Nieuws / Artikelen met het woord

goud

8134 artikelen gevonden. Artikel 4051 tot 4055
Bron: Beurs.com
Geplaatst: dinsdag 20 augustus 2013

Rob McEwen: “GOUDmijnaandelen staan op het einde van het jaar hoger dan in het begin van dit jaar”

Rob McEwen is een legende in de GOUDsector. Hij is ervan overtuigd dat de GOUDmijnaandelen nog een mooi parcours kunnen afleggen dit jaar. Dit heeft onder andere te maken met het "Witte huis" effect. In de laatste 8 Presidentiële cyclussen daalde GOUD en GOUDmijnaandelen in het jaar van de verkiezingen, maar stegen ze het jaar erna.

Bron: marketupdate.nl
Geplaatst: dinsdag 20 augustus 2013

Russia Today: Krijgt Duitsland zijn GOUD wel terug?

Krijgt Duitsland zijn GOUD wel terug?

Krijgt Duitsland zijn GOUD wel terug uit de VS? Dat is een vraag die we nog steeds niet kunnen beantwoorden. Toen vertegenwoordigers van de Bundesbank een bezoek brachten aan de Federal Reserve om het GOUD te bekijken werden ze in eerste instantie de deur gewezen. Pas na enig aandringen kregen ze één van de negen GOUDkluizen te zien, maar ze mochten het GOUD niet aanraken. Dat zegt correspondent Gayane Chichakyan van Russia Today in het volgende video-item.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: dinsdag 20 augustus 2013

Dit is waarom je GOUD moet hebben als je munt crasht

De Indische bevolking heeft een voorliefde voor GOUD. Samen met China waren ze in het tweede kwartaal goed voor 60 procent van de globale vraag naar GOUD. Maar de Indische bevolking koopt niet alleen GOUD omdat het dat zo graag ziet, het koopt ook GOUD om zich in te dekken tegen het slechte beleid van zijn overheid, aldus Frank Holmes.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: dinsdag 20 augustus 2013

Jeffrey Rhodes: “Zilverprijs kan nu makkelijk naar 30 dollar”

De GOUDprijs voelt volop de wind in de zeilen blazen en dus durven de gold bugs opnieuw het hoofd boven water steken. Veel van die gold bugs zien echter iets heel belangrijks over het hoofd: zilver heeft het voortouw genomen en is nog sterker gestegen dan het GOUD.

Bron: nuzakelijk.nl
Geplaatst: dinsdag 20 augustus 2013

'Brits GOUD in grote hoeveelheden naar Azië'

Dat schreef de Australische bank Macquarie in een rapport over de Britse GOUDexport dat maandag verscheen.

Volgens Macquarie bedroeg de export van Brits GOUD naar Zwitserland in de eerste helft van dit jaar 797 ton, tegen 92 ton in heel 2012. Zwitserland is de grootste smelter en verwerker van GOUD ter wereld.Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$