Nieuws / Artikelen met het woord

goud

8071 artikelen gevonden. Artikel 4006 tot 4010
Bron: HLN.be
Geplaatst: vrijdag 16 augustus 2013

GOUD wint weer aan glans bij de beleggers

De GOUDprijs is vandaag naar zijn hoogste peil van de voorbije twee maanden gestegen. Het edelmetaal piekte op 1.372,51 dollar per ounce (31 gram). Een dag eerder was diezelfde hoeveelheid GOUD nog zowat 1.318 dollar waard.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: vrijdag 16 augustus 2013

Hoe je best inspeelt op de bodem bij GOUD en zilver

De technische weerstand van $ 1.350 bij GOUD is doorbroken en de zilverprijs steeg gisteren met meer dan $ 1 op een dag. Het lijkt er sterk op dat we een bodem gezien hebben bij de beide edelmetalen. In onderstaande video legt David Smith van The Morgan Report uit hoe je best inspeelt op de stijgende GOUD- en zilverprijs.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: vrijdag 16 augustus 2013

Marc Faber over GOUDmijnaandelen: kopen, kopen, kopen

Het klinkt misschien vreemd uit de mond van iemand die ze Dr. Doom noemen en die alom hel en verdoemenis predikt, maar de Zwitser Marc Faber (want dat is ie wel degelijk van geboorte) heeft toch een sector gevonden waar hij in gelooft. Dat is misschien nog zacht uitgedrukt.

Bron: Biflatie.nl
Geplaatst: vrijdag 16 augustus 2013

Dieptepunt van de GOUDprijs achter de rug?

Het zou zomaar kunnen dat het dieptepunt van de GOUDprijs achter de rug is. Het heeft alles te maken met het sentiment. Wanneer iedereen bearish is, alleen nog maar lagere koersen verwacht – dàt is meestal het dieptepunt. Immers: iedereen heeft dan reeds verkocht. Net zoals het tegengestelde waar is: wanneer de verwachting van de markt uitsluitend bullish is, rest er niemand meer om te kopen, en ook dan krijg je een omslag. Op vrijdagochtend schommelt de koers van GOUD rond de $1360 per troy ounce. De prijs zilver staat momenteel op $23,- per 31,1 gram.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: vrijdag 16 augustus 2013

Aziatische vraag naar GOUD explodeert

Bullion banks verdienen de laatste tijd grof geld door GOUD uit de Comex te halen en te verkopen op de Shanghai Gold Exchange. De GOUDprijs op de Shanghai Gold Exchange noteert met een premie van $ 22 ten opzichte van de prijs in New York. Deze premie komt er door de ongeziene vraag naar GOUD in Azië.Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$