Nieuws / Artikelen met het woord

goud

8144 artikelen gevonden. Artikel 4011 tot 4015
Bron: Beurs.com
Geplaatst: donderdag 29 augustus 2013

De stierenmarkt voor GOUD en GOUDmijnaandelen is nog jong

2013 is voorlopig nog een zwak jaar voor GOUD en GOUDmijnaandelen, ondanks de sterke rally van de laatste weken staat de GOUDprijs en vele GOUDmijnaandelen nog steeds op verlies sinds het begin van het jaar. Maar de volatiliteit is enorm. Dit is normaal in deze fase van de stierenmarkt. Als je kijkt naar de stierenmarkt van obligaties die al 32 jaar duurt, kan je stellen dat de stierenmarkt voor GOUD en GOUDmijnaandelen met zijn 12 jaar nog jong is.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: woensdag 28 augustus 2013

Dit is waarom we een nog veel hogere (> $ 130) zilverprijs gaan zien de komende jaren

In de huidige rally van de edelmetalen GOUD en zilver doet de zilverprijs het veel beter dan de GOUDprijs. De huidige stierenmarkt in GOUD en zilver is gelijkaardig aan die van de jaren '70 - '80. Als we die vergelijking doortrekken, kunnen we stellen dat zilver het de komende jaren veel beter gaat doen dan GOUD. Dit is waarom...

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: woensdag 28 augustus 2013

Hoezo, vraaguitval? GOUDimport India op recordjacht!

De smeekbede van de premier van India om minder GOUD te kopen heeft tot op heden geen enkel effect gehad. Ook de stelselmatige verhoging van de (import)taksen laten de bevolking koud.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: woensdag 28 augustus 2013

GOUDmijnen kunnen verdubbelen bij een onveranderde GOUDprijs

De GOUDprijs klopt op de deur van een nieuwe stierenmarkt (een stijging van meer dan 20 procent). De meeste GOUDmijnaandelen zitten echter al een tijdje in een nieuwe stierenmarkt. Hoewel de sector momenteel rijp is voor een korte afkoeling, kunnen de GOUDmijnen het veel beter blijven doen dan de GOUDprijs. Ten opzichte van de huidige GOUDprijs noteren de GOUDmijnen nog steeds goedkoop.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: woensdag 28 augustus 2013

Jim Rogers: “aandelen naar beneden – olie en GOUD naar omhoog”

Jim Rogers zegt in een interview met Tara Joseph van Reuters dat de paniek op de financiële markten en het einde van het goedkope geld ervoor zal zorgen dat de aandelen naar beneden doen donderen terwijl de prijs voor olie en GOUD omhoog zullen schieten, aldus Zerohedge.Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$