EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord goud.
Artikel 4121 tot 4125 met de

betekenis van het woord GOUD

Geplaatst op: maandag 9 september 2013

GOUDprijs zal ontploffen de dag dat investeerders brutaal in andere wereld wakker worden”

Iemand die nooit voor een ophefmakende uitspraken verlegen is geweest: Peter Schiff, CEO van Euro Pacific Capital. Van Schiff is geweten dat hij een gold bug pur sang is. Hij heeft het GOUD door dik en dun verdedigd. Ook op moeilijke momenten bleef hij het GOUD trouw.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: maandag 9 september 2013

JP Morgan vlucht in … GOUD

Afgelopen vrijdag werd er in alle stilte een zeer belangrijk bericht de wereld ingestuurd. JP Morgan heeft zijn strategie voor grondstoffen gewijzigd naar long posities, voornamelijk basismetalen en koper. JP Morgan sloot ook zijn "verkoop" advies voor edelmetalen. Het ziet er zelfs naar uit dat JP Morgan zelf vlucht naar fysiek GOUD voor de beangstigende maand september, aldus Zerohedge.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: zondag 8 september 2013

Ferrari verslaat GOUD

Exclusieve klassieke auto’s zoals Ferrari’s, Bugatti’s en Bentleys stijgen veel harder in waarde dan GOUD, kunst en vastgoed. Dat blijkt uit een zaterdag gepubliceerde wereldwijde prijsindex van luxe-goederen van vastgoedspecialist Knight Frank.

Lees verder op deondernemer.nl
Geplaatst op: vrijdag 6 september 2013

Zo speel je in op de volgende grote beweging van GOUD

GOUD is iets speciaal. Ofwel ben je voor, ofwel ben je tegen. Maar een ding is zeker, GOUD heeft de tand des tijds overleefd en zal dit naar alle waarschijnlijkheid blijven doen. We gebruiken geen tetradrachmen (oude Griekse munt - valt het ook op dat de munten in de loop van de geschiedenis een steeds kortere naam krijgen - wat geeft dit als Griekenland uit de Eurozone stapt?) meer, maar GOUD is nog steeds volop aanwezig in de financiële wereld.

Het Britse pond verloor 70 procent van zijn waarde tegenover de Amerikaanse dollar na de val van het Britse Rijk. De Amerikaanse dollar op zich heeft al 90 procent van zijn waarde verloren sinds de creatie van de Federal Reserve. Desondanks heeft GOUD dit alles overleefd. En toch gaat de GOUDprijs in grote cyclussen. De vraag is dan ook, gaat de recentste cyclus van GOUD verder,... of gaan we terug naar af?

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: vrijdag 6 september 2013

Binnen enkele weken kan het lot van GOUD beslist worden

De laatste 7 sessie daalde de GOUDprijs 5 keer. Vandaag viel de GOUDprijs nog terug tot $ 1.360. Maar een zwak banenrapport uit de Verenigde Staten deed de GOUDprijs terug omhoog schieten tot ongeveer $ 1.390. Dat GOUD een hobbelig parcours aflegt, is het minste dat je kunt zeggen. Onderstaande twee grafieken zullen mee aantonen welk het lot van de GOUDprijs zal zijn volgens The Daily Reckoning.

Lees verder op Beurs.com
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs