EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
32
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
25
kliks
15
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord goud.
Artikel 4006 tot 4010 met de

betekenis van het woord GOUD

Geplaatst op: zondag 6 oktober 2013

GOUD en zilver report (Week 40)

Het wekelijkse GOUD en zilver rapport leest u iedere zondag op Marketupdate. Het nieuws van afgelopen week uit de GOUDmarkt, compleet met grafieken van de GOUDprijs en zilverprijs.

Lees verder op Marketupdate.nl
Geplaatst op: zondag 6 oktober 2013

Manipulatie in de GOUDmarkt

De koers van GOUD (en zilver) wordt waarschijnlijk nog altijd gemanipuleerd. Daar zijn duidelijke aanwijzingen voor, we mogen dat dus gerust hier stellen. De GOUDprijs zou zomaar eens honderden dollars hoger kunnen staan. GOUD is de anti-dollar en zo de Amerikaanse munt gaat, zo gaat altijd de GOUDprijs - in de tegengestelde richting. Niet alleen werkt de Amerikaanse geldpers al jaren aan een verschroeiend tempo, maar het land zit ook nog eens politiek in nauwe schoenen met een begroting die maar niet van de grond wil komen en het aankomende schuldplafond op 17 oktober nadert met rasse schreden. Dit alles geeft een enorme druk op de munt, ergo de GOUDprijs zou zeker nu aanzienlijk hoger moeten staan.

[...]

Lees verder op GoudVergelijken.nl
Geplaatst op: zaterdag 5 oktober 2013

Vermaard technisch analiste laat grafieken los op GOUD

Wij waren wel eens benieuwd hoe technisch analisten momenteel aankijken tegen GOUD. De in de VS erg bekende Louise Yamada liet vorige maand de grafieken los op de edelmetalen.

Om maar direct met de deur in huis te vallen: Yamada constateert in haar charts een wat ‘richtingloze markt’ in GOUD met steun op $1.300 en weerstand op $1.470. Oftewel, GOUD lijkt gevangen in een trading range. Slecht nieuws voor wie over weinig geduld beschikt. Er kan nog maandenlang sprake zijn van per saldo zijwaartse handel, zonder dat GOUD bovengenoemde trading range weet te verlaten.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: vrijdag 4 oktober 2013

De Yuan zal de Amerikaanse dollar NIET vervangen als reservemunt (Kijk op de week)

Hét gespreksonderwerp van deze week is uiteraard de fiscale problemen in de Verenigde Staten. Amerika kent zijn eerste shutdown sinds 17 jaar. Veel heeft dit echter nog niet om handen. De beleggers trekken er zich niet teveel van aan en de Amerikaanse overheid is slechts gedeeltelijk dicht (een heel klein deel blijkbaar). Maar de discussie over het schuldplafond moet nog komen. Daar zal ook wel weer een beslissing vallen om vijf voor twaalf. De problemen in Amerika zet de dollar weer in de schijnwerpers. Veel analisten roepen dat dit het begin is van het einde van de dollar. Maar is dat wel zo?

Vele zijn er van overtuigd dat de Chinese Yuan de opvolger zal worden van de Amerikaanse dollar. Eindelijk zullen we dan terug een munt krijgen die gedekt is door GOUD. Dat is de reden waarom de Chinese overheid zoveel GOUD koopt. Een artikel van John Mauldin heeft mij echter van mening doen veranderen. De Yuan is inderdaad op weg om over enkele jaren een reservemunt te worden, maar het zal eerder naast dan in plaats van de Amerikaanse dollar bestaan. De reden is simpel: de wereld kan niet zonder dollars - maar het zal het moeten doen met minder.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: vrijdag 4 oktober 2013

GOUD moet terug naar $ 1.050 alvorens nieuwe hoogtes op te zoeken

Op de London Bullion Market Association conference in Rome voorspelden een delegatie van analisten een gemiddelde GOUDprijs van $ 1.405 tegen november volgend jaar. 4 topfiguren onder deze analisten verwachten wel dat de GOUDprijs eerst nog tot $ 1.050 zal terugvallen om de zwakke posities uit de markt te schudden.

Lees verder op Beurs.com
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs