EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord goud.
Artikel 4061 tot 4065 met de

betekenis van het woord GOUD

Geplaatst op: donderdag 19 september 2013

Dit zal zorgen voor een hogere GOUDprijs op lange termijn

Via de United States Geological Survey (USGS) kan je aan alle gegevens geraken betreffende de GOUDmijnen in de Verenigde Staten. Wat de productie betreft is de Verenigde Staten een goede indicatie voor de globale trend aangezien de VS de derde grootste GOUDproducent ter wereld is. Uit de gegevens van het USGS blijkt dat de GOUDproductie al lange tijd in een dalende trend zit. Dit moet uiteindelijk leiden naar een hogere GOUDprijs.

Het belang van de productie op de GOUDprijs is tweeledig: 1) nieuwe productie is goed voor 2/3 van het totale aanbod aan GOUD - 2) het zijn de zwakste handen (de GOUDmijnen) op de markt die hun GOUD moeten verkopen. Een daling van de productie moet dus op een andere manier opgevangen worden om het jaarlijkse aanbod van 4.400 ton te vrijwaren.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: donderdag 19 september 2013

Dow Jones en S&P 500 naar all-time high!

Geen tapering betekent hogere aandelenkoersen. Zowel de Dow Jones index als de S&P 500 bereikten nieuwe all-time highs, nadat bekend werd dat de Federal Reserve niet begint met het afbouwen van het stimuleringsprogramma. De olieprijs steeg overigens ook met meer dan 2%, terwijl GOUD en zilver respectievelijk 4,7 en 6,66 procent in prijs omhoog gingen.

Lees verder op MarketUpdate.nl
Geplaatst op: donderdag 19 september 2013

GOUD en olie kunnen ook zonder manipulatietheorieën fors hoger

Wat is er met GOUD aan de hand? De GOUDmarkt zoekt nog steeds naar een verklaring voor de zware prijsval die in twee schuifjes plaatsvond, even los van de forse wip die de GOUDprijs gisteren maakte na afloop van de Fed meeting. Helaas is een verklaring daarvoor niet zo simpel. Per definitie worden markten gedomineerd door de wetten van vraag en aanbod.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: donderdag 19 september 2013

Zijn er nog redenen om je GOUD te verkopen?

Volgens Jim Sinclair betekent "QE to Infinity" de US Dollar naar beneden krijgen tot 0,7000 USDX. Het komt er allemaal op neer om de munt zoveel mogelijk te verzwakken. Het afschieten van 'tapering' is een nieuw startschot voor de verdere devaluatie van de dollar. Elke reden voor het GOUD om de daling van $ 1.900 te rechtvaardigen is volgens Sinclair teniet gedaan. Zijn er nog redenen om je GOUD te verkopen?

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: donderdag 19 september 2013

Von Greyerz: Fed zal niet gaan ‘taperen’

economische lot ligt in de handen van Bernanke. Egon von Greyerz, de stichter van de prestigieuze Zwitserse beleggingsvennootschap Matterhorn Asset Management, zegt dat de Amerikaanse centrale bank níet zal gaan “taperen”. De FED kan zich dit volgens von Greyerz gewoonweg niet permitteren. Hierdoor zou de GOUDprijs flink kunnen gaan stijgen. 

Lees verder op Biflatie.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs