Nieuws / Artikelen met het woord

goud

8134 artikelen gevonden. Artikel 4056 tot 4060
Bron: Beurs.com
Geplaatst: maandag 19 augustus 2013

Profiteer van de transfer van de welvaart via GOUD en zilver

Er is een reden waarom GOUD van het westen naar het oosten vloeit. In het westen zijn we nog onwetend over wat er komen gaat. We geloven nog steeds in ons fiatgeld, we geloven nog steeds in de capaciteiten van onze politici, we geloven nog steeds dat onze overheid ons zal redden, we geloven nog steeds dat een ander de problemen zal oplossen. En ondertussen wordt onze welvaart getransfereerd naar de andere kant van de wereld.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: maandag 19 augustus 2013

India Gold Convention bevestigt dat vraag naar GOUD groot blijft

Afgelopen weekend kwam er belangrijk nieuws uit India, nieuws dat de GOUDprijs een extra duwtje in de rug kan geven. De India Gold Convention bevestigde namelijk dat de vraag naar GOUD in India groot blijft. De geruchten dat de vraag naar GOUD terugvalt missen dus elke grond van waarheid.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: maandag 19 augustus 2013

Is dit het grootste bewijs dat JP Morgan geen GOUD meer heeft?

Eerder was er al het bericht dat JP Morgan zich wil ontdoen van zijn tradingactiviteiten in grondstoffen. JP Morgan is volgens geruchten een van de grootste "manipulators" op de grondstoffenmarkt nadat het Bear Stearn voor een appel en een ei kon overnemen. Nu blijkt dat JP Morgan (Chase) ook zijn gebouw, 1 Chase Manhattan Plaza, wil verkopen.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: maandag 19 augustus 2013

Zilver super bullish in deze zeer lange termijn grafiek

Onderstaande zeer lange termijn grafiek van zilver, 30 jaar, laat zien dat de zilverprijs momenteel bezig is met een beweging die zeer bullisch zal zijn. Voorwaarde is wel dat de zilverprijs de lange termijn weerstand van $ 50 doorbreekt in de komende maanden/jaren. Als dat gebeurt, komt zilver (net als GOUD bij $ 850) in de tweede fase terecht van de seculaire stierenmarkt.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: maandag 19 augustus 2013

Sentiment GOUDmijnaandelen is zo bearish, koersen alleen maar kunnen stijgen

Wat is er mis met de GOUDmijnaandelen? Wie het weet mag het zeggen. Het verhaal is inmiddels genoegzaam bekend: het GOUD heeft een stevige correctie ondergaan maar bij de GOUDmijnaandelen was er sprake van een heuse slachtpartij zonder enig onderscheid van kwaliteit of een gebrek daaraan.Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$