Nieuws / Artikelen met het woord

goud

8134 artikelen gevonden. Artikel 4061 tot 4065
Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: maandag 19 augustus 2013

Mythe doorbroken: GOUD is geld!

Het zal wellicht een van de grootste en meest bevochten stellingen zijn in de markt. Is GOUD geld of niet? De bulls zijn ervan overtuigd dat GOUD wel degelijk geld is, terwijl de bears de idee van GOUD als geld weglachen.

Bron: CD Fund.com
Geplaatst: maandag 19 augustus 2013

JPMorgan verkoopt zijn GOUDkluis in New York

JPMorgan heeft aangekondigd zijn kantoor in New York, het One Chase Manhattan Plaza, in de verkoop te zetten. De bank hoopt ongeveer $600 mil te kunnen verdienen aan het iconische gebouw.

Op zichzelf is dit geen opzienbarende gebeurtenis, ware het niet dat JPMorgan’s fysieke edelmetaal onder dit gebouw ligt opgeslagen. De kluis is onlangs in het nieuws gekomen vanwege het vreemde feit dat deze pal naast de grootste GOUDkluis ter wereld ligt, namelijk die van de Federal Reserve. Er wordt beweerd dat de twee kluizen met elkaar verbonden zijn.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: maandag 19 augustus 2013

Negatieve commentaren over GOUD zijn een betrouwbare contra-indicator

Hij heeft weer eens met veel lawaai op de deur geklopt om een mening te verkondigen die op zijn zachtst gezegd omstreden is. We hebben het natuurlijk over Nouriel Roubini, de universiteitsprofessor uit New York, die er een winstgevende bezigheid van heeft gemaakt om onheilsboodschappen aan de man te brengen.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: maandag 19 augustus 2013

GOUD biedt bescherming tegen van alles en nog wat”

Als we heel wat waarnemers mogen geloven blijven we best zoveel mogelijk uit de buurt van GOUD en andere edele metalen. Veel origineels bevatten hun adviezen meestal niet, als puntje bij paaltje komt praten ze elkaar gewoon maar wat na. Als de GOUDprijs stijgt zijn ze er allemaal als de kippen bij om ons GOUD te doen kopen.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: maandag 19 augustus 2013

50 redenen om GOUD te kopen

GOUD boekte een stijging van 5 procent vorige week, niet slecht voor een edelmetaal dat niemand moet hebben. Het is niet dat men GOUD niet meer interessant vindt, zegt een analist, het is dat iedereen GOUD haat. Een goede basis voor de stijging van de GOUDprijs volgens BusinessInsider.Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$