EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
38
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
35
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
34
kliks
30
kliks
22
kliks
Bron: BNR.nl
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord goud.
Artikel 4111 tot 4115 met de

betekenis van het woord GOUD

Geplaatst op: vrijdag 6 september 2013

Binnen enkele weken kan het lot van GOUD beslist worden

De laatste 7 sessie daalde de GOUDprijs 5 keer. Vandaag viel de GOUDprijs nog terug tot $ 1.360. Maar een zwak banenrapport uit de Verenigde Staten deed de GOUDprijs terug omhoog schieten tot ongeveer $ 1.390. Dat GOUD een hobbelig parcours aflegt, is het minste dat je kunt zeggen. Onderstaande twee grafieken zullen mee aantonen welk het lot van de GOUDprijs zal zijn volgens The Daily Reckoning.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: vrijdag 6 september 2013

Ik koop zilver omdat …

Vraag aan iedere belegger in zilver (en GOUD) waarom ze zilver hebben gekocht, en je zult tal van verschillende antwoorden krijgen; bescherming tegen inflatie, bescherming tegen bank en financiële risico's, onrust over het fiatgeld, onhoudbare groei van schulden en de geldhoeveelheid,... maar er is slechts 1 goede reden waarom Ted Butler zilver koopt, namelijk dat er een groot tekort zit aan te komen.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: vrijdag 6 september 2013

GOUDen idee voor de Nederlandse crisis

Hoe komen we in hemelsnaam uit de crisis in Nederland? Waarom het niet eens aan “de mensen” vragen?

Metro deed dat en één oplossing komt als meest intelligente uit de bus.

Werken aantrekkelijker maken, dummy!

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: vrijdag 6 september 2013

GOUDprijs kan nu met honderden dollars stijgen”

In het kamp van de GOUDoptimisten heeft zich een nieuwe naam op de voorgrond gewrongen. Het is niemand minder dan Dennis Gartman, de bekende commodities trader en uitgever van The Gartman Letter. Gartman heeft zich nog niet zo lang tot het GOUD bekeert.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: vrijdag 6 september 2013

De Verenigde Staten staat aan het begin van zijn GOUDen eeuw

Het klinkt misschien onwaarschijnlijk, maar de Verenigde Staten kan wel eens de drijvende kracht van de globale economie worden de komende jaren. En een sterke economie heeft natuurlijk ook zijn effect op de beurzen. De afbouw van de monetaire stimulus komt er op een moment dat de Amerikaanse huishoudens al een groot deel van hun schulden hebben afgebouwd waardoor de economie zal aansterken.

Momenteel zeggen de economische data niet veel. Sterke autoverkopen en huizenverkopen zijn positief voor de economie, zwakke bbp-cijfers en hoge werkloosheid zijn dan weer negatief voor de economische evolutie. Maar de kans is groot dat de Amerikaanse economie zal aantrekken de komende jaren, en daar zijn verschillende goede redenen voor.

Lees verder op Beurs.com
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs