Nieuws / Artikelen met het woord

goud

8112 artikelen gevonden. Artikel 4106 tot 4110
Bron: Beurs.com
Geplaatst: donderdag 1 augustus 2013

Verkoop Japan, koop GOUDmijnen

Keith Fitz-Gerald, chief investment strategist van Money Map Report en voorzitter van the Fitz-Gerald Group leeft al meer dan 25 jaar in Japan. Hij is zelfs getrouwd met een Japanse. In tegenstelling tot vele andere analisten weet hij dus waar hij over praat als het over Japan gaat. En zijn stelling is duidelijk: verkoop Japan.

Bron: HLN.be
Geplaatst: donderdag 1 augustus 2013

Nederlandse en Belgische centrale bank namen naziGOUD in bewaring

De Nederlandsche Bank en de Nationale Bank van België hebben aan de vooravond van de Tweede Wereldoorlog besmet naziGOUD in bewaring genomen. Dat meldt de Volkskrant. De krant baseert zich op een tot voor kort geheim rapport uit 1950 dat de Britse centrale bank deze week op internet publiceerde.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: donderdag 1 augustus 2013

De laatste keer in deze situatie steeg GOUD 71 % op 13 maanden

Volgens Dennis Gartman hebben we de bodem voor GOUD gezien. Hij is momenteel koper van GOUD en zal dit blijven doen. Gartman is een trader en kijkt graag naar het sentiment. Het sentiment was zo negatief rond GOUD dat de prijs alleen maar kon stijgen. Dat is hetgeen we nu zien. De laatste keer dat het sentiment rond GOUD zo slecht was, steeg de GOUDprijs 71 % op 13 maanden.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: woensdag 31 juli 2013

Rick Rule: “GOUD staat voor een enorm herstel”

Rick Rule heeft al vele watertjes doorzwommen en weet dus waar hij over spreekt. Hij is vermoedelijk een van de beste grondstofanalisten die er rondlopen op deze wereld. Volgens Rule zijn er gezien de huidige omstandigheden op de GOUDmarkt twee mogelijke oplossingen: a) fors herstel of b) GOUD verdwijnt, aldus een interview met Bull Market Thinking.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: woensdag 31 juli 2013

Moeten we ons instinct volgen met GOUD?

Er zijn altijd potentiële catastrofes die zo bedreigend zijn dat we de nodige stappen moeten zetten om ons te beschermen, ook al weten we dat die mogelijkheid dat zo'n catastrofe voorvalt zeldzaam is. Het is als een kleine brandblusser in de kast zetten en hopen dat je het nooit zal moeten gebruiken. Met de geldcreatie van deze tijd is het dus nodig om u in te dekken.Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$