Nieuws / Artikelen met het woord

goud

8166 artikelen gevonden. Artikel 4131 tot 4135
Bron: edelmetaal-info.nl
Geplaatst: maandag 12 augustus 2013

China’s speelkaart

Volgens berichten begin juli in de media; "De People's Bank of China denkt na over de mogelijkheid om de waarde van de dollar als referentiemunt voor de wisselkoers van de yuan af te bouwen, en te beginnen met GOUD als hun referentiepunt." Tot nu toe is geen officiële bevestiging hiervan, maar insiders weten dat dit komt."China heeft in de afgelopen vijf jaar GOUD gehamsterd, zowel door aankoop als productie, als voorbereiding – dit is meer opinie dan feit – om de Yuan met een percentage aan GOUD te dekken voor als de tijd komt de Yuan te laten zweven."

Bron: Beurs.com
Geplaatst: maandag 12 augustus 2013

JP Morgan dringend op zoek naar fysiek GOUD

JP Morgan blijft dringend op zoek naar fysiek GOUD voor zijn kluis van de Comex. JP Morgan is de bank waar de GOUDreserves van de Comex verdwijnen als sneeuw voor de zon. Vorige week moest JP Morgan dan ook inderhaast twee andere banken contacteren om aan fysiek GOUD te kunnen geraken, zo blijkt uit twee artikels van Zerohedge.

Bron: goudvergelijken.nl
Geplaatst: vrijdag 9 augustus 2013

Sparen met GOUD en zilver

GOUDvergelijken.nl | Vergelijk nu voor de beste GOUD en zilver prijzen!

James Turk is de directeur van de Goldmoney Foundation. In oktober 2003 voorspelde hij voor de – toen – komende tien jaar een fysiek zilver tekort tegen 2013/2015 en een prijs van – houd u vast – 400 dollar voor zilver en 8000 dollar voor GOUD. Het was geen natte-vinger-werk want Turk geldt als een wereldwijde autoriteit op het gebied van de edelmetalen en dergelijke mensen kletsen niet uit  hun nek; ze hebben immers een waardevolle reputatie te bewaken. Toch zit hij er vooralsnog flink naast, al is het natuurlijk nog lang geen 2015.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: vrijdag 9 augustus 2013

China zet GOUDmijnaandelen in vuur en vlam!

De titel is misschien wat bij de haren getrokken, maar uiteindelijk komt het hier wel op neer. Sterke import – en exportcijfers (+10% en +5%) in China deden de appetijt naar grondstoffen bij beleggers aantrekken, waarbij vooral GOUD een voorkeur kreeg in de markt.

GOUD schoot omhoog, boven de barrière van 1300 dollar/ounce, waardoor de bodem van juni 2013 stilaan gekenmerkt wordt als de ‘low of the year’. Meer nog, dit kon wel eens het cyclische bodem van de 2-jarige correctie van de GOUDprijs worden.

Bron: Biflatie.nl
Geplaatst: vrijdag 9 augustus 2013

James Turk voorspelde in 2003 zilverprijs van $400,- tussen 2013 en 2015

James Turk is de directeur van de Goldmoney Foundation. In oktober 2003 voorspelde hij voor de – toen – komende tien jaar een fysiek zilver tekort tegen 2013/2015 en een prijs van – houd u vast – 400 dollar voor zilver en 8000 dollar voor GOUD. Het was geen natte-vinger-werk want Turk geldt als een wereldwijde autoriteit op het gebied van de edelmetalen en dergelijke mensen kletsen niet uit hun nek; ze hebben immers een waardevolle reputatie te bewaken. Toch zit hij er vooralsnog flink naast, al is het natuurlijk nog lang geen 2015.Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$