Nieuws / Artikelen met het woord

goud

8163 artikelen gevonden. Artikel 4116 tot 4120
Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: woensdag 14 augustus 2013

2x een zwakkere dollar betekent dat u weer GOUD mag kopen

De markten maken zich druk om factoren als de Chinese interbank lending market en de mogelijkheid van een tapering in de U.S. door de Federal Reserve. Insiders zien echter een heel andere leidraad en houden vooral de evolutie van de koers van de Dollar in de gaten.

Bron: edelmetaal-info.nl
Geplaatst: woensdag 14 augustus 2013

Dit GOUDverhaal leest u nergens!

Er komt weer leven in de brouwerij. Dat lijkt de beste omschrijving voor de recente ontwikkelingen in de GOUDmarkt. De prijs van GOUD handelt weer met overtuiging boven het 50-daagse gemiddelde, iets wat we niet meer hebben gezien sinds het najaar van 2012!

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: woensdag 14 augustus 2013

Currency wars stimuleren nieuwe gold rush

Als we Cody Willard mogen geloven zijn het letterlijk GOUDen tijden voor het GOUD. Wie is die Cody Willard eigenlijk ? In de U.S. geniet hij ruime bekendheid vanwege zijn boek Revolution Investing for MarketWatch en de trades die hij regelmatig plaatst op TradingWithCody.com.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: dinsdag 13 augustus 2013

GOUD en GOUDmijnen: 4 signalen van een bodem

GOUDkevers zullen het graag horen. Zowel bullion als GOUDmijnen zijn door het 50-daags gemiddelde gegaan. Dit is een belangrijk keerpunt voor een activa die al bijna een jaar in de hoek zit waar de klappen vallen. GOUD en GOUDmijnen gingen terug naar beneden, maar de correctie werd snel in de kiem gesmoord. Dit zal de stieren terug in de arena laten denkt News Investors.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: dinsdag 13 augustus 2013

Dit is waarom Axel Merk GOUD bezit

Axel Merk is een optimist en gelooft niet in samenzweringen. Hij bezit GOUD omdat de weg naar de hel gelegd is met goede bedoelingen. De samenvattende reden waarom hij GOUD bezit is omdat er teveel schulden zijn in de wereld. Een overheid met teveel schulden heeft slechts enkele opties om zijn schulden weg te werken:Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$