Nieuws / Artikelen met het woord

goud

8162 artikelen gevonden. Artikel 4006 tot 4010
Bron: Beurs.com
Geplaatst: donderdag 5 september 2013

“Oorlog Syrië = val US dollar = GOUD $ 30.000″

Economist Dr. Paul Craig Roberts zegt dat de grote leugens van de Verenigde Staten deze keer niet hebben gewerkt zoals in Irak. Er werd bewijs gefabriceerd tegen het regime van Assad als excuus voor een verdere radicalisering van de moslims om China en Rusland schaakmat te zetten. Nu de rest van de wereld de Verenigde Staten door heeft, kan dit zware gevolgen hebben.

Als Obama over duidelijk bewijs zou beschikken dat Assad achter de aanval met chemische wapens zit, zou hij deze wel doorgespeeld hebben aan de Britse Premier Cameron zodat deze zich beter had kunnen verdedigen. Dit is het grootste bewijs dat Amerika niet over de geschikte bewijzen beschikt, aldus Dr. Paul Craig Roberts.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: donderdag 5 september 2013

GOUD: Tijd voor een (korte) pauze?

GOUD is begonnen aan een cyclus van dagelijkse dalingen na een versterkte stijging van dagelijkse stijgingen. Vermoedelijk zal de GOUDprijs deze week in de aanloop naar het Amerikaanse banenrapport corrigeren naar $ 1.340 - $ 1.350, aldus Gold Scent.

Dergelijke dalingen zijn nodig om traders even de stuipen op het lijf te jagen en het sentiment naar een normaal, gezond niveau te herstellen in voorbereiding tot de volgende opwaartse beweging.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: woensdag 4 september 2013

GOUDprijs terug naar $ 1.000?

De mogelijke oorlog in Syrië lijkt de GOUDprijs voornamelijk te drijven de laatste dagen. Gisteren ging de GOUDprijs fors omhoog door berichten van testraketten, vandaag gaat de GOUDprijs fors naar beneden door het uitblijven van een beslissing omtrent een aanval op Syrië. Maar zelfs zonder Syrië kan de GOUDprijs het wel eens verrassend moeilijk krijgen de komende maanden, aldus MarketWatch.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: woensdag 4 september 2013

Peter Schiff gelooft er rotsvast in: er is een sensationele stijging van de GOUDprijs op komst

Het minste wat je Peter Schiff, CEO van Euro Pacific Capital, kunt verwijten is een gebrek aan principes. Hij is een gold bug van de onbuigzame soort die zich niet stoort aan gebeurtenissen op korte termijn maar steeds het plaatje op de lange termijn in de gaten houdt.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: woensdag 4 september 2013

Hoe erg was de berenmarkt in GOUD?

Nadat de GOUDprijs $ 1.416 bereikte, was de berenmarkt in GOUD officieel voorbij (op het moment van schrijven noteren we weer iets lager). Tijd voor Philip N Diehl om de huidige berenmarkt te vergelijken met andere berenmarkten uit de geschiedenis van de GOUDmarkt.Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$