Nieuws / Artikelen met het woord

goud

8134 artikelen gevonden. Artikel 4156 tot 4160
Bron: MarketUpdate.nl
Geplaatst: donderdag 25 juli 2013

GOUDprijs zakt naar $840 per troy ounce

Volgens de ABN Amro gaat de GOUDprijs de komende jaren verder omlaag. Voor 2014 rekent de bank op gemiddeld $1.000 per troy ounce, een jaar later slechts $840. De bank verwacht een herstellende wereldeconomie en is daardoor positiever over zilver, platina en palladium dan over GOUD.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: donderdag 25 juli 2013

JP Morgan nu long zilver

Elijah Jonhnson doet een zeer interessant interview met David Morgan. Ze praten de transitiefase waarin ons financieel systeem zich bevindt, maar vooral over zilver. Zilver is anders dan GOUD, JP Morgan zou zelfs long zitten op zilver. Hieronder staat een kleine samenvatting, maar het loont zeker de moeite om onderstaand interview volledig te beluisteren.

Bron: goudbubbel.nl
Geplaatst: donderdag 25 juli 2013

Volgende fase GOUDbubbel: 200% bovenop de GOUDkoers?

  Meer lucht in de GOUDbubbel, maar niet voor lang! »

Er zijn veel media en investeerders die zeer positief zijn over GOUD, en zoals ook te zien in de recente ontwikkeling van de GOUDkoers lijkt iedereen weer positief te zijn in het toekomstig verloop van de koers van het edelmetaal. Volgens handelaar Gary Savage is er echter een volgende fase in het opblazen van de GOUDbubbel aangebroken.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: donderdag 25 juli 2013

Het Duitse GOUD is weg

Volgens de Deutsche Wirtschafts Nachrichten zegt William Kaye dat Duitsland veel te naïef is als ze denken dat ze hun GOUD ooit terug zullen zien. Het voormalige Duitse GOUD is er niet meer.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: woensdag 24 juli 2013

Trader Gartman weer positief voor GOUD

Dennis Gartman heeft de uitgesproken mening van een trader die we al meermaals op onze site lieten horen. Echt consistent kan je zijn visies niet noemen, maar hij is wel een goede factor om te weten wat het sentiment bij het ‘korte’ geld is.Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$