Nieuws / Artikelen met het woord

goud

7982 artikelen gevonden. Artikel 4106 tot 4110
Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: maandag 8 juli 2013

Ben jij ook klaar om deze goedkope aandelen te kopen?

Nog voor de onrusten in Brazilië, Egypte, Turkije en Indonesië lagen de groeimarkten in de laagste schuif bij de beleggers (samen met de GOUDmijnaandelen). Maar het bekende gezegde luidt: “Als er bloed door de straten vloeit, is het tijd om stilaan die aandelen mee op te nemen in portefeuille”. Ben jij ook klaar om deze goedkope aandelen te kopen?

Na meer dan een decennium aan sterke groei, gedreven door de bouwwoede in China en de immense honger naar grondstoffen, begon de machine van de groeilanden te sputteren. De grondstofprijzen zitten in een dalende lijn en de geldcreatie van de centrale banken lijkt inflatie te veroorzaken in de groeilanden in plaats van de eigen economieën.

Bron: Biflatie.nl
Geplaatst: zondag 7 juli 2013

Biflatie Bulletin : Het GOUDen boek

Het Sprott Gold Book : de culminatie van 12 jaar investeringservaring wordt u hierbij gratis aangeboden, met de complimenten van deskundige Eric Sprott van de Canadese Sprott Group.  Al wat u hoeft te doen is de (eveneens gratis) nieuwsbrief Insights in uw mailbox willen ontvangen en dat kunt u

Bron: Beurs.com
Geplaatst: vrijdag 5 juli 2013

GOUD en Treasuries slachtoffer van degelijk jobrapport

Amerika creëerde afgelopen maand 195.000 extra jobs. Het is de derde maand op rij dat er ongeveer 200.000 jobs bijkomen. De Amerikaanse economie lijkt nu echt wel aan te slaan. De werkloosheidsgraad steeg lichtjes tot 7,6 %. Dit nieuws zette de aandelen in vuur en vlam terwijl GOUD en US Trasuries in het rood doken.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: vrijdag 5 juli 2013

6 redenen om positief te zijn voor GOUD

GOUDbugs blijven altijd in GOUD geloven en zien GOUDprijzen tot in de hemel, andere kopen GOUD als verzekering tegen onzekere tijden en voor die groep maakt de prijs niet uit en ten slotte zijn er diegene die GOUD zien als een barbaars relikwie en die de GOUDprijs liever zien dalen. Elke dag geeft elke groep andere redenen om zijn of haar gelijk te halen.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: vrijdag 5 juli 2013

“Forse correctie in GOUD was nodig voor volgende fase in de stierenmarkt”

Gary Savage, uitgever van Smart Money Tracker, denkt dat de huidige correctie in de GOUDprijs het begin is van de volgende fase in de stierenmarkt.Nu is GOUD klaar voor zijn bubbelfase. Gary Savage geeft commentaar en advies en heeft het de laatste jaren beter gedaan dan de meeste hedge funds, zo staat op Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$