Nieuws / Artikelen met het woord

goud

8070 artikelen gevonden. Artikel 4066 tot 4070
Bron: Beurs.com
Geplaatst: donderdag 1 augustus 2013

De laatste keer in deze situatie steeg GOUD 71 % op 13 maanden

Volgens Dennis Gartman hebben we de bodem voor GOUD gezien. Hij is momenteel koper van GOUD en zal dit blijven doen. Gartman is een trader en kijkt graag naar het sentiment. Het sentiment was zo negatief rond GOUD dat de prijs alleen maar kon stijgen. Dat is hetgeen we nu zien. De laatste keer dat het sentiment rond GOUD zo slecht was, steeg de GOUDprijs 71 % op 13 maanden.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: woensdag 31 juli 2013

Rick Rule: “GOUD staat voor een enorm herstel”

Rick Rule heeft al vele watertjes doorzwommen en weet dus waar hij over spreekt. Hij is vermoedelijk een van de beste grondstofanalisten die er rondlopen op deze wereld. Volgens Rule zijn er gezien de huidige omstandigheden op de GOUDmarkt twee mogelijke oplossingen: a) fors herstel of b) GOUD verdwijnt, aldus een interview met Bull Market Thinking.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: woensdag 31 juli 2013

Moeten we ons instinct volgen met GOUD?

Er zijn altijd potentiële catastrofes die zo bedreigend zijn dat we de nodige stappen moeten zetten om ons te beschermen, ook al weten we dat die mogelijkheid dat zo'n catastrofe voorvalt zeldzaam is. Het is als een kleine brandblusser in de kast zetten en hopen dat je het nooit zal moeten gebruiken. Met de geldcreatie van deze tijd is het dus nodig om u in te dekken.

Bron: goudbubbel.nl
Geplaatst: woensdag 31 juli 2013

Obligaties gedekt door GOUD als vervanger voor de klassieke GOUDstandaard

Een interessant artikel op Slim Beleggen, waarin een gesprek staat met Komal Sri-Kumar. Deze geeft aan dat we af moeten van het idee van de GOUDstandaard, omdat het verband tussen de hoeveelheid GOUD en de totale hoeveelheid geld die in de markt aanwezig is compleet is verstoord. Hierdoor is het bijna niet mogelijk om de “klassieke” GOUDstandaard zoals deze ooit door Bretton Woods is bedacht weer in het leven te roepen.

Bron: co.uk
Geplaatst: woensdag 31 juli 2013

BoE hielp Nazi's geplunderd GOUD te verkopen

An official history, written in 1950 but posted online for the first time on Tuesday, detailed how the "Old Lady" transfered gold held in its vaults to the Germans despite the UK Government of the day placing a freeze on all Czech assets held in London.Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$