Nieuws / Artikelen met het woord

goud

8162 artikelen gevonden. Artikel 4081 tot 4085
Bron: Beurs.com
Geplaatst: dinsdag 20 augustus 2013

Dit is waarom je GOUD moet hebben als je munt crasht

De Indische bevolking heeft een voorliefde voor GOUD. Samen met China waren ze in het tweede kwartaal goed voor 60 procent van de globale vraag naar GOUD. Maar de Indische bevolking koopt niet alleen GOUD omdat het dat zo graag ziet, het koopt ook GOUD om zich in te dekken tegen het slechte beleid van zijn overheid, aldus Frank Holmes.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: dinsdag 20 augustus 2013

Jeffrey Rhodes: “Zilverprijs kan nu makkelijk naar 30 dollar”

De GOUDprijs voelt volop de wind in de zeilen blazen en dus durven de gold bugs opnieuw het hoofd boven water steken. Veel van die gold bugs zien echter iets heel belangrijks over het hoofd: zilver heeft het voortouw genomen en is nog sterker gestegen dan het GOUD.

Bron: nuzakelijk.nl
Geplaatst: dinsdag 20 augustus 2013

'Brits GOUD in grote hoeveelheden naar Azië'

Dat schreef de Australische bank Macquarie in een rapport over de Britse GOUDexport dat maandag verscheen.

Volgens Macquarie bedroeg de export van Brits GOUD naar Zwitserland in de eerste helft van dit jaar 797 ton, tegen 92 ton in heel 2012. Zwitserland is de grootste smelter en verwerker van GOUD ter wereld.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: maandag 19 augustus 2013

Profiteer van de transfer van de welvaart via GOUD en zilver

Er is een reden waarom GOUD van het westen naar het oosten vloeit. In het westen zijn we nog onwetend over wat er komen gaat. We geloven nog steeds in ons fiatgeld, we geloven nog steeds in de capaciteiten van onze politici, we geloven nog steeds dat onze overheid ons zal redden, we geloven nog steeds dat een ander de problemen zal oplossen. En ondertussen wordt onze welvaart getransfereerd naar de andere kant van de wereld.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: maandag 19 augustus 2013

India Gold Convention bevestigt dat vraag naar GOUD groot blijft

Afgelopen weekend kwam er belangrijk nieuws uit India, nieuws dat de GOUDprijs een extra duwtje in de rug kan geven. De India Gold Convention bevestigde namelijk dat de vraag naar GOUD in India groot blijft. De geruchten dat de vraag naar GOUD terugvalt missen dus elke grond van waarheid.Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$