Nieuws / Artikelen met het woord

goud

8144 artikelen gevonden. Artikel 406 tot 410
Bron: The Bullion House
Geplaatst: zaterdag 3 december 2016

Verkoop GOUDen American Eagle stijgt met 19%

De verkoop van de GOUDen American Eagle is afgelopen maand naar recordhoogte gestegen. De GOUDen munt werd.....

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: zaterdag 3 december 2016

Het ergste moet mogelijk nog komen voor GOUD

2 van ’s werelds top analisten zien nog een moeilijk jaar voor de GOUDprijs in 2017. De stijgende rentevoeten en de sterke Amerikaanse dollar zullen er echter voor zorgen dat de prijs van het gele edelmetaal nog verder kan zakken dan nu al het geval is.

Bron: Goudstandaard
Geplaatst: vrijdag 2 december 2016

GOUDprijs in China stijgt door importbeperking

In China is de premie op GOUD de afgelopen week gestegen tot $46 per troy ounce, het hoogste niveau sinds januari 2014. De lokale GOUDprijs stijgt als gevolg van een importquotum, waardoor banken minder edelmetaal kunnen importeren dan ze eigenlijk zouden willen.

Bron: Marketupdate
Geplaatst: vrijdag 2 december 2016

GOUDprijs naar laagste niveau in tien maanden

De GOUDprijs zakte donderdag naar $1.166 per troy ounce, het laagste niveau sinds februari. De prijs van GOUD staat onder druk door de stijging van de dollar en de oplopende rente, omdat het edelmetaal geen cashflow oplevert. Deze week steeg de rente op Amerikaanse staatsleningen naar 2,45%, waardoor veel beleggers het minder aantrekkelijk vinden om een positie in GOUD te nemen.

Bron: Edelmetaal-info.nl
Geplaatst: donderdag 1 december 2016

Tussenstand indices 2016

Met nog 1 maand te gaan is dit het overzicht van de indices, koersen en prijzen die we jaarlijks volgen. Elke maand een tussenstand:

Verrassingen? Nee, niet echt als je de maandelijkse tussenstanden hebt gevolgd. Of misschien toch wel. Het sentiment voor GOUD en zilver lijkt zo slecht dat het lijkt alsof “we op verlies staan”. Maar een 10% gemiddeld voor de edelmetalen is toch niet slecht te noemen, laat staan verlies. En het lijkt of de mainindices – die op record hoogtes opereren, op flink winst staat, maar die moeten het gemiddeld met minder dan 10% doen. De AEX belegger komt er helemaal magertjes van af: onder de 4%.Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$