Nieuws / Artikelen met het woord

goud

8136 artikelen gevonden. Artikel 4091 tot 4095
Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: woensdag 14 augustus 2013

Currency wars stimuleren nieuwe gold rush

Als we Cody Willard mogen geloven zijn het letterlijk GOUDen tijden voor het GOUD. Wie is die Cody Willard eigenlijk ? In de U.S. geniet hij ruime bekendheid vanwege zijn boek Revolution Investing for MarketWatch en de trades die hij regelmatig plaatst op TradingWithCody.com.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: dinsdag 13 augustus 2013

GOUD en GOUDmijnen: 4 signalen van een bodem

GOUDkevers zullen het graag horen. Zowel bullion als GOUDmijnen zijn door het 50-daags gemiddelde gegaan. Dit is een belangrijk keerpunt voor een activa die al bijna een jaar in de hoek zit waar de klappen vallen. GOUD en GOUDmijnen gingen terug naar beneden, maar de correctie werd snel in de kiem gesmoord. Dit zal de stieren terug in de arena laten denkt News Investors.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: dinsdag 13 augustus 2013

Dit is waarom Axel Merk GOUD bezit

Axel Merk is een optimist en gelooft niet in samenzweringen. Hij bezit GOUD omdat de weg naar de hel gelegd is met goede bedoelingen. De samenvattende reden waarom hij GOUD bezit is omdat er teveel schulden zijn in de wereld. Een overheid met teveel schulden heeft slechts enkele opties om zijn schulden weg te werken:

Bron: Beurs.com
Geplaatst: dinsdag 13 augustus 2013

GOUD gaat rechtstreeks van GLD naar China

Tekoa Da Silva van Bull Market Thinking heeft veel gesprekken en connecties binnen de GOUDsector. Volgens een van zijn contacten bij een shipping desk wordt het GOUD van de GOUD ETF GLD door een grote speler onttrokken en rechtstreeks verscheept naar Azië en China in het bijzonder.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: dinsdag 13 augustus 2013

De turbo bij zilver slaat aan!

Het heeft even geduurd, maar ook de zilverprijs schiet in actie. De prijs van het witte edelmetaal heeft even de schommelingen van de GOUDprijs vanop een afstand bekeken, maar deze week lijkt het besluit genomen: we gaan hoger!Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$