Nieuws / Artikelen met het woord

goud

8110 artikelen gevonden. Artikel 4126 tot 4130
Bron: Beurs.com
Geplaatst: vrijdag 26 juli 2013

Aziaten houden vast aan hun GOUD

Er is een groot verschil tussen de benadering in het Westen en het Oosten wat GOUD betreft. De prijsdaling van GOUD heeft in het Westen de beleggers bijna allemaal naar de exit gestuurd terwijl ze in het Oosten vasthouden aan hun GOUD en zelfs nog zo veel mogelijk willen bij kopen, aldus 

Bron: Beurs.com
Geplaatst: vrijdag 26 juli 2013

GOUD shorts kunnen mogelijk meer fysieke levering vragen

Over heel de wereld wordt er momenteel jaarlijks zo'n $ 2 biljoen extra geld gecreëerd uit het niets. Dit komt overeen met 30 procent van de totale waarde van alle GOUD over heel de wereld (176.000 ton GOUD aan $ 1.200). De evolutie van de GOUDprijs volgt de laatste jaren de evolutie van de globale geldcreatie, al is het nu wel toe aan een inhaalbeweging.

Bron: MarketUpdate.nl
Geplaatst: vrijdag 26 juli 2013

Steeds meer GOUD gesmokkeld in India

De Indiase regering voert een strijd tegen GOUD. De importheffing is al verhoogd naar 8% en sinds kort moeten importeurs verplicht 1/5 deel van de import weer exporteren. Het aanbod wordt kleiner, maar de vraag blijft groot. Het gevolg is een sterke toename in de smokkel van GOUD.

Bron: Goudstandaard.com
Geplaatst: vrijdag 26 juli 2013

China koopt dit jaar 1.000 ton GOUD

Volgens de World Gold Council zullen Chinezen dit jaar ongeveer 1.000 ton GOUD kopen, nog meer dan vorig jaar en ook meer dan India. Jarenlang was India de grootste afzetmarkt voor GOUD, maar dit jaar wordt ze ingehaald door de Chinezen. Vooral de vraag naar beleggingsGOUD neemt toe.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: donderdag 25 juli 2013

Geloof je in een stijgende GOUDprijs? Koop zilver!!

Het blijft voorlopig een dubbeltje op zijn kant, het herstel van de GOUDprijs. Traditioneel zet GOUD zijn bodem neer in augustus. Er kan dus nog van alles gebeuren. Maar diegene die geloven in een sterk en krachtig herstel van de GOUDprijs, kunnen misschien beter zilver overwegen, aldusLive koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$