Nieuws / Artikelen met het woord

goud

8165 artikelen gevonden. Artikel 4076 tot 4080
Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: woensdag 21 augustus 2013

Betekent de (halve) exit van Paulson dat het ergste voor het GOUD achter de rug is?

De talk of the town op de beurs van Wall Street was vorige week het bericht dat John Paulson zijn posities in het GOUD drastisch had afgebouwd. Deze hedge fund manager staat bekend als een koppige jongen die rotsvast geloofde (en waarschijnlijk nog gelooft) in de toekomst van het GOUD.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: woensdag 21 augustus 2013

De grootste gebeurtenis op de GOUDmarkt waar niemand over praat

Momenteel is er iets dramatisch aan het gebeuren in India. Het land zit in een economische storm en de Indische munt, de Rupee, gaat onderuit. In het tweede kwartaal was India nog steeds het land waar het meeste GOUD werd verkocht. Welke impact gaat de daling van de Rupee hebben op de GOUDmarkt?

Bron: Beurs.com
Geplaatst: dinsdag 20 augustus 2013

GLD trekt terug beleggers aan

Voor het eerst in maanden heeft de GOUD ETFSPDR Gold Trust (GLD) investeerders aangetrokken. Voor het eerst sinds februari werden er vorige week nieuwe aandelen gecreëerd volgens State Data. Er worden enkel aandelen gecreëerd als er geld bijkomt in het fonds.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: dinsdag 20 augustus 2013

Westerse investeerders strijken weer neer op de GOUDmarkt

Het gedrag van de investeerders is eigenlijk heel onvoorspelbaar. Ze lopen in groep weg wanneer de prijs van iets in waarde daalt ook al is dat ‘iets’ inmiddels spotgoedkoop geworden. Anderzijds keren ze even massaal terug wanneer de prijs van dat ‘iets stijgt.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: dinsdag 20 augustus 2013

Dit GOUDmijnaandeel breekt NU door uit

Een hoofd-en-schouder formatie in de technische analyse komt voor wanneer een aandeel na een rally corrigeert, daarna een hogere top zet, opnieuw corrigeert, een lagere top zet en ten slotte terug corrigeert tot het niveau van de eerste correctie (de neklijn). Als de koers daardoor zakt, is de trendwijziging definitief. Maar dit patroon kan ook omgekeerd gebeuren.Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$