Nieuws / Artikelen met het woord

goud

8134 artikelen gevonden. Artikel 4141 tot 4145
Bron: Beurs.com
Geplaatst: maandag 29 juli 2013

GOUD: enkele indicaties voor een bodem

Tekoa Da Silva doet geregeld interviews met mensen uit de sector van de GOUDmijnen. Uit verschillende interviews blijkt dat verschillende analisten een bodem hebben gezien voor de GOUDprijs en voor verschillende redenen. Zo zou 28 juni de geschiedenisboeken kunnen ingaan dat de GOUDprijs een bodem inzette voor het laatste deel van de stijging in de stierenmarkt.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: maandag 29 juli 2013

Pas op! Mainstream economist wordt positief voor GOUD in NY Times

Het gebeurt niet vaak dat een "mainstream" economist een goed woordje zegt over GOUD in de mainstream media. Straks moeten we nog gaan geloven dat ze er iets van kennen. In het artikel "

Bron: MarketUpdate.nl
Geplaatst: maandag 29 juli 2013

Newmont Mining moet $2 miljard afschrijven door daling GOUDprijs

Grote mijnbouwbedrijven als GoldCorp, AngloGold Ashanti en Newmont Mining komen met slechte cijfers, omdat ze door de daling van de GOUDprijs veel minder geld opbrengst genereren. Newmont Mining moet zelfs $2 miljard afschrijven!

Bron: MarketUpdate.nl
Geplaatst: zondag 28 juli 2013

Geeft China het startschot voor een wereldwijde GOUDstandaard?

Heeft China de economische macht om het wereldwijde monetaire systeem te hervormen? Hoe kan ze met haar GOUDreserve de Amerikanen tot de orde roepen? Een uitvoerige analyse van Reg Howe op Marketupdate.nl

Bron: goudvergelijken.nl
Geplaatst: zaterdag 27 juli 2013

Goldbugs zijn de vijand van de status quo

GOUDvergelijken.nl | Vergelijk nu voor de beste GOUD en zilver prijzen!

Dat wil zeggen: vijanden van het systeem vertegenwoordigd door de overheid, centrale banken en andere financiële instellingen. U bent “eruit gestapt”, u laat aandelen, obligaties en vastgoed, die andere, traditionele beleggingscategorieën links liggen. In mijn eigen Gold and Silver Shop ken ik daar minstens één voorbeeld van, we noemen hem Mr. X. Elke maand koopt hij voor eenzelfde bedrag aan fysiek GOUD of zilver. Ik vroeg hem eens waarom precies voor die som. Hij verklaarde: Vroeger spaarde ik in geld, op een spaarrekening. Toen ik merkte dat ik daarop steeds meer verlies leed door een afname van mijn koopkracht… vandaar dat ik nu spaar in het échte geld: GOUD en zilver.Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$