Nieuws / Artikelen met het woord

goud

8166 artikelen gevonden. Artikel 411 tot 415
Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: zaterdag 10 december 2016

De zilverprijs kan exploderen door India

Op 8 november werden er in India van de ene op de andere dag 23 miljard bankbiljetten ongeldig verklaard. 86% van alle cash geld in circulatie werd er waardeloos. Maar veel circuleert nog in het zwarte circuit, o.a. op zoek naar GOUD. Na de war on cash kan dan ook de war on gold volgen. En dan komt zilver ‘in the picture’ bij de Indiase bevolking.

GOUD is van oudsher zeer belangrijk in India. Net als in China hebben de Indiërs een voorliefde voor het gele edelmetaal. Wanneer de Indiase overheid het bezit van GOUD verder zal inperken, zullen veel Indiërs overschakelen op zilver. En dan kan de zilverprijs exploderen.

Bron: Marketupdate
Geplaatst: zaterdag 10 december 2016

Indiase belastingdienst maakt jacht op juweliers

De Indiase belastingdienst maakt jacht op juweliers die in november grote hoeveelheden contant geld hebben aangenomen in ruil voor GOUD, zo schrijft de India Times. Afgelopen donderdag voerde de regering een gecoördineerde inval uit bij verschillende juweliers, waarbij in totaal 900 miljoen roepie (omgerekend €12,6 miljoen) aan contant geld en 100 kilo GOUD in beslag werd genomen.

Bron: The Bullion House
Geplaatst: zaterdag 10 december 2016

GOUD gaat 20% stijgen in 2017 volgens een van de grootste vermogensbeheerders

GOUD gaat in 2017 flink stijgen volgens een van de grootste vermogensbeheerders ter wereld.....

Bron: Marketupdate
Geplaatst: vrijdag 9 december 2016

âMacht verschuift richting Eurazieâ

De hoofdredacteur van Marketupdate werd onlangs door Edelmetaal-info geïnterviewd over de toekomst van het monetaire systeem en de transitie richting een multipolaire wereld. Wat betekent dit voor het dollarsysteem, voor de euro en voor GOUD?

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: woensdag 7 december 2016

De top-5 geld gewoontes die jongeren rijk maken

Geld is zoals de zon, het is er (meestal) in overvloed en voor iedereen. De GOUDen jaren liggen echter achter ons. Jongeren hebben het steeds moeilijker om door te dringen tot grote rijkdom. Maar dat wil niet zeggen dat het onmogelijk is. Wat wel opvalt, is dat diegene die slagen dikwijls dezelfde gewoontes hebben.

Rijke jongeren hebben de gewoonte om hun geld goed te beheren. Hier kunnen we nog iets van leren. Zelfs wanneer je niet over tienduizenden euro’s beschikt, kunnen de gewoontes van rijke jongeren ook jou helpen om uiteindelijk de zon voor jouw financiën te laten schijnen.Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$