EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
33
kliks
32
kliks
Bron: BNR.nl
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord goud.
Artikel 4126 tot 4130
Geplaatst op: vrijdag 16 augustus 2013

Beleggen in GOUDmijnen doe je met deze cijfers

Wat een bocht van 180 ° hebben de GOUD- en zilvermijnen de laatste dagen en weken achter de rug. Van meest gehate sector via een vermoedelijke short squeeze naar een van de best presterende sectoren. De sector was zo gehaat dat de GOUDmijnen in totaal al zo'n $ 21 miljard activa hebben afgeschreven. Voor wie interesse heeft in de sector, kan best onderstaande cijfers onthouden.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: vrijdag 16 augustus 2013

Weekend TV – De GOUDen explosie!

We hebben er een historische week opzitten voor GOUD, zilver maar vooral de mijnaandelen. We ronselden eens wat reacties in de markt wat de ‘experts’ hier zoal van denken, want niemand zag dit aankomen… behalve dan Slim Beleggen!

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: vrijdag 16 augustus 2013

GOUD wint weer aan glans bij de beleggers

De GOUDprijs is vandaag naar zijn hoogste peil van de voorbije twee maanden gestegen. Het edelmetaal piekte op 1.372,51 dollar per ounce (31 gram). Een dag eerder was diezelfde hoeveelheid GOUD nog zowat 1.318 dollar waard.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: vrijdag 16 augustus 2013

Hoe je best inspeelt op de bodem bij GOUD en zilver

De technische weerstand van $ 1.350 bij GOUD is doorbroken en de zilverprijs steeg gisteren met meer dan $ 1 op een dag. Het lijkt er sterk op dat we een bodem gezien hebben bij de beide edelmetalen. In onderstaande video legt David Smith van The Morgan Report uit hoe je best inspeelt op de stijgende GOUD- en zilverprijs.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: vrijdag 16 augustus 2013

Marc Faber over GOUDmijnaandelen: kopen, kopen, kopen

Het klinkt misschien vreemd uit de mond van iemand die ze Dr. Doom noemen en die alom hel en verdoemenis predikt, maar de Zwitser Marc Faber (want dat is ie wel degelijk van geboorte) heeft toch een sector gevonden waar hij in gelooft. Dat is misschien nog zacht uitgedrukt.

Lees verder op SlimBeleggen.net

Navigeer door nieuws en artikelen

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Tip de redactie

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs