Nieuws / Artikelen met het woord

goud

8136 artikelen gevonden. Artikel 4066 tot 4070
Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: maandag 19 augustus 2013

GOUD biedt bescherming tegen van alles en nog wat”

Als we heel wat waarnemers mogen geloven blijven we best zoveel mogelijk uit de buurt van GOUD en andere edele metalen. Veel origineels bevatten hun adviezen meestal niet, als puntje bij paaltje komt praten ze elkaar gewoon maar wat na. Als de GOUDprijs stijgt zijn ze er allemaal als de kippen bij om ons GOUD te doen kopen.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: maandag 19 augustus 2013

50 redenen om GOUD te kopen

GOUD boekte een stijging van 5 procent vorige week, niet slecht voor een edelmetaal dat niemand moet hebben. Het is niet dat men GOUD niet meer interessant vindt, zegt een analist, het is dat iedereen GOUD haat. Een goede basis voor de stijging van de GOUDprijs volgens BusinessInsider.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: vrijdag 16 augustus 2013

JP Morgan zegt: “Koop GOUD

Het kan verkeren zei Bredero, JP Morgan, officieus een van de grootste manipulators van de GOUDprijs raadt zijn klanten aan om GOUD te kopen. Met een stijging van 15 procent de afgelopen maand en het juk John Paulson dat werd afgeworpen, lijkt de tijd ook voor JP Morgan rijp om positief te worden voor GOUD, aldus BusinessInsider .

Bron: Beurs.com
Geplaatst: vrijdag 16 augustus 2013

Beleggen in GOUDmijnen doe je met deze cijfers

Wat een bocht van 180 ° hebben de GOUD- en zilvermijnen de laatste dagen en weken achter de rug. Van meest gehate sector via een vermoedelijke short squeeze naar een van de best presterende sectoren. De sector was zo gehaat dat de GOUDmijnen in totaal al zo'n $ 21 miljard activa hebben afgeschreven. Voor wie interesse heeft in de sector, kan best onderstaande cijfers onthouden.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: vrijdag 16 augustus 2013

Weekend TV – De GOUDen explosie!

We hebben er een historische week opzitten voor GOUD, zilver maar vooral de mijnaandelen. We ronselden eens wat reacties in de markt wat de ‘experts’ hier zoal van denken, want niemand zag dit aankomen… behalve dan Slim Beleggen!Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$