EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
33
kliks
31
kliks
Bron: BNR.nl
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord goud.
Artikel 4091 tot 4095
Geplaatst op: vrijdag 23 augustus 2013

Beren worden verjaagd uit de GOUDmarkt

Het oplopen van de spanningen in het Midden-Oosten was vanzelfsprekend koren op de molen van de GOUDprijs. De opwaartse beweging bij het GOUD kwam in stroomversnelling toen de hele wereld de beelden zag van het bloed dat door de straten van KaĆÆro vloeide.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: vrijdag 23 augustus 2013

9 ongewone redenen voor een GOUDprijs van $ 5.000

Sinds de financiƫle crisis van 2008 zitten we gevangen in een soort van perma-crisis. Er hangt een constante dreiging boven de wereld dat er ieder moment ergens iets serieus fout kan gaan. Het nieuwe normaal is een constante crisis zonder oplossingen of enige poging tot een oplossing.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: donderdag 22 augustus 2013

Deze grote investeerder gelooft sterk in herstel GOUDprijs

Op de optiebeurs van Chicago werd deze week een opmerkelijke transactie geregistreerd. Een grote investeerder die sterk geloof in het herstel van de GOUDprijs schreef namelijk 10.100 put-opties Newmont Mining met als expiratiemaand januari en als strike 19 dollar.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: donderdag 22 augustus 2013

GOUDbeleggers kunnen niet meer terecht bij RBS

GOUDbeleggers ook niet meer welkom bij RBS

GOUDbeleggers ook niet meer welkom bij RBS

RBS is in korte tijd de tweede bank die beperkende maatregelen treft in het aanbod van fysiek gedekte edelmetaalbeleggingen. Eerder gaf ABN Amro in een brief aan hun klanten aan dat de opslag van fysiek edelmetaal middels de edelmetaalrekeningen werd overgedragen naar een andere partij. Volgens de website van RBS zal de Fysiek GOUD Tracker per 2 september aanstaande worden beƫindigd en dienen beleggers uiterlijk 27 augustus hun posities te sluiten.

Lees verder op perssupport.nl
Geplaatst op: donderdag 22 augustus 2013

Navigeer door nieuws en artikelen

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Tip de redactie

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs