EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
33
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
32
kliks
16
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord goud.
Artikel 4111 tot 4115 met de

betekenis van het woord GOUD

Geplaatst op: woensdag 18 september 2013

India schroeft importheffing GOUDen sieraden op naar 15%

De Indiase regering slaat twee vliegen in één klap. Ze maakt GOUD nog duurder door de importheffing op juwelen te verhogen van 10 naar 15 procent. Tegelijkertijd komt ze Indiase juweliers tegemoet, die klaagden over goedkoper import uit landen als Thailand en Maleisië. Hoe hoog moeten de heffingen zijn, voordat Indiërs het GOUD links laten liggen?

Lees verder op MarketUpdate.nl
Geplaatst op: woensdag 18 september 2013

"Met 25 troy ounce GOUD koop je straks een huis"

Volgens de Amerikaanse GOUDhandelaar Mike Maloney komt er een moment waarop je met 25 troy ounce GOUD (minder dan een kilo) een huis kunt kopen. Is dat wel realistisch? Zijn GOUDbeleggers gek geworden? Of krijgen we een herhaling van de hyperinflatie in Weimar Duitsland, toen vermogende mensen met een beetje GOUD complete huizenblokken kochten?

Lees verder op MarketUpdate.nl
Geplaatst op: dinsdag 17 september 2013

Volgens deze grafieken kan de GOUDprijs nog veel lager

Volgens Gold Scents is het belangrijk om te kijken naar de weekgrafieken om te zien welke richting een activa uit gaat. Voor GOUD (en zilver) ziet het er momenteel alles behalve rooskleurig uit. Alles wijst erop dat de GOUDprijs een tussentijdse top heeft gemaakt in een dalende trend. Op onderstaande grafiek is te zien hoe de zware daling van afgelopen donderdag zware schade heeft toegebracht aan de GOUDprijs.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: dinsdag 17 september 2013

Grafiek voor GOUDbeleggers met stress

Dat de GOUDmarkt zeer binnenkort door China en India bepaald zal worden kon u eerder vandaag bij ons al lezen. Particulieren uit deze landen zijn verzot op tastbaar GOUD en de vraag naar het edelmetaal stijgt er (minstens) even snel als hun inkomen.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: dinsdag 17 september 2013

Eric Sprott: GOUD naar $ 2.400 tegen volgende zomer

Eric Sprott is te gast bij de Vanessa Collet van Goldseek.com. De eerste vraag gaat er direct over waarom Sprott denkt dat de GOUDprijs tegen volgende zomer op $ 2.400 zal staan, ruim $ 1.000 hoger dan vandaag. Dit zou een stijging inhouden van 85 procent.

Lees verder op Beurs.com
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs