Nieuws / Artikelen met het woord

goud

7984 artikelen gevonden. Artikel 4081 tot 4085
Bron: MarketUpdate.nl
Geplaatst: donderdag 11 juli 2013

GOUDprijs stijgt door uitspraken Bernanke

De GOUDprijs is weer in de lift. Gisteravond liet Fed-voorzitter Bernanke weten dat de arbeidsmarkt voorlopig nog monetaire stimulering nodig heeft en dat de lage rente daar ook ruimte voor biedt. De helft van het comité wil eind dit jaar het QE programma stopzetten.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: donderdag 11 juli 2013

4 redenen voor een LAGERE GOUDprijs dit najaar

Afgelopen week deelden we 4 redenen waarom de GOUDprijs zou stijgen dit najaar. Volgens vermogensbeheerder BlackRock zal GOUD echter nog verder zakken. De vrees voor massale inflatie bleek onterecht & dat betekent slecht nieuws voor GOUD.

Bron: MarketUpdate.nl
Geplaatst: donderdag 11 juli 2013

Suriname getroffen door lagere GOUDprijs

De economie van Suriname leunt sterk op de export van grondstoffen. Vooral olie en GOUD vormen een belangrijke bron van inkomsten. Door de daling van de GOUDprijs vallen de opbrengsten van GOUDmijnen tegen. Op lange termijn kan dat de economische groei onder druk zetten.

Bron: Goudstandaard.com
Geplaatst: donderdag 11 juli 2013

Indiase juweliers verkopen geen GOUD meer

Ongeveer 40.000 Indiase juweliers geven gehoor aan de roep van de Indiase regering om geen munten en GOUDbaren meer aan te bieden. Uiteraard worden sieraden nog wel verkocht. Van al het GOUD dat juweliers verkopen is ongeveer 20% beleggingsGOUD. De Indiase regering probeert het kopen van GOUD al langer te ontmoedigen.

Bron: Goudstandaard.com
Geplaatst: woensdag 10 juli 2013

Japanners kopen meer GOUD

Japanners tonen steeds meer belangstelling voor GOUD. Niet alleen groeide het grootste Japanse GOUD-ETF het afgelopen jaar al met 10%, ook wordt er steeds meer fysiek GOUD gekocht. Tussen januari en mei voerde Japan 2,5x zoveel GOUD in als vorig jaar. Particuliere beleggers zoeken bescherming tegen een verdere waardedaling van de yen.Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$