EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
27
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
25
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord goud.
Artikel 4141 tot 4145 met de

betekenis van het woord GOUD

Geplaatst op: donderdag 12 september 2013

Beer wordt stier en ziet GOUDprijs fors oplopen

Iedereen heeft uiteraard het recht om van mening te veranderen, zeker wanneer zich daar grondige redenen voor aandienen. Zeker op de GOUDmarkt is het wijzigen van opinies geen ongewoon gegeven. De GOUDprijs heeft zich in de afgelopen maanden namelijk volatiel gedragen.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: woensdag 11 september 2013

GOUDprijs stijgt het sterkste in september – hoe ver staan we nu?

De GOUDprijs stijgt meestal door twee redenen, we hebben de 'Fear Trade' wanneer mensen GOUD kopen tegen aankomend onheil, zoals we onlangs gezien hebben met de saga rond Syrië, en we hebben de 'Love Trade' waar de vraag naar fysiek GOUD in China en India toeneemt door de vele festivals en feesten in deze landen. Dit maakt dat de GOUDprijs historisch gezien het beste presteert in september, zo staat op Mineweb.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: woensdag 11 september 2013

Slecht nieuws voor de Amerikaanse arbeidsmarkt is goed nieuws voor het GOUD

De maandelijkse publicatie van het Job Report door het Labor Department is een gebeurtenis waar steeds naar wordt uitgekeken. We laten nu even in het midden of dat terecht is of niet. Op vrijdag 6 september werd bekendgemaakt dat er in augustus maar 169,000 nieuwe banen bijkwamen.

De verwachting lag op 180,000, maar misschien nog slechter nieuws was dat het juli-cijfer, dat op zich al allesbehalve denderend was, eveneens naar beneden werd aangepast. Om een lang verhaal kort te maken: de Amerikaanse arbeidsmarkt is allesbehalve in topvorm.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: woensdag 11 september 2013

Is China grootste GOUDland ter wereld?

China is in recordtempo de grootste GOUDproducent ter wereld geworden; verwacht wordt 440 ton in 2013. Niets van dit GOUD verlaat het land en daarbij importeert China ook nog massaal via Hong Kong – tijdens de eerste helft van dit jaar zo’n 726 ton – en koopt het tevens GOUDbedrijven op in Afrika en Latijns-Amerika.

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: woensdag 11 september 2013

2 factoren houden GOUDmarkt in hun ban

De Obama Administration stuit op stevige weerstand wat betreft de plannen om militair tussenbeide te komen in Syrië. Dat is een stevige streep door de rekening van de Amerikaanse president die nog altijd zwaar gezichtsverlies kan leiden. Het zijn dus spannende dagen voor Obama.

Lees verder op SlimBeleggen.net
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs