Nieuws / Artikelen met het woord

goud

8134 artikelen gevonden. Artikel 411 tot 415
Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: donderdag 24 november 2016

Wat is er aan de hand met de GOUDprijs?

De verkiezing van Donald Trump had de kers op de taart moeten worden voor de GOUDkevers. Maar sinds 8 november daalde de prijs van het gele edelmetaal met 6% en gisteren zakte het zelfs door de psychologisch belangrijke barrière van $1.200. Wat is er aan de hand?

Bron: Marketupdate
Geplaatst: donderdag 24 november 2016

Dow Jones in GOUD sinds 1925

De Dow Jones brak deze week voor het eerst door de grens van 19.000 punten, maar wat betekent dat eigenlijk? Zijn de aandelen uit deze index nu meer waard dan ooit tevoren? Dat ligt er maar net aan wat je als referentiepunt gebruikt voor waarde. In dollars gemeten staat de beurs inderdaad op recordhoogte, maar de waarde van diezelfde dollar daalt voortdurend als gevolg van de geldgroei.

Bron: The Bullion House
Geplaatst: woensdag 23 november 2016

GOUDprijs onder druk door sterke dollar

De GOUDprijs staat de laatste maanden onder druk. GOUD steeg 28% en leverde hierna een deel van de winst in. De GOUDprijs staat nog steeds......

Bron: Edelmetaal-info.nl
Geplaatst: woensdag 23 november 2016

Slotfase X

Na de verkiezingsuitslag in de V.S. zijn de financiële markten vrijwel direct in beweging gekomen m.u.v. de edelmetaalmarkt die “uiteraard” tegen de verwachting van de goeroes in in toom gehouden diende te worden. Zou de GOUDprijs omhoog zijn geschoten dan zou er te veel spanning op de futures beurs COMEX zijn ontstaan die al uiterst marginaal “in leven” wordt gehouden.

Bron: Marketupdate
Geplaatst: woensdag 23 november 2016

GOUDprijs zakt door $1.200

De GOUDprijs zakte woensdagmiddag met ongeveer één procent naar $1.200 per troy ounce, het laagste niveau sinds februari dit jaar. De zilverprijs in dollars ging met 2,3% onderuit en noteert op het moment van schrijven $16,26 per troy ounce. De prijzen van beide edelmetalen gingen vlak na de Amerikaanse verkiezingen ook al onderuit, omdat beleggers vluchten richting de Amerikaanse dollar.Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$