EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
39
kliks
21
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
20
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord goud.
Artikel 4006 tot 4010 met de

betekenis van het woord GOUD

Geplaatst op: woensdag 25 september 2013

Mike Maloney: “Als je merkt dat GOUD gemanipuleerd wordt, volgt er meestal slecht nieuws”

Volgens Mike Maloney verliest de Amerikaanse dollar binnen enkele jaren haar status als wereldreservemunt. Het buitenland is niet langer bereid om de schulden van Amerika te dragen en treft daarom steeds meer voorbereidingen op een tijdperk na de dollar. Zo sluiten steeds meer opkomende economieën handelsovereenkomsten die het gebruik van Amerikaanse dollars overbodig maken. Daarnaast worden dollarreserves in toenemende mate omgezet in zogeheten ‘hard assets’.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: woensdag 25 september 2013

De GOUDprijs kan nog verrassend uit de hoek komen

Goldman Sachs voorspelt een GOUDprijs van $ 1.000 tegen eind 2014. HSBC ziet ook niet veel graten in een hogere GOUDprijs, maar stelt wel vast dat een lage GOUDprijs de fysieke vraag in Azië aanvuurt. Er kan veel veranderen op korte tijd op de GOUDmarkt, maar US Funds blijft positief en denkt dat de GOUDprijs wel eens kan verrassen de komende maanden.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: woensdag 25 september 2013

GOUDprijs nog dit jaar weer op $ 1,600

De GOUDprijs moet nog dit jaar het niveau van $ 1.600 kunnen bereiken. Anthem Blanchard, CEO van Anthem Vault, in de VS een ware autoriteit op het gebied van edelmetalen, is daarvan overtuigd. Hij verkoopt met Anthem Vault fysiek GOUD en zilver aan Amerikaanse consumenten en heeft dus niets te maken met de papieren GOUDmarkt.

Blanchard maakt zich sterk dat het slot van 2013 er qua evolutie van de GOUDprijs veelbelovend uitziet. Die GOUDprijs zal voor het einde van dit jaar weer op $ 1,600 staan. Dat betekent dat er vanaf de huidige prijsniveaus nog een aardig ritje kan worden afgelegd.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: woensdag 25 september 2013

We zitten nu al op een nieuwe GOUDstandaard

In 1971 werd de GOUDstandaard afgeschaft en werd er voor het eerst in de geschiedenis overgestapt op een globaal fiat muntsysteem. De Petrodollar werd ingevoerd waarbij alle handel in olie over heel de wereld in dollars moest gebeuren. Dit gaf de Verenigde Staten een gigantisch voordeel en was mede verantwoordelijk voor menige oorlogen die de VS voerde. Maar het spel is bijna gedaan zegt Max Keiser op The Huffington Post.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: dinsdag 24 september 2013

Er is geen weg meer terug

Deze markt zit vol verrassingen.

Deze markt zit vol verrassingen.

Dat is toch het minste dat je kan zeggen?

Wie had er gedacht dat GOUD een klap zou krijgen NA Bernanke's "no-tapering"?

Lees verder op Beurs.com
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs