EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
32
kliks
32
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
15
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord goud.
Artikel 411 tot 415 met de

betekenis van het woord GOUD

Geplaatst op: donderdag 9 maart 2017

Bitcoin of GOUD?

We krijgen dagelijks tientallen vragen van onze lezers. Het valt ons de jongste dagen weer op, dat we weer meer vragen krijgen over GOUD. En over Bitcoin. En specifiek een combinatie van de twee!

Lees verder op Edelmetaal-info.nl
Geplaatst op: donderdag 9 maart 2017

Ongeziene transparantie: Centrale bank Mexico geeft lijst GOUDbaren vrij!

Als journalisten centrale banken vragen stellen over hun GOUDvoorraad, dan heerst er een immense stilte. De naam van het edelmetaal mag bijna niet uitgesproken worden en als het dan toch moet dan wordt het meestal afgedaan als een reliek uit lang vervlogen tijden. Erg verfrissend is de transparantie van de Mexicaanse centrale bank.

Die gaf een lijst vrij met alle GOUDbaren die ze bezit! Het was geen spontane actie, maar een gevolg van een aanvraag in het kader van een transparantiewet.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: woensdag 8 maart 2017

Wat zegt de Dow Jones / GOUD ratio?

Vorig jaar wist de GOUDprijs een stevige bodem neer te zetten en sinds dat moment zijn we enkele tientallen procenten in waarde gestegen. Overigens was deze stijging ook wel gewenst, want de GOUDmarkt zat al sinds het jaar 2011 gevangen in een Bear Market. Die tijd lijkt voorlopig achter onze rug te liggen.

De Dow Jones index weet sinds het jaar 2009 al goede zaken te doen. Vorige week werd de grens van 21.000 punten nog doorbroken en daarnaast hadden we te maken met een winstreeks van 12 handelsdagen achter elkaar waarbij de Dow Jones index wist te sluiten met een nieuwe recordkoers. De Dow Jones / GOUD ratio is echter op een belangrijk punt terecht gekomen.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: woensdag 8 maart 2017

Waarom is GOUD vrijgesteld van btw?

Heeft u zich wel eens afgevraagd waarom u geen btw betaalt over de aankoop van GOUDen munten of GOUDbaren, terwijl u wel belasting betaalt voor andere metalen als zilver, platina en palladium? Wat is de gedachte achter deze vrijstelling? En waarom geldt deze uitsluitend voor GOUD? In dit artikel geven we meer uitleg over het hoe en waarom van deze btw vrijstelling voor GOUD.

Lees verder op Goudstandaard
Geplaatst op: woensdag 8 maart 2017

Hedge funds zetten zich schrap voor selloff van aandelen … en kopen GOUD

De Amerikaanse aandelenmarkt steeg dit jaar al $1.500 miljard in waarde. Hedge funds die eerder positief waren over de aandelenmarkt bereiden zich nu voor om een stevige selloff. Om zich in te dekken kijken ze steeds meer naar GOUD.

De Amerikaanse aandelenmarkt steeg dit jaar al $1.500 miljard in waarde. Hedge funds die eerder positief waren over de aandelenmarkt bereiden zich nu voor om een stevige selloff. Om zich in te dekken kijken ze steeds meer naar GOUD.

De meeste hedge funds hebben hun positieve houding ten opzichte van de aandelenmarkt bijgesteld. Ze zijn minder geneigd nog aandelen te kopen van banken en grondstoffen zoals koper. Dit betekent dat ze minder potentieel zien in de economische ontwikkeling. In plaats daarvan kopen ze steeds meer bescherming in de vorm van GOUD.

Lees verder op SlimBeleggen.net
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs