Nieuws / Artikelen met het woord

goud

8136 artikelen gevonden. Artikel 4121 tot 4125
Bron: HLN.be
Geplaatst: vrijdag 2 augustus 2013

GOUDprijs opnieuw onder kaap van 1.300 dollar

De GOUDprijs is vandaag na verrassend goede Amerikaanse conjunctuurcijfers stevig gedaald en voor het eerst sinds twee weken opnieuw onder de kaap van de 1.300 dollar terechtgekomen. De prijs voor een ounce GOUD daalde vanmorgen met 1,58 procent tot 1.287,14 dollar.

[...]

Bron: Beurs.com
Geplaatst: vrijdag 2 augustus 2013

Junior GOUDmijnen extreem ondergewaardeerd

We krijgen hier al eens het verwijt dat we aandelen of sectoren aanbevelen die alleen maar dalen. De (junior) GOUDmijnen horen daarbij. Maar het is een feit dat de junior GOUDmijnen nu eenmaal extreem ondergewaardeerd zijn, zelfs bij een dalende GOUDprijs. Onderstaande grafiek komt van US Funds. Zo’n onderwaardering kan niet blijven duren.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: vrijdag 2 augustus 2013

GOUD staat voor sterke correctie

Ik kwam onderstaande tweet tegen van Gerald Celente. De GOUDprijs noteert nu iets boven de $ 1.300. Tot voor kort was dit niveau een weerstand. Nu is het al enige tijd een steun geworden. Vandaag staan de werkloosheidscijfers op het programma. Deze cijfers hebben de laatste maanden de GOUDprijs ALTIJD naar beneden geduwd. De kans is dus groot dat we vandaag door de steun van $ 1.300 zakken.

Bron: prijsvangoud.nl
Geplaatst: donderdag 1 augustus 2013

GOUDkoers omhoog na positieve woorden van de FED

De gehele week waren de markten in de ban van het statement van de FED, waarbij zou worden uitgesproken of de steunmaatregelen nog langer van kracht zouden blijven, of dat de FED de maatregelen langzaam gaat afbouwen. Uiteindelijk heeft de FED aangegeven dat er voorlopig nog extra geinvesteerd zal worden om de economie aan te gang te houden, waardoor de GOUDkoers opveerde na een aantal dagen van onzekerheid.

Bron: marketupdate.nl
Geplaatst: donderdag 1 augustus 2013

Freegold theorie bereikt de mainstream media

Freegold, het systeem waarin het betalingsverkeer op fiat geld gebaseerd is en men spaart in fysiek GOUD, krijgt steeds meer bekendheid in de media. In de laatste aflevering van Prime Interest op nieuwszender Russia Today komt het onderwerp ook aan bod. Russia Today sprak met Edward Moyer over de neergang van de dollar en de opkomst van Freegold, een systeem dat het monetaire stelsel zou kunnen hervormen.Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$