Nieuws / Artikelen met het woord

goud

8162 artikelen gevonden. Artikel 4016 tot 4020
Bron: Beurs.com
Geplaatst: dinsdag 3 september 2013

50 grafieken die iedere belegger moet gezien hebben

Ronald Stoeferle van Incrementum Liechtenstein heeft een prachtige reeks van grafieken gepubliceerd vol met data betreffende de stierenmarkt in GOUD en het overmatig gebruik van schulden in de westerse wereld. De presentatie is indrukwekkend, inzichtelijk en verplichte lectuur voor elke belegger, aldus Gold Stock Bull.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: maandag 2 september 2013

Het ziet er goed uit voor GOUD, maar nog beter voor zilver

Volgens Mike Paulenoff, auteur van MPTrader.com, ziet het er goed uit voor GOUD, maar nog beter voor zilver. Het huidige plaatje past perfect als een sterke correctie binnen de langdurige stierenmarkt. De GOUD- en zilverprijs maken zich nu op om de volgende opwaartse beweging in te zetten dat GOUD en zilver naar nieuwe records zal brengen, zo staat op MarketWatch.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: maandag 2 september 2013

GOUDprijs in augustus met 5 procent gestegen, zilver met bijna 20 procent!

We trappen waarschijnlijk een open deur in door te stellen dat augustus een moeilijke maand is geworden voor de markten. De Dollar bereikte een piek voor de afgelopen 4 maanden, het GOUD kon voor de 2de maand op rij een stijging laten optekenen. De GOUDprijs is in augustus met 5 procent gestegen.

De zilverprijs deed er nog een flinke schep bovenop en dikte maar liefst 19,8% procent aan in de maand augustus. Het geeft andermaal aan datgene wat we hier al maanden roepen, namelijk dat zilver de volatiele variant is van GOUD, zowel naar onder maar vooral ook naar boven!

Bron: Beurs.com
Geplaatst: maandag 2 september 2013

Vooruitzichten voor GOUD: steun op $ 1.380 en $ 1.350 – sentiment blijft positief

Op weekbasis verloor de GOUDprijs vorige week $ 10,60 en de zilverprijs $ 0,35. Dit zijn minieme dalingen na een sterke reeks die erop wijzen dat beide edelmetalen overkocht waren. Het gebrek aan volume op de dagen dat GOUD en zilver daalden, wijst erop dat de stijgende trend vermoedelijk verder gezet zal worden. GOUD vindt steun op $ 1.350 en $ 1.380, zilver rond $ 23.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: maandag 2 september 2013

Albert Edwards: “We staan voor een historische crash”

Albert Edwards van Société Générale staat bekend voor zijn extreme voorspellingen. Zo voorspelt hij een S&P 500 van 450 punten en een GOUDprijs van $ 10.000. Hoewel de koersdoelen misschien lachwekkend klinken, is zijn analyse altijd sterk onderbouwd. De val van de groeimarkten is volgens Edwards de recente kanarie in de koolmijn die aantoont hoe ziek het globale systeem eigenlijk is, aldus BusinessInsider.Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$