EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
39
kliks
21
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
20
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord goud.
Artikel 4016 tot 4020 met de

betekenis van het woord GOUD

Geplaatst op: dinsdag 24 september 2013

GOUDvraag in India en China neemt toe

De GOUDvraag, of wellicht beter honger, van Aziaten kunnen wij ons als westerlingen maar moeilijk voorstellen. De vraag naar GOUD in India en China zal dit jaar de 1,000 ton overschrijden en dat is natuurlijk een serieuze hoeveelheid. Of GOUD duur of goedkoop is, de Indiërs en Chinezen blijven het toch wel kopen.

Ze kopen bovendien alles, zowel juwelen als staven en munten. Overigens is die raming van 1,000 ton afkomstig uit een betrouwbare bron, namelijk niemand minder dan de World Gold Council. Maar niet alleen Aziatische consumenten kopen op grote schaal het edelmetaal.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: maandag 23 september 2013

Bernanke kent de oorzaak van de GOUDprijs zwakte

Bernanke heeft een levensgevaarlijke politiek gevoerd met zijn ruime monetaire beleid. Maakt hem dat tot de gevaarlijkste man ter wereld? Het antwoord op die vraag moeten we u schuldig blijven. We kunnen u echter wel vertellen dat de naam van Bernanke hoog op het lijstje staat.

Door de massale geldcreatie heeft Bernanke de kiem gelegd voor een ontwrichting van het financieel systeem. De gebeurtenissen op de valutamarkten bewijzen dat tapering door de Amerikaanse centrale bank wel degelijk gevaren met zich meebrengt.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: maandag 23 september 2013

Toekomst voor GOUD ziet er goed uit – GOUDprijs naar $ 1.000

Yves Lamoureux, president van Lamoureux & Company die analyses maken op basis van economisch gedrag, is enthousiast voor vaste activa, maar niet direct voor GOUD.

De Amerikaanse dollar zal de komende maanden verder verzwakken, dit is positief voor grondstoffen - behalve voor GOUD. Lamoureux verwacht dat de GOUDprijs nog kan dalen tot $ 1.000.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: maandag 23 september 2013

Exclusief: Totale productie van GOUDen munten sinds 1970!

Marketupdate heeft als eerste een allesomvattend overzicht gemaakt van de productie van GOUDen beleggingsmunten. Geen enkele andere site verzamelde zoveel data in één grafiek. Voor iedereen die interesse heeft in edelmetalen: u bent één muisklik verwijderd van een prachtige grafiek.

Lees verder op MarketUpdate.nl
Geplaatst op: maandag 23 september 2013

Nederland heeft zijn GOUD niet meer nodig

Onderstaand filmpje is een promofilm van De Nederlandsche Bank. Nederland had GOUD nodig omdat al het geld gedekt was door dat GOUD. Elke munt of biljet kon ingewisseld worden tegen GOUD. Dit kan nu niet meer en dit is ook niet meer nodig. 

Lees verder op Beurs.com
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs