Nieuws / Artikelen met het woord

goud

8128 artikelen gevonden. Artikel 4046 tot 4050
Bron: marketupdate.nl
Geplaatst: dinsdag 20 augustus 2013

Russia Today: Krijgt Duitsland zijn GOUD wel terug?

Krijgt Duitsland zijn GOUD wel terug?

Krijgt Duitsland zijn GOUD wel terug uit de VS? Dat is een vraag die we nog steeds niet kunnen beantwoorden. Toen vertegenwoordigers van de Bundesbank een bezoek brachten aan de Federal Reserve om het GOUD te bekijken werden ze in eerste instantie de deur gewezen. Pas na enig aandringen kregen ze één van de negen GOUDkluizen te zien, maar ze mochten het GOUD niet aanraken. Dat zegt correspondent Gayane Chichakyan van Russia Today in het volgende video-item.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: dinsdag 20 augustus 2013

Dit is waarom je GOUD moet hebben als je munt crasht

De Indische bevolking heeft een voorliefde voor GOUD. Samen met China waren ze in het tweede kwartaal goed voor 60 procent van de globale vraag naar GOUD. Maar de Indische bevolking koopt niet alleen GOUD omdat het dat zo graag ziet, het koopt ook GOUD om zich in te dekken tegen het slechte beleid van zijn overheid, aldus Frank Holmes.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: dinsdag 20 augustus 2013

Jeffrey Rhodes: “Zilverprijs kan nu makkelijk naar 30 dollar”

De GOUDprijs voelt volop de wind in de zeilen blazen en dus durven de gold bugs opnieuw het hoofd boven water steken. Veel van die gold bugs zien echter iets heel belangrijks over het hoofd: zilver heeft het voortouw genomen en is nog sterker gestegen dan het GOUD.

Bron: nuzakelijk.nl
Geplaatst: dinsdag 20 augustus 2013

'Brits GOUD in grote hoeveelheden naar Azië'

Dat schreef de Australische bank Macquarie in een rapport over de Britse GOUDexport dat maandag verscheen.

Volgens Macquarie bedroeg de export van Brits GOUD naar Zwitserland in de eerste helft van dit jaar 797 ton, tegen 92 ton in heel 2012. Zwitserland is de grootste smelter en verwerker van GOUD ter wereld.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: maandag 19 augustus 2013

Profiteer van de transfer van de welvaart via GOUD en zilver

Er is een reden waarom GOUD van het westen naar het oosten vloeit. In het westen zijn we nog onwetend over wat er komen gaat. We geloven nog steeds in ons fiatgeld, we geloven nog steeds in de capaciteiten van onze politici, we geloven nog steeds dat onze overheid ons zal redden, we geloven nog steeds dat een ander de problemen zal oplossen. En ondertussen wordt onze welvaart getransfereerd naar de andere kant van de wereld.Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$