EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord goud.
Artikel 4116 tot 4120 met de

betekenis van het woord GOUD

Geplaatst op: vrijdag 6 september 2013

Het is gedaan met de stijging van GOUD en olie

De laatste maanden kwam er weinig goed nieuws betreffende de consumenten in de Verenigde Staten. Ook de vastgoedsector ligt al enkel maanden op zijn gat. Ondertussen heeft de GOUD- en olieprijs geprofiteerd van de toegenomen geopolitieke spanningen en de verwarring rond het beleid van de Federal Reserve. Maar dat liedje is nu ten einde zegt Craig Johnson van Piper Jaffray op Yahoo Finance.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: donderdag 5 september 2013

7 redenen dat de GOUDprijs niet meer over de $ 1.400 gaat

Vorige week woensdag doorbrak de GOUDprijs met gemak de barrière van $ 1.400. Sinds begin deze week noteert de GOUDprijs daar weer onder en heeft het moeite om de dalende trend van de laatste dagen om te buigen. 

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: donderdag 5 september 2013

Is de come back van GOUD definitief of vals?

GOUD heeft de laatste weken geprofiteerd van de stijgende rentevoeten in de Verenigde Staten, de dalende dollar en de toegenomen geopolitieke spanningen. GOUD werd terug een veilige haven voor de beleggers, vooral die buiten de Verenigde Staten. Maar ook binnen de Verenigde Staten wint het GOUD terug aan geloofwaardigheid als veilige haven. Is de come back definitief of vals?

GOUD haalt zeker steun uit de geopolitieke spanningen, maar de speculanten hebben ook bijgedragen tot de recente stijging. De laatste weken werden de long posities met 28 procent opgetrokken. De laatste 2 weken vloeide er ook geen GOUD weg uit de ETF's, vorige week vrijdag zou er zelfs 4,7 ton zijn toegevoegd aan de GOUD-ETF's, het hoogste niveau op dagbasis sinds november 2012.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: donderdag 5 september 2013

Een “legende” uit de GOUDwereld vertelt

Pierre Lassonde is de gewezen president van GOUDgigant Newmont Mning, gewezen president van de World Gold Council en de huidige voorzitter van GOUDmijner Franco Nevada.  Het zal u niet verwonderen waarschijnlijk – de man houdt zeer van GOUD.  Maar hij vertelt vandaag ook waarom precies.

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: donderdag 5 september 2013

Kaarten van John Paulson liggen op tafel, GOUDmarkt weer waar ze aan toe is

Financial Enhancement’s Andrew Thrasher kan alleen maar bevestigen dat de stemming rond het GOUD in de goede richting is gedraaid. Hij keek eerst uit naar een doorbraak boven 1,350 Dollar en die hebben we gekregen. Nu moet het GOUD zichzelf bewijzen boven 1,417 Dollar.

Lees verder op SlimBeleggen.net
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs