Nieuws / Artikelen met het woord

goud

8146 artikelen gevonden. Artikel 4071 tot 4075
Bron: Beurs.com
Geplaatst: maandag 19 augustus 2013

Zilver super bullish in deze zeer lange termijn grafiek

Onderstaande zeer lange termijn grafiek van zilver, 30 jaar, laat zien dat de zilverprijs momenteel bezig is met een beweging die zeer bullisch zal zijn. Voorwaarde is wel dat de zilverprijs de lange termijn weerstand van $ 50 doorbreekt in de komende maanden/jaren. Als dat gebeurt, komt zilver (net als GOUD bij $ 850) in de tweede fase terecht van de seculaire stierenmarkt.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: maandag 19 augustus 2013

Sentiment GOUDmijnaandelen is zo bearish, koersen alleen maar kunnen stijgen

Wat is er mis met de GOUDmijnaandelen? Wie het weet mag het zeggen. Het verhaal is inmiddels genoegzaam bekend: het GOUD heeft een stevige correctie ondergaan maar bij de GOUDmijnaandelen was er sprake van een heuse slachtpartij zonder enig onderscheid van kwaliteit of een gebrek daaraan.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: maandag 19 augustus 2013

Mythe doorbroken: GOUD is geld!

Het zal wellicht een van de grootste en meest bevochten stellingen zijn in de markt. Is GOUD geld of niet? De bulls zijn ervan overtuigd dat GOUD wel degelijk geld is, terwijl de bears de idee van GOUD als geld weglachen.

Bron: CD Fund.com
Geplaatst: maandag 19 augustus 2013

JPMorgan verkoopt zijn GOUDkluis in New York

JPMorgan heeft aangekondigd zijn kantoor in New York, het One Chase Manhattan Plaza, in de verkoop te zetten. De bank hoopt ongeveer $600 mil te kunnen verdienen aan het iconische gebouw.

Op zichzelf is dit geen opzienbarende gebeurtenis, ware het niet dat JPMorgan’s fysieke edelmetaal onder dit gebouw ligt opgeslagen. De kluis is onlangs in het nieuws gekomen vanwege het vreemde feit dat deze pal naast de grootste GOUDkluis ter wereld ligt, namelijk die van de Federal Reserve. Er wordt beweerd dat de twee kluizen met elkaar verbonden zijn.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: maandag 19 augustus 2013

Negatieve commentaren over GOUD zijn een betrouwbare contra-indicator

Hij heeft weer eens met veel lawaai op de deur geklopt om een mening te verkondigen die op zijn zachtst gezegd omstreden is. We hebben het natuurlijk over Nouriel Roubini, de universiteitsprofessor uit New York, die er een winstgevende bezigheid van heeft gemaakt om onheilsboodschappen aan de man te brengen.Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$