Nieuws / Artikelen met het woord

goud

8165 artikelen gevonden. Artikel 4156 tot 4160
Bron: volkskrant.nl
Geplaatst: donderdag 1 augustus 2013

Nederlandsche Bank bewaarde GOUD uit nazibuit

De Nederlandsche Bank heeft aan de vooravond van de Tweede Wereldoorlog besmet naziGOUD in bewaring genomen. Zes dagen nadat Duitsland op 15 maart 1939 Praag had bezet, namen de nazi's het GOUD van de Tsjechische bank in beslag. De week daarna wisten de Duitsers met hulp van de Britse centrale bank deze GOUDvoorraad naar de Nederlandse en Belgische centrale banken te verplaatsen.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: donderdag 1 augustus 2013

Hoogste GOUDtransfers bij LBMA in 12 jaar

Voor diegene die nog niet willen geloven dat er een enorme vraag is naar fysiek GOUD, laat de LBMA London Bullion Market Association) weten dat er in de maand juni het hoogst aantal fysiek GOUD werd verhandeld tussen dealers in 12 jaar tijd. Dit is de tweede opeenvolgende maand dat er een nieuwe record wordt opgetekend.

Bron: geennieuws.com
Geplaatst: donderdag 1 augustus 2013

GOUD confiscatie en de gevolgen

GOUD confiscatie en de gevolgen

Gelukkig hebben wij inmiddels een aantal oplettende en ter zake kundige lezers die ons soms reacties sturen die het label “artikel” verdienen. Zo ook de zojuist ontvangen reactie van “jhon” n.a.v. van ons eerder geplaatste artikel over de confiscatie van GOUD. De schrijver gaat in zijn reactie die hier volgt uitvoerig in op de mogelijke gevolgen van een eventuele GOUD confiscatie en geeft tevens een suggestie om deze te kunnen omzeilen. Een interessant stuk, lezen en daarna handelen. “Jhon”bedankt.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: donderdag 1 augustus 2013

Verkoop Japan, koop GOUDmijnen

Keith Fitz-Gerald, chief investment strategist van Money Map Report en voorzitter van the Fitz-Gerald Group leeft al meer dan 25 jaar in Japan. Hij is zelfs getrouwd met een Japanse. In tegenstelling tot vele andere analisten weet hij dus waar hij over praat als het over Japan gaat. En zijn stelling is duidelijk: verkoop Japan.

Bron: HLN.be
Geplaatst: donderdag 1 augustus 2013

Nederlandse en Belgische centrale bank namen naziGOUD in bewaring

De Nederlandsche Bank en de Nationale Bank van België hebben aan de vooravond van de Tweede Wereldoorlog besmet naziGOUD in bewaring genomen. Dat meldt de Volkskrant. De krant baseert zich op een tot voor kort geheim rapport uit 1950 dat de Britse centrale bank deze week op internet publiceerde.Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$