Nieuws / Artikelen met het woord

goud

8145 artikelen gevonden. Artikel 4041 tot 4045
Bron: Beurs.com
Geplaatst: vrijdag 23 augustus 2013

De lijn waar iedere GOUDbelegger nu naar kijkt

Er zijn verschillende positieve drijvende krachten achter de GOUDprijs, van backwardation tot de enorme Aziatische vraag naar fysiek GOUD, van de sell-off bij US Treasuries tot de kostprijs voor GOUDmijnen,... GOUD was in alle verhoudingen te laag gezakt. Maar er is een belangrijke lijn waar iedere GOUDbelegger nu naar kijkt zegt Zerohedge, namelijk het 100-daags gemiddelde.

Bron: citareg.nl
Geplaatst: vrijdag 23 augustus 2013

Waarom ABN Amro met verlies verkopen en geen GOUD?

Bent u ook benieuwd hoe die 6,3 miljard aan bezuinigingen uw portemonnee gaat raken? Na Prinsjesdag zullen we het weten. Feit is dat het consumentenvertrouwen niet verder toeneemt en dat de door het kabinet zo gewilde consumentenuitgaven uitblijven. Geen wonder, want niemand weet hoe de komende lastenverzwaringen nu weer zullen uitpakken en wat de individuele gevolgen zullen zijn. Vast staat in ieder geval dat minimaal 2 miljard van die extra bezuinigingen uit lastenverzwaringen zullen bestaan.

Overigens ook curieus: de overheid jaagt de inflatie aan door de BTW met 2 procent te verhogen en berekent vervolgens die extra inflatie door in de extra huurverhogingen. Twee maal kassa! Want indirect komt die huurverhoging via de verhuurdersbelasting bij de overheid terecht. Goed, de overheid zit dringend om geld verlegen en zoekt in alle hoeken en gaten of er nog wat te halen valt. De nood is nu zo hoog dat, sinds de terugkeer van het kabinet van het zomerreces, plotseling de verkoop van staatsbank ABN Amro actueel is.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: vrijdag 23 augustus 2013

Beren worden verjaagd uit de GOUDmarkt

Het oplopen van de spanningen in het Midden-Oosten was vanzelfsprekend koren op de molen van de GOUDprijs. De opwaartse beweging bij het GOUD kwam in stroomversnelling toen de hele wereld de beelden zag van het bloed dat door de straten van Kaïro vloeide.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: vrijdag 23 augustus 2013

9 ongewone redenen voor een GOUDprijs van $ 5.000

Sinds de financiële crisis van 2008 zitten we gevangen in een soort van perma-crisis. Er hangt een constante dreiging boven de wereld dat er ieder moment ergens iets serieus fout kan gaan. Het nieuwe normaal is een constante crisis zonder oplossingen of enige poging tot een oplossing.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: donderdag 22 augustus 2013

Deze grote investeerder gelooft sterk in herstel GOUDprijs

Op de optiebeurs van Chicago werd deze week een opmerkelijke transactie geregistreerd. Een grote investeerder die sterk geloof in het herstel van de GOUDprijs schreef namelijk 10.100 put-opties Newmont Mining met als expiratiemaand januari en als strike 19 dollar.Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$