van GOUD de laatste weken blijft duren. Als GOUD in backwardation zit, wil dit zeggen dat GOUD voor toekomstige levering goedkoper is dan GOUD voor onmiddellijke levering. Dit wijst op een serieuze krapte op de fysieke GOUDmarkt. Dat backwardation zo lang aanhoudt, wil zeggen dat het met de dag duidelijker wordt dat er geen GOUD meer is.Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$